Sayfa 643/907 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1. Borsa istanbul şirketlerinde en itibarsız,güvensiz,sürekli alavereler,dalavereler,entrikalar,senaryolar dönen şirketler adları,İhlas şirketleri ve Işıklar yatırım elektrik holding ve iştirakleri Nibas ve Cemas dikkatli olun cin çarpmışa dönmeyin çünkü bu şirketlerin sahipleri merhametsiz,acımasız iş insanları göz yaşınıza hiç aldırış etmezler ..İşleri güçleri din tacirliği yapmaktır ki Allah'ın,Peygamberin,Kuran'ın adını kendi çıkarları için kullanırlar haya etmeden..Ytd..Not:üç ay önce yazmıştım başka bir siteden alıntıdır....

2.  Alıntı Originally Posted by mbeyaz Yazıyı Oku
    Hocam alıntıdır. Bende Merak ettim böyle bir şey olabilir mi? diye

Arkadaşlar size MÜJDE vereyim..Benim hem Spk da hem İMKB de Boğaziçi İşletmeden sınıf arkadaşlarım var..aradım onları merak etmeyin hisseyi incelemeye alacaklar..Özellikle endeksten bağımsız son açığa satışları inceleyin dedim. Bunu sizin için yaptım, çünkü benim maliyetim buralar zaten.Peki sonucu noolur?...Standarttır bu...Operasyonu yapan her bir şahıs 3-5 milyon lira arası ceza ve İşlem yasağı yer..Hisse brüt takasa girer ve açıklarını artık oyunla kapatamayacakları için mecburen hisse alımı yaparlar ve hisse yukarı zıplar..Bu işlem biraz zaman alır yalnız...Hayırlı kazançlar hayırlı ramazanlar tekrar
    Katkılarınız için teşekkürler.

3. Bist-50 ye alınan 62 kuruşluk holding. helal olsun müCo sana da senin değnekçilerine de, şakşakçılarına da şu mübarek Ramazan ayının ilk gününde dilerim ettiğiniz ile muamele görürsünüz. yıldız pazarın parlaklığı ile göz kamaştıran arsız şirketleri (ihlas, ihlgm)

4.  Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
    Bist-50 ye alınan 62 kuruşluk holding. helal olsun müCo sana da senin değnekçilerine de, şakşakçılarına da şu mübarek Ramazan ayının ilk gününde dilerim ettiğiniz ile muamele görürsünüz. yıldız pazarın parlaklığı ile göz kamaştıran arsız şirketleri (ihlas, ihlgm)
    Amin..Çok çok haklısın kardeşim helak olacakları vakit çok yakındır..Rahman ve Rahim Olan Allah'ım Büyüktür Zalimlerin Yani Mücahit Ören'nin Yaptıklarını Yanlarına Kar Bırakmayacaktır.. Akıl Hocaları Dahildir Bu Vebale Ve Günaha..

Bu topraklara ve insanlarına böyle ihanet eden bir hain ayak basmamıştır.
    Sonunuz ibretlik kahru perişan olsun LEBALEB.

SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Millet bist ten kaçarken vatana millete yardım etmek adına kağıdı sağlam tutmak yerine hain gibi millet daha çok satsın daha çok satamasın kan kussun diye elinden geleni yapan hainler bunların tahtacısı.ülke zorda bist darda yabacı kaçıyor ama bu hain şirket çarpı 2 yaparak ülke borsasını bist i sahtekar dolandırıcı soygun yerin gösteriyor bunun tek izahı hainliktir vatanı satmaktır milleti devletine SPK ve bist gibi kurumlara düşman etmektir
    Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine çoluk çocuğunuzdan çıkar inşallah hayırlı ramazanlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Reis BIST düşünce düşmüş olsa gam yemeyiz. Bunlar öyle organize bir örgüt ki erken koku alıyorlar. Hatırlatirim BIST 1500 lerdeyken -%40 yedi bu tahta. Kansız bunlar.. SPK ve ekonomi yönetimi coinlere kaçışın tek sorumlusudur benim kanımca. Tamamen şahsi fikrimdir.
     Alıntı Originally Posted by Poma22 Yazıyı Oku
    Millet bist ten kaçarken vatana millete yardım etmek adına kağıdı sağlam tutmak yerine hain gibi millet daha çok satsın daha çok satamasın kan kussun diye elinden geleni yapan hainler bunların tahtacısı.ülke zorda bist darda yabacı kaçıyor ama bu hain şirket çarpı 2 yaparak ülke borsasını bist i sahtekar dolandırıcı soygun yerin gösteriyor bunun tek izahı hainliktir vatanı satmaktır milleti devletine SPK ve bist gibi kurumlara düşman etmektir
    Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine çoluk çocuğunuzdan çıkar inşallah hayırlı ramazanlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Takasların dili ne anlatıyor Serdar kardeş? Yabancılar Citi de biraz aldı sanki. Yalandan mı ya da göz boyamak için badem bıyıklı müconun adamları mı acaba?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 643/907 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •