Originally Posted by
refaba
Günaydın,onda ben 200 üstü postalayışım vardı,bölündü R aldım bedelliye girdim,baktım ortam bozuk 1.50 postaladım gitti 1.20 oldu takrar aldık,soluğu 0.80'de aldık,maliyet yaptık 1.05 maliyetim var,1.09 şu an,gidermi bilemiyorum,mecbur bekliyorum,mağdur değilim ondan,işte buda tradenin güzelliği,ortam bozuldumu tüğeceksin,beleşi gödünmü damlayacaksın,uzunculuğu sevmem,sadece zararım varsa biraz beklerim,ayni oranda düşen kağıt varmı anında postalayıp başka kağıtlara kaçarım,örneğin bunun ayarında 1.09-10 mepet,avtur vardı,anında çoğunu değişim yaptım,ikiside 1.30 üstüne attı,elimdekiler beleşe geldi,borsa fanatikliği ve uyanıklığı budur,tradede fazla kazanamazsın,ama zararda etmezsin,bakıyorum çoğu katlamalı zararda,stoploss bilmzler,zarar kes bilmezler,zaten devamlı uyarılarımı yapıyorum bu yönde,tamam inat eden uzuncu kazanıyor,ama ne zamana kadar sürer bu bilinmez denklem,benim öyle lüxsüm yok,bazen bende beklediğim oldu,ama haberi bomba olanlarda geleceği parlak olanlarda böyle 7-8 hissem olmuştur ve iyi kaldırmışımdır,bunda ise hırpalanmadan paçamızı kurtardık 3-5 yine aldık...ytd.
Yer İmleri