Arkadaşlar bende tam tersine ppfonu satıp Tı1 kısa vadelu fonu aldım 4 gün filan önce .iş bankasından( .tıv )iyi kıde geçmişin dedim çünkü katladı getirisi .şimdi tersi bı durummu var acaba bu fonlarda para piyasası fonu alınmalı deniyor .
Printable View
Arkadaşlar bende tam tersine ppfonu satıp Tı1 kısa vadelu fonu aldım 4 gün filan önce .iş bankasından( .tıv )iyi kıde geçmişin dedim çünkü katladı getirisi .şimdi tersi bı durummu var acaba bu fonlarda para piyasası fonu alınmalı deniyor .
Aşağıdaki artışlara göre yorumluyoruz. Yarın için yatırım tavsiyesi olmamakla beraber ppf'nin kvb araçlarından fazla getirme ''ihtimali'' var.
TR 2 YILLIK TAHVİL 14,07 +0,42 0,42 14:04:40
TR 5 YILLIK TAHVİL 14,33 +0,51 3,69 13:52:16
TR 10 YILLIK TAHVİL 13,83 0,00 0,00 00:00:00
hangi fon o getrisi varmis
isbank ppf si getirisi burada bugun yazmis
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TI1
ppfler getirileri de sabit degil ve 17 ala bilsiniz cok cok iyidir bu ay
Donald’dan yeni mesajımız var !
müttefikimizin başkanı cumhur başkanımızı davet etmiş 13 kasımda görüşeceklermiş
ABD verileri çok kötü geldi. FED faiz indirimi loading...
Endeks artı kapatacak bu gidişle :)
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trumpın yeni tweteyle borsa zararı yüzde 2 leerden 0.70 yere geriledi.
Ne güzeldi PPF'ler :)
Dün vardı FIL'im bugün sattım. Arada FIL'leniyorum IST'de stopaj ödemeyeyim diye :)
Stopaj ödeyeceğim tabiki yanlış anlaşılma olmasın :) Kısa süreli tutacaksam parayı fonda elimdeki fon yerine FIL ve benzeri başka bir fonda tutuyorum parayı. Böylelikle satış yaparsam getirisi az olduğu için haliyle daha az stopaj kesiliyor. Bunun sonucunda bakiye biraz şişkin gözüküyor psikolojik olarak etkisi fazla, ekonomik olarak etkisi zayıf bir işlem oluyor :)
Cuma para lazım 149.947 tl maliyetli 116700 adet gpgyi satış yaptım, şuan cari deger 151900 civari gosteriyor, cuma gunune kadar kac olur acaba bakalım, 18 Eylül'de alınmış bugun 20. Gün günlük 97 liradan mk 28 yapar
GPG günü tahminen yüzde 0,08 değer kaybı ile 1,2996 seviyesinde tamamladı
Mert 5.82'den aldığın dolarları bozmadın mı daha?
1 milyonluktu.
acaba bu zor günde tcd ne oldu? Bi ara twit sonrası yara sararız diye ümitlendim ama sanırım kanamayı durduramayacağız
ziraat kvba mk 11.68
ziraat ppf mk 16.68
tahminlerimiz doğrultusunda gerçekleşme olmuş
KRF neden eksi getirdi acaba bugün ?