Yılın ilk yarısının özeti şu; hem Hazine, hem de kamu bankaları finansal sistemden daha fazla fon çekmeye başlamış. Hazine, geçen yılın aynı dönemine göre bu yılın ilk altı ayında 13.7 milyar TL daha fazla borçlandı. Kamu bankaları ise ilk altı ayda; sistemdeki her 100 TL'lik mevduat artışının 42'sini, diğer bankalardan yapılan her 100 TL'lik borçlanmanın da 71'ini yaparak kayda değer bir baskınlık yaratmışlar.
Bunun çok doğal sonucu ki; faizler de yükseldi. Bu politikanın dümeninde olan siyasetçilerin "yahu bu faizleri kim yükseltiyor böyle? Faiz yarışı yapılmasın" diyerek "elinde sopayla" pazara dalması anlaşılır bir durum değil.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...zleri-40520660
Algı yönetimi metodularına yepyeni ufuklar kazandıran bu siyasi yönetim, FETÖ nün deteklenme ve güçlenmesine yardım eden olarak CHP yi millete kabul ettirirken, Nurettin Canikli, faiz yükselmesinde kendilerinin (kamunun) ve MB nın tüm gayretlerini de, özel bankalar arasındaki mevduat yarışına bağlayarak, banka genel müdürlerini ayağına çağırıp resmen tehdit etti.
Hadi sıkıysa o toplantıda ayağa kalk da olanı biteni, onları oraya getiren zatın bu konudaki payını ve desteğini anlat...
Gerçeklerin konuşulmadığı, yalanın dolanın, madrabazlığın iş yaptığı, günü kurtardığı bir coğrafyada hemen her şey bozulur.
Önce ekmek. Sonra tuz...
Evet , benim bilgiler para getirmiyor..
Sadece koruyor..birde huzur..
Zaman zemin bilinmiyor..
Anormal zamanlardayız..
Degil. Sadece gk öncesi mkk dan bloke koymanız gerekiyor...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir bankadaki USD larimi onceden bilgi verdim, gittim ve benim MT is ziyaretinde idi bam diye aldim 200m oteye tasidim, yol uzerindeki maceralari yazmistim. Diger banka ya da onceden ilettigim parayi cekmek istedigimi belirtim gun icinde %20-25 ancak subelerde bulundugu soylenildi bana bende Ankara subesine iletin ben 3 gun sonra orada iken gidip cekeyim dedim, isim aldim ban diye gidip bum diye cektim, yolun karsisindaki bankaya bum diye yatirip,
cep teli uzerinden de vadeli hesabimi actim..................
Takip etmeye devam....
Son düzenleme : servetbey; 15-07-2017 saat: 14:25.
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer İmleri