Sayfa 643/1000 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ne güzeldi PPF'ler
    FIL hala güzel. Dün net 13.35% getirmiş... TÜİK enflasyonunun üstünde gibi duruyor...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

2. Dün vardı FIL'im bugün sattım. Arada FIL'leniyorum IST'de stopaj ödemeyeyim diye

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ne güzeldi PPF'ler
    şimdi ortama bakın, twitlerle işleyen bir piyasada sağa sola savrulup duruyoruz. yarım saat önce borsa neredeyse artıya geçecekti, hemen geri bastı. her an her şey olabilir modunda yatırım ortamının girdabına düştük, çıkamıyoruz. işimiz gerçekten zor.

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dün vardı FIL'im bugün sattım. Arada FIL'leniyorum IST'de stopaj ödemeyeyim diye
    Stopaj ile ilgisini çözemedim. FIL boşta para kalınca alıyorum. IST ise fırsat amaçlı tutuyorum. Bugün fırsat çıktı 2 gün sonra IST'in bir kısmı gidecek.

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dün vardı FIL'im bugün sattım. Arada FIL'leniyorum IST'de stopaj ödemeyeyim diye
    Nasıl yani

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Stopaj ile ilgisini çözemedim. FIL boşta para kalınca alıyorum. IST ise fırsat amaçlı tutuyorum. Bugün fırsat çıktı 2 gün sonra IST'in bir kısmı gidecek.
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Nasıl yani
    Stopaj ödeyeceğim tabiki yanlış anlaşılma olmasın Kısa süreli tutacaksam parayı fonda elimdeki fon yerine FIL ve benzeri başka bir fonda tutuyorum parayı. Böylelikle satış yaparsam getirisi az olduğu için haliyle daha az stopaj kesiliyor. Bunun sonucunda bakiye biraz şişkin gözüküyor psikolojik olarak etkisi fazla, ekonomik olarak etkisi zayıf bir işlem oluyor

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Stopaj ödeyeceğim tabiki yanlış anlaşılma olmasın Kısa süreli tutacaksam parayı fonda elimdeki fon yerine FIL ve benzeri başka bir fonda tutuyorum parayı. Böylelikle satış yaparsam getirisi az olduğu için haliyle daha az stopaj kesiliyor. Bunun sonucunda bakiye biraz şişkin gözüküyor psikolojik olarak etkisi fazla, ekonomik olarak etkisi zayıf bir işlem oluyor
    Bizde FIL'a olan tanıtımdan kaynaklı olarak size özel stopaj muafiyeti var diye düşünmüştük

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    şimdi ortama bakın, twitlerle işleyen bir piyasada sağa sola savrulup duruyoruz. yarım saat önce borsa neredeyse artıya geçecekti, hemen geri bastı. her an her şey olabilir modunda yatırım ortamının girdabına düştük, çıkamıyoruz. işimiz gerçekten zor.
    Piyasalar böyle sn.hayrani sonumuz güzel olur umarım

Sayfa 643/1000 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •