:bravo::ok:
Printable View
Karanlığa giriş
Kesinlikle YTD.
Buhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a8accb7fce.jpg
Kesinlikle YTD.
gün.. üstü kapanış gelmiş.. dedeciğim cesareti olanları ödüllendirir mi mi acep..:oleyo:
https://i.hizliresim.com/u6O6Yd.jpg
Ne vereceğini açıklayanla, açıklamayan bir olur mu ? Hele bir açıklasınlar da görelim Konya’nın egeen in bfren in ve benzerlerinin ense traşını. Karton açıklamıştır yola çıkmıştır artık o bir kara üzüm habbesidir benim gönlüm ondadır ytd
Merhaba üstadlar, Borsayla ilgili pek bir bilgim yok, yatırım amaçlı öğrenmeye çalışıyorum. 2 hafta önce 2099 TL den 30 tane karton aldım. Şimdi şirket %2543 bedelsiz açıkladı ya, bazı arkadaşlar diyor ki hisse başı 25,43 daha verecek. Bazıları da diyor ki 2543 100 hissesi olan için geçerli, 100 den az hissen varsa hisse başı 25,43 değil düz 25 hisse verir. Şimdi benim tam olarak 30 hissem var. bana gelecek olan hisse sayısı 30 x 25,43 mü yoksa 30 x 25 mi? Eğer 30 x 25 ise bu haksızlık değil mi, hisse başı 0.43 hisse zararımız olmuyor mu bu durumda? Yok eğer öyle değilsede bu kez bana gelen hisse ile toplam 792,9 hisse oluyor. Sanırım bu küsürat olan 0.9 u kullanamıyormuşum ve bankaya bağışlamam gerekiyormuş. Bunun bir yolu olmuyor mu bankaya vermek istemiyorum. Fakat o kaybı en aza indirmek için de hesapladım, 5 hisse daha almam gerekiyor, öyle olduğu taktirde 0.05 hisse kalıyor sadece bankaya bağışlamak zorunda olduğum. Bu konulardaki yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim. Herkese bol kazançlar
Her hisse için 25,43 hisse daha verilecek. Bağışlama diye bir durum yok. 100 den az olması, hiç bir şeyi değiştirmez. 1 Hisse de olsa aynı oranda hisse verilir. Bu konuda söylenen laflara kanmayın. Mevzuat var, bulup okuyabilirsiniz.
YTDeğildir.
Hisse 25.43 den bölünecek...ister 1 lotunuz olsun ister 1000 farketmez....
Kalan küsuratlı lot bankaya yada aracı kuruma kalmaz...
Aracı kurumunuzu arayın size gerekli bilgi verecektirler.. işlem yaptığınız ekranda "lot altı küsuratlı işlem" menüsü ile küsuratlı lotlar devir olabilir
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrudur dostum...fakat bir şekilde hallediliyor... arkadaşın karamsar olmasına gerek yok..bu konu özeli için saygılar
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende şekerbank için böyle bir durum oluştu, 0.6 lot kaldı, bankamı aradım bize hibe edeceksiniz öyle silinir dediler dilekçe yolladılar bende dilekçeyi doldurdum bankaya hibe ediyorum diye. O nedenle demiştim bankaya hibe etmek istemiyorum, zaten her şeylerini alıyorlar komisyon falan. Şeker ucuzdu önemsemedim, ama kartonda 1 kuruşta olsa vermek istemiyorum, başkasına veririm daha mantıklı eğer verebiliyorsam
Birbirimize virman yapalım.Satar paylaşırız.Araci kuruma kalacağına. Gıcıklık degil mi:)))
Sadece 100 ve katlarında tam oluyor galiba degil mi?
Bırak küsürat hesabınızda kalsın, hesabını zı kapatmadığınız ve o hisse kotadan çıkarılmadığı takdirde yıllarca hatıra olarak durur ve siz her gördüğünüzde vay be! Ne günlerdi o günler % 2543 verdi tam yerine rast geldi oradan sattım bereket versin dersiniz ya da verdi de yararlanamadık ki kafama turp sıkayım erken sattım başkası sebeplendi der torunlarınıza ispat için gösterirsiniz. Ben ve Terki joe kısmetse öyle yapacağız. Deden var ya senin deden deyip askerlik muhabbetini sollar gidersiniz ytd
Spk onayı ne zaman gelir,veya reddolma ihtimali var mi?Onay sonrası hisse nasil hareket eder?Bolunme hangi tarihte olur?Bilgisi veya öngörüsü olan var mı?
kentle başlayan hareket sonrası bütün bedelsizleri yukarılara çektiler. bfren ,konya,egeen,alcar,bryat,jants,cmbtn vsvs. ciddi mallandıklarını düşünüyorum.
1-ya spk bi zorunluluk tuttu, bizim haberimiz yok henüz ; 1'den fazla bedelsiz haberleri düşecek.
2-ya da; hazır borsaya ky akını varken, kent bedelli-kartn bedelsizi varken ,bu haberleri kullanıp dolaşımdaki hisse adedi az olan bu hisselerden güzel faydanlanmak istiyorlar.
diğer hisselerin bile pandemi dibinden yaptıkları prime bakınca;bunlar haber düşmeden böyle çıktılarsa ,25 bedelsiz veren kartn un daha yolu var gibi geliyor bana.
ama burası borsa , belli olmaz. yarın bi tabanla bütün algılar terse de dönebilir. hakkımızda hayırlısı diyip beklemeye devam diyorum kendi adıma
Temettü hikayesi nasıl arkadaşlar bu kağıtın? Her sene düzenli verir mi? Yılbaşından önce bi temettü verme durumu var mı ? Bildiğim kadarı ile eksik vermişti bu son yapılan düzenlemelerle. İçerde alacağı temettü var mı hissedarların . Cevap verecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim
Bu işlem için 52.00tl virman ücreti alıyorlar maalesef tam bir üçgen kurmuşlar sizin söz hakkınız yok.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ilave yapayım dolar arttığı için bizim borsadaki hisseler ucuz kaldı o yüzden biraz daha yukarı doğru fiyatlanıyor
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğru hazırı burda.. 770 tlden 2700 lira olan hisseyi almak için yeni yatırımcı talebi fazla olmaz..fiyat pahalı gelir..
örneğin; 1 lot karton'a 2700 lira vereceğime 17 liralık hisseden 158 adet , 50 liralık hisseden 54 adet vs.vs hissesi alırım psikolojisi oluşur.
yeni yatırımcının karton'a ilgisi çok olmayacağından bundan sonra aga ne derse, tahta yapıcı ne derse o olur
bekleyip görecez.. herkese bol kazançlar
hadi kartn bütün kardeşlerinin gözü sende, sen yıkılmazsan onlar da artmaya devam edecek :cool:
vay arkadaş bu bedelli bedelsiz olayı anlamsız sadece psikolojik bir durum hisse bölünüyor ama elimize geçen bişey yok parada artış olmuyor hisse sayısı değişiyor bu nasıl olumlu oluyor talep patlıyor bunu bir türlü anlamış değilim. .ytd
bugün alan-satan atabilecek arkadaş var mı
endekse ıyı verıyorlar buda nasıbını alıyor halıyle yuzde 5 lere kadar ındı
Güzel bir gün oldu ... MAŞALLAH.. Bir pasta bulayım atayım amarikalı dostlardan:))
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KARTN günlük
https://i.hizliresim.com/y1imeR.png
Sözümüzü tutalım:)) MAŞALLAH https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b8543e1fba.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşım eline hisse geçiyor. Her sene temettü veren bir şirketin hissesinden ekstra 25 adet daha alıyorsun. Ne demek eline bir şey geçmiyor. Bu şirket kendi imkanlarıyla kendi içinden parayla bölünüyor, büyüyor ve sana ekstra kağıt veriyor. Diyor ki ben büyüyorum. Sen 10 adet aldın bölündükten sonra oldu sana 250 adet hisse. Bu şirket yine büyüyecek belki fabrika açacak işleri büyütecek ne malum yine 250 lere 400 lere çıkmayacağı. Al sana para. Bu adam sana hisse vererek benim şirketime ve karlarıma ortak ol beraber büyüyelim diyor. Ben de diyorum ki başım gözüm üstüne kral.
HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi buradan almak bence çok riskli spek yedire yedire çıkacak galiba hisse onda, para bizde bakalım sabır olayını kim kazanacak haaa fabrika taşınır arsası olayı gödeme gelir ozaman iş degişir ben o arsayı biliyorum kocaelinde sahilde oraya ne 10 katlı binalar ve aveme dikilir
hepsi tavan olurken bu olamamış. sabahki tavandan sonra iş yatırım bozmuş galiba tahtayı biraz. illa ki cep to cep çok oluyodur amaa
bakalım iş yatırım satışlarının devamı gelip düzeltme yapacak mı ; yoksa satan varsa alan da var mantığıyla yukarı devam mı,hazır bedelsiz rüzgarı varken. yarın ola hayrola