AFYON.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır
Printable View
AFYON.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır
Ne anlama geliyor buu
Günaydın,onda ben 200 üstü postalayışım vardı,bölündü R aldım bedelliye girdim,baktım ortam bozuk 1.50 postaladım gitti 1.20 oldu takrar aldık,soluğu 0.80'de aldık,maliyet yaptık 1.05 maliyetim var,1.09 şu an,gidermi bilemiyorum,mecbur bekliyorum,mağdur değilim ondan,işte buda tradenin güzelliği,ortam bozuldumu tüğeceksin,beleşi gödünmü damlayacaksın,uzunculuğu sevmem,sadece zararım varsa biraz beklerim,ayni oranda düşen kağıt varmı anında postalayıp başka kağıtlara kaçarım,örneğin bunun ayarında 1.09-10 mepet,avtur vardı,anında çoğunu değişim yaptım,ikiside 1.30 üstüne attı,elimdekiler beleşe geldi,borsa fanatikliği ve uyanıklığı budur,tradede fazla kazanamazsın,ama zararda etmezsin,bakıyorum çoğu katlamalı zararda,stoploss bilmzler,zarar kes bilmezler,zaten devamlı uyarılarımı yapıyorum bu yönde,tamam inat eden uzuncu kazanıyor,ama ne zamana kadar sürer bu bilinmez denklem,benim öyle lüxsüm yok,bazen bende beklediğim oldu,ama haberi bomba olanlarda geleceği parlak olanlarda böyle 7-8 hissem olmuştur ve iyi kaldırmışımdır,bunda ise hırpalanmadan paçamızı kurtardık 3-5 yine aldık...ytd.
https://i.hizliresim.com/Ylz3Vi.png
bakalım en son kimin elinde kalacak.ytd
Halka arz edilmeyen kismi mi arz ediliyor yoksa edilen kısmi mi.Nasil oluyor bilen var mi
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelliye katılmayanların mallarını patron alırım diyor...ytd
Afyon o önceki bedelli zirve fiyatına ulaşabilmesi için şimdiki fiyattan 60 tavan yapması gerekiyor.
SPK tavana dokunmadan tabanı % 5 yapmalıydı. Tavan % 20 de sabit kalmalıydı.
Bu durumda Afyon 30 gün tavan yapması gerekiyor o önceki bedelli zirve fiyatına ulaşabilmesi için.
SPK hisselerin yükselmesinde bir engel olarak duruyor
Tüm hisseler yaklaşık % 9 -10 yükselmiş
Afyon daha neyi bekliyor.
Derinlik paylaşabilecek arkadaş var mı?
#AFYON #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04071126434000
#AFYON #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04071127059939
Şu ortamda resim paylaşımını copy/paste olarak yapabilsek benher sn atarım ama malesef upload, vb uğraşamıyorum.
Copy/paste yapma taktiği varsa paylaşırsanız sizi derinliksiz bırakmam :)
bende resım paylaşmayı bilmediğimden böyle paylasıyorum
Derinlik gönderen arkadaşlara teşekkür ederim.
Ara sıra yine derinlik paylaşırmısınız?
Resim paylaşma upload yapmadan olmuyor. İnternet sayfasına yükleme yapılmasından kaynaklanıyor.
Spor hisseleri tavan yaptı.
ASELSAN düşüyor Afyon ve borsa düşüyor.
KAP’a bişeyler düşüyor, bedelsiz tarihi mi belli oldu arkadaşlar..?
:D bedelsiz heeee yarın bölünecek büyük olasılık onun haberi
https://i.hizliresim.com/eHnqpo.png
ağalar kendi çapında eğleniyorlar bakalım son noktayı kim koyacak...ytd
https://i.hizliresim.com/4op7JP.png
Ek Açıklama:
21 Ocak 2020 tarihli Özel Durum Açıklamamızda, Şirket'imizin 450.000.000.- TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 100.000.000.- TL olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle %300 oranında 300.000.000.- TL artırılarak 400.000.000.- TL'ye çıkarılmasına karar verildiği açıklanmıştı. Bu kapsamda, sermaye artırımına ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğumuz İzahname başvurusunun onaylandığı Kurul'un 02 Nisan 2020 tarihli ve 2020/21 sayılı Sermaye Piyasası Bülteni'nde duyurulmuştur. SPK tarafından onaylanan İzahname KAP'ta ayrıca ilan edilecektir.
niye bedelliye gitti...
büyümek için mi?...
borcunu ödeyemediği için mi?...
yükselmesi için bir sebep var mı?...
bur krizden sonra, hem vatandaş hem de devlet borçalanacağı için uzun süre ne kamu ne de vatandaştan inşaata yönelik ciddi bir talep oluşmayacaktır.
afyon 2017 ve 2018 yıllarında faiz ve vergi öncesi ortalama 25 milyon kar elde edebilmiş..(Aktiflerin Satışından Elde Edilen Kârı çıkardıktan sonra). şimdi faiz vermeyecek kabul edelim..
ortalama yıllık 20 milyon net karı olabilir...f/k sını 12 kabüll edersek...
borsa rayicine göre fiyatı 240 milyona gelir...
şu anki fiyatı kaç??: 615 milyon..
Tüm hisseler tavan yapıor.
Aselsan bile %5 artmışken Afyon tabana gidiyor.
Derinlik paylaşır mısınız arkadaşlar
şimdi bunlar bedelliye girsinler diye milleti mallandırıyorlarmı ?,6 üstünde kalamadı gitti,biz 5 üstüne atamadı derken yırtınırken,şimdi 6 üstüne demir atamadı,neyse 6 üstünden postaladıklarımızı yerine koyduk bölece bdelliyide kaçırmamış olduk,r satın alsak belki postu pahallı olurdu 6.37 gösterdi,peşi iniş 5.77,ilgiçliklerine devam ediyor,klasik afyon bunun adı.
Yarın bölünme olur mu?....
6 dan bölünse 225 gelir bölünme fiyatı peki bu kuduruk afyon bu fiyatta kalırmı .oda ayrı bir soru...ytd
Arkadaşlar izahname yayınlanmadan bolunme olmaz.izahnameden sonra en az 15 gün takvim işler.
Yatırım Önerisi Değildir...
Bundan önceki bedelliye giden biri olarak tecrübemi aktarayım.Bedelli aciklandigin da 100 TL den 123 gitti.Onay geldiğinde 150 TL buldu.%3332 bölündü ve E 4.75 oldu Ancak bir ay işlem görmedi.Bu arada R ler 30 TL kadar çıktı.E ler işleme alındığında İslemsiz 8tl hızla düştü.Bu arada hisseler arsa satusi ile 9.oldu.Darbe ile 4.80 sonra tekrar 10.sonra kriz 3.50 sonra bedelli aciklam 8.50,sonra Korona 3.60 onay geldi 6.50...... Tabiki hep burada değildik.Ama çok bir şey kazanamadık.Hayirlisi 4. Lerden giriş yaptık.Hayirli kazançlar.
Yatırım Önerisi Değildir...