Kanser ettin pezenvegin evladi
SM-A715F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanser ettin pezenvegin evladi
SM-A715F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paylarýn Geri Alýnmasýna Ýliþkin Bildirim
Özet Bilgi
Pay Geri Alým Ýþlemlerinin Baþlatýlmasý Hk.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Geri Alým Ýþlemini Gerçekleþtiren Ortaklýk
ÝHLAS HOLDÝNG A.Þ.
Geri Alým Ýþlemine Konu Ortaklýk
ÝHLAS HOLDÝNG A.Þ.
Geri Alým Ýþleminin Niteliði
Diðer
Söz Konusu Geri Alýmýn Amacý
Pay fiyatýnýn Þirket faaliyetlerinin gerçek performansýný yansýtmamasý,
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
14.04.2021
Geri Alýma Konu Pay Miktarý
50.000.000
Ödenecek Azami Tutar (TL)
60.000.000
Ek Açýklamalar
Yönetim Kurulu'nun 14 Nisan 2021 tarihli toplantýsýnda;
Þirketimizin pay fiyatýnýn Þirket faaliyetlerinin gerçek performansýný yansýtmamasý sebebi ile pay sahiplerini korumak, hisse fiyatýnýn istikrarlý ve gerçek deðerine uygun oluþumuna katký saðlamak, þirketimize olan güveni korumak amacýyla hisse geri alým yapýlmasýna karar verilmiþtir.
Geri alýma konu edilebilecek azami pay sayýsýnýn 50.000.000 adet (50.000.000 TL nominal) olarak belirlenmesine ve geri alým için ayrýlacak fonun, Þirket öz kaynaklarýndan karþýlanmak üzere en fazla 60.000.000 TL olarak belirlenmesine,
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun daha önce yayýnlanan 21.07.2016 ve 25.07.2016 tarihli duyurularýna istinaden Þirket paylarýnýn Borsa'dan yönetim kurulu kararý ile geri alým yapýlabilmesine,
Yönetim Kurulu kararý ile yürütülecek geri alým iþleminin, yapýlacak ilk genel kurul toplantýsý gündemine alýnarak, Genel Kurulun bilgisine sunulmasýna,
Karar verilmiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
"þirketimize olan güveni korumak " yerine þirketimize olan güveni yeniden tesis etmek falan yazsaydý daha güvenilir olurdu.. ama yine de hiç yoktan iyidir..
Ho ho ho....
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
hani geri alým programý çýkmaz dý?
cok mu vahsi
yahsi olmasin o
City haftalikta 18,5 milyon almýþ görünüyor, detaylý cuma veya cumartesi bakar atarým,
Dediðim gibi hisse fiyatýni bilerek kurumlar baskýlýyor düþürüyor, insanlarda þöyle bir þey düþünüyor acaba yine 40 li kuruslarda kalýrmi düþüp, bu havayý yaratmak istiyor aracý kurumlar,
Bence düþüþ sonlanýr yakýnda gibi çok çok 56 önceden de demiþtim deðer döner, ancak dönüþ hýzlý olur gibime geliyor, parasý olan 65 kuruþ altý. Uygun alým için
Hisse geri alým kararý, iheva nýn temettü vermesi, giriþim sermayesi þirketi kurulmasý vs.vs... Grup þirketlerinde birþeyler olacaðý hissiyatýna kapýldým. Bedelliler nedeniyle finansal yapýnýn da güçlenmesi ve hisse fiyatlarýnýn albenisi bizleri umarým yanýltmaz...
Yer Ýmleri