Sayfa 127/1009 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

nufus arttikca maas lar duser o yuzden
    3-4-5 bebe filan yapmayin- hatta hic yapmayin haha........

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bana haber verin bende oraya gidicem
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Yılın ilk yarısının özeti şu; hem Hazine, hem de kamu bankaları finansal sistemden daha fazla fon çekmeye başlamış. Hazine, geçen yılın aynı dönemine göre bu yılın ilk altı ayında 13.7 milyar TL daha fazla borçlandı. Kamu bankaları ise ilk altı ayda; sistemdeki her 100 TL'lik mevduat artışının 42'sini, diğer bankalardan yapılan her 100 TL'lik borçlanmanın da 71'ini yaparak kayda değer bir baskınlık yaratmışlar.

Bunun çok doğal sonucu ki; faizler de yükseldi. Bu politikanın dümeninde olan siyasetçilerin "yahu bu faizleri kim yükseltiyor böyle? Faiz yarışı yapılmasın" diyerek "elinde sopayla" pazara dalması anlaşılır bir durum değil.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...zleri-40520660

Algı yönetimi metodularına yepyeni ufuklar kazandıran bu siyasi yönetim, FETÖ nün deteklenme ve güçlenmesine yardım eden olarak CHP yi millete kabul ettirirken, Nurettin Canikli, faiz yükselmesinde kendilerinin (kamunun) ve MB nın tüm gayretlerini de, özel bankalar arasındaki mevduat yarışına bağlayarak, banka genel müdürlerini ayağına çağırıp resmen tehdit etti.

Hadi sıkıysa o toplantıda ayağa kalk da olanı biteni, onları oraya getiren zatın bu konudaki payını ve desteğini anlat...

Gerçeklerin konuşulmadığı, yalanın dolanın, madrabazlığın iş yaptığı, günü kurtardığı bir coğrafyada hemen her şey bozulur.

Önce ekmek. Sonra tuz...

Evet , benim bilgiler para getirmiyor..

Sadece koruyor..birde huzur..

Zaman zemin bilinmiyor..

Anormal zamanlardayız..

hanimi da yurt disinda bulmak iyi olabilir belki....

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    En güzeli çocuğu yurtdışında yapıp problemi kökten çözmek.

Genel kurul a girmek icin belli oranda senet sahibi olmak gereklilik degil miydi........

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku

Son yonetim kurulu toplantisina katildim.

2017 yili icin, BASCM yili olacak ifadelerini duydum.

Kapasite artirmak icin yatirimlari tamamlamislar, bu yil 2C2017 de, yuksek kar aciklamalarini bekliyorum.

Sirket Fransizlarin, 2017 yili 50.yillari.

KONYA'da onlarin.

Suudi de uzun sure kutu kola 1.5 riyal idi- son gunah vergisi ile %50 zam yedi 2.25 oldu ama piyasa onu 2 riyal olarak kabul etti su aralar.............

Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    2013 330 ml teneke kola fiyatı 1.25 bu gün 2.5 buna bakarsak dolarda pek bir balon yok. Benim çözemediğim bu ülkede hangi ara bu kadar enflasyon olduğu .. Nasıl bu enflasyonu hissetmediğimiz.. Mevcut dolar yatırımım yok ama işte iş icabı takip ediyoruz. Uykularımı kaçırıyor bu meret yükseldikçe ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Genel kurul a girmek icin belli oranda senet sahibi olmak gereklilik degil miydi........
    Degil. Sadece gk öncesi mkk dan bloke koymanız gerekiyor...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bir bankadaki USD larimi onceden bilgi verdim, gittim ve benim MT is ziyaretinde idi bam diye aldim 200m oteye tasidim, yol uzerindeki maceralari yazmistim. Diger banka ya da onceden ilettigim parayi cekmek istedigimi belirtim gun icinde %20-25 ancak subelerde bulundugu soylenildi bana bende Ankara subesine iletin ben 3 gun sonra orada iken gidip cekeyim dedim, isim aldim ban diye gidip bum diye cektim, yolun karsisindaki bankaya bum diye yatirip,
    cep teli uzerinden de vadeli hesabimi actim..................

Takip etmeye devam....

Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    vakıfbankta bulunan dolar hesabımı her ay düşen miktarlarda faiz çalıştırmasından dolayı(2-3 aydır defter işletmemiştim 1.15 düşürmüş)çekmek istediğimi bir hafta öncesinden söylememe rağmen günü geldiğinde;e işte biz unutmuşuz siz kesin çekecem dememiştiniz masallarıyla 3 gün daha bekletip nihayetinde genel müdürlüğe şikayet etmem sonucu almış bulunmaktayım bu kadar ciddiyetsiz,hantal bir bankayla nasıl çalışıyor işadamları hayret ettim bir daha asla kapısına dahi uğranılmayacak bir banka insanı sinir stres sahibi yapar..
    Son düzenleme : servetbey; 15-07-2017 saat: 14:25.

Sayfa 127/1009 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •