Kardeşim,oksijen'm eyvallah..Selamlar..
Printable View
İşbu açıklama, SPK'nın Özel Durumlar Tebliği (II-15.1) 23. Maddesinin 7. fıkrası uyarınca ''özel durum açıklaması güncellemesi'' olarak yapılmaktadır.
07.11.2017, 27.11.2017 ve 07.08.2018 tarihlerinde yapmış olduğumuz açıklamalarda söz konusu edilen Greatwall Drilling Company ile Şirketimiz arasında Türkiye Petrolleri A.Ş.'nin tespit etmiş olduğu sahalarda kaya gazı ve petrol ürünlerinin araştırılması, geliştirilmesi ve uygun sahalarda taraflarca iş birliği sağlanması amacı ile imzalanan iş birliği sözleşmesi kapsamında, Konsorsiyumumuz Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi'nin tespit ettiği 3 kuyuda petrol ve kaya gazı kuyusu sondajı konusunda hak kazandığı bilgisi verilmişti.
Son durum itibari ile TPAO ile ana sözleşmeye ilişkin görüşmeler devam etmekle birlikte sözleşmenin imzalanması müteakibinde kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/714035
AÇIKLAMALARI KÂRÂ DÖNÜŞEMİYOR-
SORU :
Ben İhlas Holding hisse senetlerini uzun süreli olarak aldım. Çünkü önümüzde ipek yolu ihalesi ve girişimi ve kanal İstanbul projeleri ilgili olarak Çinli bir şirketle iyi niyet anlaşması yaptı. Şimdi sorum şu; gerek ipek yolu gerekse de Kanal İstanbul Projeleri’nin neresinde ihlas Holding?
https://www.borsagundem.com/piyasa-e...usemiyor/14877
İşte gerçek durum bu , malesef hisse 60. Kuruştan işlem görüyor vve hergun alana dağıtıyor bedavaya o yüzden guveen. Vermiyor, oysaa hiisse 2 lirada olsa itibarı yükselir alıcısı gelir güven gelirdi, güven sıfır bu fiyata bakınca . Sanki batmış holding gibi cakiliyor hergun. Tek sorunu bana göre hisse fiyatı. Toparlasa belki bir umut olurdu. Oyuzden artık yazmaya da gerek yok hoşçakalın, ne zaman 80 lere doğru gider görüşürüz.
Evet spekülatif hisse hareketleri de olabilir her hissede olabileceği gibi Serdar kardeş. Ama bir gerçek de var ki, bunlar adam gibi adam olsa, hırsız olup içerden herşeyi çalmasa, holdingleri kar, temettü verse, bedelsiz yapsa o zaman bu hareketleri 1.30 lardan 60 krş.lara değil şuan 2.5 TLden 2 tl.ye yapıyor olurdu. İşte fark bu.
Yani diyeceğim o ki, kar yok, temettü yok, kim neye güvenip de her haberleri asparagas çıkan ve eli devamlı yatırımcısının cebinde olan bu hırsız takımına güvenip de bu hissenin hamallığını yapacak. İşte o yüzden 60 krş.larda. İleriye dönük bir umut ışığı olur mu onu da kimse net bilmiyor.
Bu gidişle hisse brute girermi
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile Türkiye, dünyadaki güç ve etkinliğini çok daha artıracaktır
12/04/2021 11:41:20
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul
Havalimanı, 3. Köprü gibi projelere karşı çıkanlarla Kanal İstanbula karşı çıkanların hep aynı zihniyette olduğunu belirterek, Muhtemel sorunlara karşı ideal bir su yolu olarak projelendirilen Kanal İstanbul dünyanın lojistik vizyon projesidir. Kanal İstanbul ile Türkiye dünyadaki güç ve etkinliğini çok daha artıracaktır dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metrosu şantiyesinde incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan Bakan Adil Karaismailoğlu, projeyle ilgili bilgiler verdi. Sözlerine demiryollarına yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler vererek başlayan Bakan Karaismailoğlu, Bugün sizlerle birlikte, İstanbul'da devam eden önemli raylı sistem rojelerimizden
Bakırköy- Bahçelievler-Güngören-Bağcılar metro hattı inşaatında incelemelerde bulunuyoruz. Hükümetlerimiz döneminde ülkemizdeki ulaşım ve haberleşme için 1 trilyon 86 milyar liranın üzerinde yatırım yaptık. Yapılan bunca yatırımın ve dökülen alın terinin karşılığını şimdiden almak hepimiz için bir iftihar vesilesi olmalıdır. Çünkü bugüne kadar yaptığımız yatırımlar ülkemizin Gayri Safi Milli Hasılası'na çok önemli katkılar yapmıştır. Ayrıca projelerimiz sayesinde yılda 1 milyon 20 bin vatandaşımıza doğrudan ve dolaylı olarak istihdam imkanı sağlanmıştır. Demiryollarımızın toplam yatırımlarımız içindeki payı yüzde 18,6'dır. 202,2 milyar liralık bu meblağ ile hem yerel hem de bölgesel anlamda insan ve yük taşımacılığı alanında büyük bir iddia kazandık. Bütün bunlar olurken kent içi ulaşımda da raylı sistem projeleri gerçekleştirerek pek çok şehrimizde halkımızı, trafik çilesinden kurtaran, konforlu, hızlı ve ekonomik bir ulaşım alternatifiyle buluşturmuş olduk. Türkiye'de onlarca yıl demiryollarımıza çivi çakılmamıştı ve mevcut hatlarımız ihmal nedeniyle kullanılamaz bir hale gelmişti dedi.
Son 19 yılda, 11 bin 590 kilometre uzunluğundaki konvansiyonel demiryolu hattının tamamının yenilendiği ifade eden Bakan
Karaismailoğlu, bin 213 kilometre yüksek hızlı tren hattı yaptıklarını kaydetti.
Türkiyeyi dünyada 8., Avrupa'da 6. yüksek hızlı tren işletmecisi haline getirdiklerini belirten Karaismailoğlu, Halen 3 bin 872 kilometre daha demiryolu yapımına devam ediyoruz. Ankara-Sivas ve Konya - Karaman Yüksek Hızlı Tren hattımızı yakın zamanda hizmete açacağız. Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı projesi ile dünya demiryolu taşımacılığında kısa zamanda söz sahibi olduk. Bu hat ile ülkemiz, Pekin'den Londra'ya uzanan orta koridorun ve Demir İpek Yolu'nun en stratejik bağlantı noktası haline geldi. İlan ettiğimiz Demiryolu Reformu kapsamında tüm bu projeler hayata geçerken, milli ve yerli bir demiryolu endüstrisi oluşturduk. Raylı sistem araç ve ekipmanlarını üreten ve ihraç eden konuma geldik. Demiryollarını üretim merkezlerine, sanayi bölgelerine ve limanlara bağlama yönündeki çalışmalara da özel bir önem veriyoruz diye konuştu.
Bugüne dek, İstanbul'a 80 kilometrenin üzerinde kent içi raylı kazandırdık Bugüne kadar, İstanbul'a 80 kilometrenin üzerinde kent içi raylı kazandırdıklarını ifade eden Bakan Karaismailoğlu, Bakanlığımız tarafından yapılan Marmaray'dan günlük 500 bin yolcu taşıyoruz. İstanbul'da halen yapımı devam eden metro hatlarının toplam uzunluğu 91 kilometredir. Çok yakında yapımına başlayacağımız, Üsküdar Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca Raylı Sistemi ile Kazlıçeşme-Sirkeci Kentsel Ulaşım ve Rekreasyon Dönüşüm Projesinin toplam uzunlukları da 13,5 kilometredir. Şu anda sizlerle birlikte inceleme yaptığımız 8,4 kilometrelik Bakırköy (Sahil)-Bahçelievler-Güngören-(Bağcılar) Kirazlı Metromuz da büyük bir ihtiyacı giderecek. Tamamlandığında saatte tek yönde 70 bin yolcu kapasitesine ulaşacak. Projemiz, Bakırköy Sahilden başlamak üzere Özgürlük Meydanı, İncirli, Haznedar, İlkyuva, Yıldıztepe, Molla Gürani ve Kirazlı olmak üzere, 7 adet istasyona sahip olacaktır.
İstasyonlarımızın çevresinde meydanlar oluşturarak, şehir planlaması açısından da önemli bir adım atmış olacağız. Bu meydanlar istasyonların oluşturacağı hareketlilik nedeniyle kısa sürede hem ticari hem de sosyal açıdan gelişen noktalara dönüşecekler. Hattımız yoğun yerleşim alanlarının altında zor bir bölgeden geçmektedir. Bugün itibariyle bütün sorunlar çözülmüş, çalışmalar hızla devam etmektedir.
Bakırköy (Sahil)-Bahçelievler-Güngören-(Bağcılar) Kirazlı Metro hattımızın Bakırköy (İDO) - İncirli istasyonları arası (yaklaşık 3,1 km çift hat) TBM Tünel imalatlarını tamamladık. İncirli Makas yapısının tamamlanması üzerine, TBM Tünel imalatı İncirli
İstasyonundan Kirazlı'ya doğru yeniden başladı. İstasyonlarda kaba inşaat, tünellerde kalıcı iç kaplama işlerine devam ediyoruz ifadelerini kullandı.
Metro inşaatının tünel kazı çalışmalarının yüzde 66'sının, istasyon betonarme işlerinin ise yüzde 47'si ve ray serimi işlerinin de yüzde 25'i tamamlandığı belirten Bakan Karaismailoğlu, "Projede toplam fiziki ilerlememiz yüzde 62'dir. Projemizi 2022 yılı sonunda tamamlayıp, halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu metro hattımızla, mevcut Bağcılar(Kirazlı) - Başakşehir Hattının doğrudan Bakırköy Sahil ile bağlantısının yapılmasını ve diğer toplu taşıma modları ile entegrasyonlarını sağlayacağız. Ayrıca, planlanan hatlarla birlikte
M3 Bağcılar (Kirazlı) - Olimpiyatköy - Başakşehir
Metrokent-Kayaşehir Metro Hattı, Halkalı - Gebze, Marmaray Metro
Hattı, M1A Yenikapı - Atatürk Havalimanı Metro Hattı, M1B Yenikapı -
Kirazlı Metro Hattı ve M9 İkitelli - Ataköy Metro Hattı birbirine bağlanacaktır. 2021 yılı sonu itibariyle Kadıköy-Maltepe-Kartal-Pendik ilçeleri kesintisiz şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı'na bağlanmış olacak. Böylelikle raylı sistem projelerimiz tamamlandığında,
İstanbul'un kent içi raylı sistemlerinin yarısını bakanlığımız yapmış olacaktır dedi.
Projelerin her birinin halk için bir iş sahası ve istihdam olanağı olduğunu kaydeden Bakan Karaismailoğlu, Bakırköy-Bahcelievler-Bağcılar
(Kirazlı metrosunda bin 500 kişi, Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul havalimanı metro hattımızda 5 bin kişi, Başakşehir- Çam ve Şakura Şehir Hastanesi- Kayaşehir-metro hattımızda 3 bin kişi,
Halkalı-Başakşehir - Arnavutköy- İstanbul Havalimanı metro hattımızda
3 bin kişi, Sabiha Gökçen- Pendik Tavşantepe Metro inşaatımızda 1 bin kişi olmak üzere toplam 13 bin 500'ü aşkın vatandaşımız sadece
İstanbuldaki metro projelerimiz sayesinde iş sahibi olmuştur dedi.
"Marmarayda günde 500 bine yakın vatandaşımız kullanıyor"
Marmarayı günde 500 bine yakın vatandaşın kullandığı kaydeden
Bakan Karaismailoğlu,yine bakanlığımız tarafından yapılan Avrasya tünelinden 50 binin üzerinde araç geçiyor. Yavuz Sultan Selim köprüsünden 60 binin üzerinde araç geçiyor diye konuştu.
"Kanal İstanbul gündelik siyasetin üzerinde stratejik bir konudur"
Kanal İstanbul projesine ilişkin de konuşan Bakan Karaismailoğlu, İstanbul havalimanını yapmayın, 3. Köprüyü yapmayın, Kuzey Marmara Otoyolunu yapmayın, Avrasya tünelini yapmayın, hatta Boğaziçi köprüsünü yeni ismiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünü yapmayın, şeklinde dayatmaları unutmadık. O zaman onların dediklerine boyun eğseydik ne İstanbul Havalimanı ne Yavuz Sultan Selim Köprüsü ne kuzey Marmara Otoyolu ne Avrasya Tüneli olurdu. Bu projelere karşı çıkanlarla kanal
İstanbul'a da karşı çıkanlar hep aynı zihniyet. Muhtemel sorunlara karşı ideal bir su yolu olarak projelendirilen Kanal İstanbul dünyanın lojistik vizyon projesidir. Kanal İstanbul ile Türkiye dünyadaki güç ve etkinliğini çok daha artıracaktır. Kanal İstanbul gündelik siyasetin üzerinde stratejik bir konudur ve Türkiye'nin yarınları için olmazsa olmaz bir gerekliliktir. Bizim suni gündemlerle işimiz yok.
Bizler, siyasi çekişmeleri değil, halka hizmeti esas alıyoruz. Çünkü biz halka hizmeti, 'Hakka hizmet' olarak görüyoruz. İstanbulluların içi rahat olsun. İhtiyaçlarını, endişelerini çok iyi biliyoruz.
Bakanlık olarak, var gücümüzü ve irademizi her zaman İstanbul'u imar ve inşa etmek üzere kullanacağız. Çünkü İstanbul devlet aklı ile hareket edilerek, geleceğe büyük bir titizlikle taşınması gereken bir şehirdir şeklinde konuştu.
İHA
Hocam alıntıdır. Bende Merak ettim böyle bir şey olabilir mi? diye
Arkadaşlar size MÜJDE vereyim..Benim hem Spk da hem İMKB de Boğaziçi İşletmeden sınıf arkadaşlarım var..aradım onları merak etmeyin hisseyi incelemeye alacaklar..Özellikle endeksten bağımsız son açığa satışları inceleyin dedim. Bunu sizin için yaptım, çünkü benim maliyetim buralar zaten.Peki sonucu noolur?...Standarttır bu...Operasyonu yapan her bir şahıs 3-5 milyon lira arası ceza ve İşlem yasağı yer..Hisse brüt takasa girer ve açıklarını artık oyunla kapatamayacakları için mecburen hisse alımı yaparlar ve hisse yukarı zıplar..Bu işlem biraz zaman alır yalnız...Hayırlı kazançlar hayırlı ramazanlar tekrar
Para giriş/çıkışı, açığa satışlar hergün açıklanıyor ve ben ihlasta henüz açığa satış görmedim. Ya da daha iyi takip eden varsa ne kadar açığa satış olduğunu araştıran varsa ve açıklarsa daha iyi olur. Bana göre önce bi ellerindekileri bitirsinler sonra açığa da sıra gelir elbet.
Kardeşim,eğer gerçekten söylediğin gibi bu zalimleri durdurup biz küçük yatırımcı lehine çözüm üreteceklerse bu mübarek günlerde büyük sevaba girmiş olursun vesile olanlarda tabiiki Allah razı olsun diyorum cümlenize..Bıktık artık bu mücahit Ören'nin işkencelerinden adını dahi andıklarında midem allak bullak oluyor çok afedersiniz kusacağım geliyor müslüman kılığına girmiş iblis ancak bu kadar kötü karakterli acımasız zalim olabilir ..Bebek yüzlü kan emici iblis..Allah ıslah etsin bunları..
Borsa istanbul şirketlerinde en itibarsız,güvensiz,sürekli alavereler,dalavereler,entrikalar,senaryolar dönen şirketler adları,İhlas şirketleri ve Işıklar yatırım elektrik holding ve iştirakleri Nibas ve Cemas dikkatli olun cin çarpmışa dönmeyin çünkü bu şirketlerin sahipleri merhametsiz,acımasız iş insanları göz yaşınıza hiç aldırış etmezler ..İşleri güçleri din tacirliği yapmaktır ki Allah'ın,Peygamberin,Kuran'ın adını kendi çıkarları için kullanırlar haya etmeden..Ytd..Not:üç ay önce yazmıştım başka bir siteden alıntıdır....
Bist-50 ye alınan 62 kuruşluk holding. helal olsun müCo sana da senin değnekçilerine de, şakşakçılarına da şu mübarek Ramazan ayının ilk gününde dilerim ettiğiniz ile muamele görürsünüz. yıldız pazarın parlaklığı ile göz kamaştıran arsız şirketleri (ihlas, ihlgm)
Bu topraklara ve insanlarına böyle ihanet eden bir hain ayak basmamıştır.
Sonunuz ibretlik kahru perişan olsun LEBALEB.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet bist ten kaçarken vatana millete yardım etmek adına kağıdı sağlam tutmak yerine hain gibi millet daha çok satsın daha çok satamasın kan kussun diye elinden geleni yapan hainler bunların tahtacısı.ülke zorda bist darda yabacı kaçıyor ama bu hain şirket çarpı 2 yaparak ülke borsasını bist i sahtekar dolandırıcı soygun yerin gösteriyor bunun tek izahı hainliktir vatanı satmaktır milleti devletine SPK ve bist gibi kurumlara düşman etmektir
Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine çoluk çocuğunuzdan çıkar inşallah hayırlı ramazanlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reis BIST düşünce düşmüş olsa gam yemeyiz. Bunlar öyle organize bir örgüt ki erken koku alıyorlar. Hatırlatirim BIST 1500 lerdeyken -%40 yedi bu tahta. Kansız bunlar.. SPK ve ekonomi yönetimi coinlere kaçışın tek sorumlusudur benim kanımca. Tamamen şahsi fikrimdir. CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takasların dili ne anlatıyor Serdar kardeş? Yabancılar Citi de biraz aldı sanki. Yalandan mı ya da göz boyamak için badem bıyıklı müconun adamları mı acaba?
Kanser ettin pezenvegin evladi
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Payların Geri Alınmasına İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Pay Geri Alım İşlemlerinin Başlatılması Hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Geri Alım İşlemini Gerçekleştiren Ortaklık
İHLAS HOLDİNG A.Ş.
Geri Alım İşlemine Konu Ortaklık
İHLAS HOLDİNG A.Ş.
Geri Alım İşleminin Niteliği
Diğer
Söz Konusu Geri Alımın Amacı
Pay fiyatının Şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması,
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
14.04.2021
Geri Alıma Konu Pay Miktarı
50.000.000
Ödenecek Azami Tutar (TL)
60.000.000
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulu'nun 14 Nisan 2021 tarihli toplantısında;
Şirketimizin pay fiyatının Şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmaması sebebi ile pay sahiplerini korumak, hisse fiyatının istikrarlı ve gerçek değerine uygun oluşumuna katkı sağlamak, şirketimize olan güveni korumak amacıyla hisse geri alım yapılmasına karar verilmiştir.
Geri alıma konu edilebilecek azami pay sayısının 50.000.000 adet (50.000.000 TL nominal) olarak belirlenmesine ve geri alım için ayrılacak fonun, Şirket öz kaynaklarından karşılanmak üzere en fazla 60.000.000 TL olarak belirlenmesine,
Sermaye Piyasası Kurulu'nun daha önce yayınlanan 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyurularına istinaden Şirket paylarının Borsa'dan yönetim kurulu kararı ile geri alım yapılabilmesine,
Yönetim Kurulu kararı ile yürütülecek geri alım işleminin, yapılacak ilk genel kurul toplantısı gündemine alınarak, Genel Kurulun bilgisine sunulmasına,
Karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
"şirketimize olan güveni korumak " yerine şirketimize olan güveni yeniden tesis etmek falan yazsaydı daha güvenilir olurdu.. ama yine de hiç yoktan iyidir..
Ho ho ho....
hani geri alım programı çıkmaz dı?
:kahkah: cok mu vahsi:evil: yahsi olmasin o
City haftalikta 18,5 milyon almış görünüyor, detaylı cuma veya cumartesi bakar atarım,
Dediğim gibi hisse fiyatıni bilerek kurumlar baskılıyor düşürüyor, insanlarda şöyle bir şey düşünüyor acaba yine 40 li kuruslarda kalırmi düşüp, bu havayı yaratmak istiyor aracı kurumlar,
Bence düşüş sonlanır yakında gibi çok çok 56 önceden de demiştim değer döner, ancak dönüş hızlı olur gibime geliyor, parası olan 65 kuruş altı. Uygun alım için
Hisse geri alım kararı, iheva nın temettü vermesi, girişim sermayesi şirketi kurulması vs.vs... Grup şirketlerinde birşeyler olacağı hissiyatına kapıldım. Bedelliler nedeniyle finansal yapının da güçlenmesi ve hisse fiyatlarının albenisi bizleri umarım yanıltmaz...
Hisse 20 yıldır kuruşlarda geziyordu da, pay fiyatının şirket faaliyetlerinin gerçek performansını yansıtmadığını, pay sahiplerini korumayı, hisse fiyatının istikrarlı ve gerçek değerine uygun oluşumuna katkı sağlamayı, şirketinize olan güveni korumayı şimdi mi akıl ettiniz ey alavere dalavereciler.
Kim kulağınızı azıcık çekti de böyle zoraki bir haber yolladınız.
Gerekçeniz külliyen yalan.
Çok şikayet üzerine reisten azar işittik diyemiyorsunuz tabii değil mi?
Hem yalan dolan hesaplardan ve anlaştığımız kurumlardan yıllardır basa basa bitiremediğiniz 1.25 milyar tuvalet kağıdını habire piyasaya servis ediyorsunuz, bedelliden sonra bile fiyatı yarı yarıya düşürüyorsunuz, hem de sözde pay alımı yapacağız diyorsunuz.
Madem şirketinin gerçek performansı fiyatına göre çok yukarılarda, neden gidip hiç bir p*k anlamadığın un sektörüne yatırım yapmaya çalışıyorsun. Gel kendi şirketinin hisselerini topla, kendi şirketine yatırım yap. Kendi g***ne güvenen şirketler böyle yapıyor mücoit.
Bayram değil, seyran değil eniştem beni niye öptü, demek ki sizin yaptığınız yine bir fırıldaklık mücoit ve sivri akıl hocaları..
Hem aldığın pay ne kadar, %3.3. Haber ile 4 kuruş yükseldi 2 kuruş düştü, hem de bu yükseliş havasında. Bununla mı hisseni gerçek değerine ulaştıracaksın? Topla %15-20 de ucundan accık inanalım sana.
Hisse geri alım yapacakmış.
Halk dilinde yalancı için söylenen bir söz vardır"onun sadece Allah birdir dediğine inanırım" diye.
Bu patronun Allah bir dediğine bile inanmam. O derece bir insandır benim gözümde.
Allah bunların belasını versin.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
devlet bir gün önce pandemi kısıtlamaları ile ilgili kararlar alıyor. bu kararlardan biride genel kurulların ertelenmesi. bunlarda bugün güya hisselerimiz gerçek değerlerimizi yansıtmıyor diye geri alım programı açıklıyor. bunu da genel kurul onayına sunacağız diyor. yani yapamayacakları ertelemek zorunda oldukları genel kurula.
hisseleri sanki yaptıkları bedelliler sonrası yatırımcı buralara indirdi de bunlar sahip çıkacakmış. ayrıca bugünkü kapanışta ihlas pastasına bakınca hala şirketin mal sattığı bana göre kabak gibi ortada. mücahit efendi 1 tl den yaklaşık 29 milyon lotu alırken !!! ( yersen )açıklama mı yaptı ki şimdi bunlar alım yapmadan önce açıklama yapıyorlar. alacaksan alırsın aldık diye açıklarsın geçer gider. müco efendi de olduğu gibi. daha önce yaptıkları tüm kap haberlerine tekrar bakın bir tanesi gerçekleşti mi ? kısaca bu geri alım haberini de umarım hisse satışında kullanmazlar. çünkü bunlardan ky adına zerre fayda gelecek bir iş beklenmez.
7 Mayısta yeni Bosna holding bina önünde tüm tv kanalları karşısında mağdurlar olarak toplanıp açıklama yapacağız devletimizi reis i cumhurumuzu SPK cimer ve tüm birimleri bu soyguna insanları BİST’ten uzaklaştırma hamlesini durdurmaya davet edip mağduriyeti dile getireceğiz
Bakalım patron bey akşam CNN NTV Habertürk TGRT de haberini görünce çiftlikbank gibi haber olunca aynı mutluluğu yaşayacak mı saygılar
Çiftlikbank =ihlas holding
7 Mayıs haberlerde manşetleri satış başlarını görebiliyorum
Devletin paranızı TL ye yatırın bize güvenin bist e şirketlere güvenin demesine inanan yatırımcılar ihlas holding hisselerindeki amansız nedensiz düşüş sonras bu hainliğin hesabının sorulması için devletten yardım talep ediyor
Beni düşündüren bugünkü kapta 50 milyon lot alicaz diyor ve bunun için kullanılacak para 60 milyon lira , yani buda 1,20 liraya denk geliyor fiyat, kafamı kurcalayan şu 1,20 olmadan almazmi ,mesela ortalama 75 kuruştan istese bu lotlari alir hemde 50 yerine 80 milyon lot alır. Bugün baktım son 4 kademede tavana doğru 40 milyon lot satışa konulmuştu.
Sorun şu neden 50 milyon lot ve 60 milyon para, hisse sanki 1 liralarda imiş de 50 milyinnlotu toplamak için 1,40 Lara kadar ancak toplarız diye düşünmüşler de öyle bu ortalama 1,20 lerden 50 milyon lotu toplarız kararına var mislar sanki. Yoksa buda yeni bir tuzak mı bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.
Not: endeks yüzde 1 düştüğünde bu 5 düştü herzaman , 2 düştüğünde taban yaptı, şimdi endeks yüzde 2 çıktı bu ,onca haber göndermesine rağmen bugün zorla yüzde 3 çıkabildi. İnanın bu hisse benim kafamı allak bullak etti . Sağlıklı karar alamıyorum bu hisse için. O yüzden bazen hakkinda tutarsız yazılar yazıyorum, kale almayın derim.
Kafam bu kapta su noktaya çok takıldı ve çözemedim, hisse 60 kuruşta şu an ,ancak geri alım için 60 milyon lira ayrılmış, ve 50 milyon lot alacağız diyor, bu hissenin 1,20 olması demek oluyor, bu geri alımı 1,20 lere gelincemi alacak bunlar , yalanmi buda ,anlayabilen var mı.
Şunu yapmasa idi 50 milyon sınırı koymasa idi deseydiki 60 milyon liralık alım yapacağız veya hutta 50 milyon lot alacağız deseydi sadece 60 milyon lira ayridik demeseydi anlardım,
Am Bu 50 milyon lot 60 milyon lira ikisi bir arada ne manaya geliyor anlayamıyorum, hisse yukarda dedim 60 kuruşta şu an ama bunlar 60 milyona 50 milyon lot alsalar 1,20 lira hisse fiyatı geliyor. Tam bir bilmece gibi , yoksa benim kafa mı durdu. Anlayan arkadaşlar bunu açıklarsa sevinirim
Sana Türkçesini söyleyeyim bu kap haberinin. 50 kuruslara çekecek oradan alım yapacak. 80 kuruştan sattıklarını 50 kuruştan yerine koyacak. Bu alımlarla da 80 kuruslara demirleyecek tahtayı. 1 üstüne atarsa bedelliye katılanların hepsi eline verir bunu biliyor çakal. CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.