Sayfa 127/1013 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

TCMB para musluğunu tekrar kısmaya başlayınca gösterge faizin yukarı, döviz kurlarının aşağı yöneldiğini görüyoruz.

2. Şu sıralar elindeki 3-5 milyon dolarla doları düşüreceğini zandeden zavallı yaratıklar doları 3.71 den 3.69 a düşürdü.

Dolar-Euro da bir hareket yok.

Hedef belli. Kaldırılmış TÜRKLER.

Onlara dünyanın kaç bucak olduğunu ÇILGIN TÜRKLER (pardon SOROSLAR) gösterecek.

3. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ACİL : HEMEN DOLARLARINIZI SATIN. 2018 SONU DOLAR DEĞERİ = 3.80 TL.

http://www.msn.com/tr-tr/finans/ekon...cid=spartanntp

Fiyat etiketleri icin gunluk kura gore satis fiyatinizi otomatik olarak hesaplayabilirsiniz, maliyet - kar dongunuzu vs alacak paranizi tahsilat surenizi vb..

Alıntı Originally Posted by tcspirit Yazıyı Oku
    3.15 ten gümrükten mal çekip mala zam yaptık, 1~2 ayda 3.95 e çıktı kur. Sonra 1 ay içinde 3.70 olmuş diye temenni edebiyatı yapıyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    camekanın dışında
    Gönderi
    1,797
     Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Bu soruyu iyiniyetli olarak mı soruyorsunuz yoksa Buradakilere yatırm danışmanlığı kapsamında suç işletmeye mi çalışıyorsunuz bilemedim. İyi niyetliyseniz sorunuzu öncelikle ilgili başlıktaki arkadaşlara sormanız gerekirdi.(uğraşıp bakmadım o başlığa.) Sorunuza cevap veren hata eder.!!!

Ha dolardan fazla kazandıran hisseler var bakın görün diyebilmek için yazdıysanız. sadece size teşekkür ederim. sayenizde öğrenmiş oldum. Keşke siz de ZAMANINDA sözünü ettiğiniz HİSSEYİ ALMIŞ OLSAYDINIZ.

Hadi iyi geceler.
    sorularıma en uygun konu başlığı olarak burayı gördüm ve medeni bir şekilde konuya vakıf üyelere öğrenmek istişare etmek amacıyla gerçekten samimi bir kaç soru sordum.

sorularımda bir gaf yapmış olmalıyım yada yanlış topiğe yazdım sanırım, dolar kurunun aslında ne getirdiğini hisse bazlı değerlendirmek ve görüş almak istedim.

ancak irrite edici fanatik tavrınız karşısında şaşkınım ?

burada neyin fanatikliğini yapıyoruz anlamadım ? konu başlığının amacı ne ? dolar kuru nereye kadar yükselmeli ?

8 lira mı olmalı ?

doları olanlar yüksek kurdan üç beş lira kazanacak diye üretim, istihdam, büyüme, çocuklarımızın geleceği ne olacak ?

ben hazır giyim pazarlamacısıyım imalatçıyım, yüksek dolar kuru önce bizi vurdu, üretim maliyetlerimiz katladı kar marjımız eridi, ve yanımızda bu sektörden ekmek yiyen çoluk çocuk binlerce günahsız ekmeğinden oldu..

bu nasıl bir bencilliktir önyargıdır böyle ? farklı düşünen herkes mi troldür ?

bu başlıkta ne yazmalıydım ve ne sormalıydım ? dolar 10 lira olacak mı demeliydim ? o zaman yaşa kardeşim hoşgeldin mi diyecektiniz sn.ronin ?

bu başlıktaki herkes hisse yatırımı karşıtı mı ? yatırımcı için tek bir enstrüman yoktur bu eşyanın tabiatına aykırıdır.

çarşınız pazar olsun sn.ronin, rahatsızlık verdiğim için özür dilerim
    “Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy

7.  Alıntı Originally Posted by Günaydın Yazıyı Oku
    sorularıma en uygun konu başlığı olarak burayı gördüm ve medeni bir şekilde konuya vakıf üyelere öğrenmek istişare etmek amacıyla gerçekten samimi bir kaç soru sordum.

sorularımda bir gaf yapmış olmalıyım yada yanlış topiğe yazdım sanırım, dolar kurunun aslında ne getirdiğini hisse bazlı değerlendirmek ve görüş almak istedim.

ancak irrite edici fanatik tavrınız karşısında şaşkınım ?

burada neyin fanatikliğini yapıyoruz anlamadım ? konu başlığının amacı ne ? dolar kuru nereye kadar yükselmeli ?

8 lira mı olmalı ?

doları olanlar yüksek kurdan üç beş lira kazanacak diye üretim, istihdam, büyüme, çocuklarımızın geleceği ne olacak ?

ben hazır giyim pazarlamacısıyım imalatçıyım, yüksek dolar kuru önce bizi vurdu, üretim maliyetlerimiz katladı kar marjımız eridi, ve yanımızda bu sektörden ekmek yiyen çoluk çocuk binlerce günahsız ekmeğinden oldu..

bu nasıl bir bencilliktir önyargıdır böyle ? farklı düşünen herkes mi troldür ?

bu başlıkta ne yazmalıydım ve ne sormalıydım ? dolar 10 lira olacak mı demeliydim ? o zaman yaşa kardeşim hoşgeldin mi diyecektiniz sn.ronin ?

bu başlıktaki herkes hisse yatırımı karşıtı mı ? yatırımcı için tek bir enstrüman yoktur bu eşyanın tabiatına aykırıdır.

çarşınız pazar olsun sn.ronin, rahatsızlık verdiğim için özür dilerim
    olay artık dolar değil, artsada düşsede ihracat kanalları kapanıyor. bunda siyasi hataların çok büyük payı var. ona buna posta koyarsan,iç işlerine karışırsan malını satacak pazar bulamazsın. biz düşük katmadeğerli üretim yapabiliyoruz bundan ancak komşulara satarsak kar ederiz ama maşallah mal alacak komşu kalmadı.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Tanju Çolak 80 bin dolarını bozdurdu

3.40 Civarıydı dolar gayme bozdururkene kaçak Mercedesci, şimcik ise 3.70 gibim farkı kim verecek ki?

Eve gitmeden netten tekrar yerine koymuştur, kaçın kurası o!
    Unutmadık bu şarlatanı zamanında borsa da katıldığı manipülasyonlardan, yaşını başını aldı hala şarlatanlık ,magazin manşetlerine çıkma derdinde. Futbol seyretmeyi spor olarak görüp bu tiplerin şarlatanlığı için para harcayanlara allah akıl fikir versin.

Sayfa 127/1013 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •