Originally Posted by
epikurus
Kıymetli enki
adeta benim durumum ve düşüncelerimin özeti bir yazı olmuş.
50 li yaşlardayım
macera arayamam,
benim için özellikle endeksi taşıyan kağıtlarda bistte pozisyon taşımak, bu içinde bulunduğumuz 3 kağıt ekonomisinde kumar ile eşdeğer.
düşmeyen borsa yapmışlar :)
varlık fonu kurulduğunda belliydi aslında, daha dün en tepeden gelen yorum ''borsamızda yükseliyor'' dendiğinde işin rengi belli olmuştur bizim ekonomi eşittir bist endeksi buna kargalar bile bir tarafıyla gülse de bist 104 binin üstünde :)
bu gözler ne günler gördü bu yeşillenmiş endeks nar çiçeği rengini alması bir habere bakar,ekonomik temelleriniz sağlam değilse bitmeyen paranız olacak, çok şükür o da bizde olmadığına göre :)
herkesin bildiği toplam dış borç , sürekli büyüyen cari açığınız, kendi liginde kendi parasına ve USD ye en yüksek faizi veren ülkesi olduğunuza göre BİZİM EKONOMİMİZ HARİKA VE BU BORSANIN DÜŞMEMESİ ÇOK NORMAL:oleyo:
Sadece koruyor..birde huzur..
bu cümleniz çoook şey anlatıyor en azından bana :)
genç arkadaşların heyecanını anlarım ama artık yaşı biraz olgun olanların bu piyasada risk alabilmesini anlamam mümkün değil
ezcümle ;piyasa bugün bütün göz ardı ettiği olumsuzlukları bakarsınız bir sabah olduk olmadık bir haber ile birden görüverir
piyasalar toz duman oluverir.
işaret parmakları ağızda Allah Allah deyip mırıldanmalar başlar '' oysa her şey güllük gülüstanlık değilmiydi''
huzur.. çok önemlidir..