Karanlığa giriş
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Ne vereceğini açıklayanla, açıklamayan bir olur mu ? Hele bir açıklasınlar da görelim Konya’nın egeen in bfren in ve benzerlerinin ense traşını. Karton açıklamıştır yola çıkmıştır artık o bir kara üzüm habbesidir benim gönlüm ondadır ytd
Merhaba üstadlar, Borsayla ilgili pek bir bilgim yok, yatırım amaçlı öğrenmeye çalışıyorum. 2 hafta önce 2099 TL den 30 tane karton aldım. Şimdi şirket %2543 bedelsiz açıkladı ya, bazı arkadaşlar diyor ki hisse başı 25,43 daha verecek. Bazıları da diyor ki 2543 100 hissesi olan için geçerli, 100 den az hissen varsa hisse başı 25,43 değil düz 25 hisse verir. Şimdi benim tam olarak 30 hissem var. bana gelecek olan hisse sayısı 30 x 25,43 mü yoksa 30 x 25 mi? Eğer 30 x 25 ise bu haksızlık değil mi, hisse başı 0.43 hisse zararımız olmuyor mu bu durumda? Yok eğer öyle değilsede bu kez bana gelen hisse ile toplam 792,9 hisse oluyor. Sanırım bu küsürat olan 0.9 u kullanamıyormuşum ve bankaya bağışlamam gerekiyormuş. Bunun bir yolu olmuyor mu bankaya vermek istemiyorum. Fakat o kaybı en aza indirmek için de hesapladım, 5 hisse daha almam gerekiyor, öyle olduğu taktirde 0.05 hisse kalıyor sadece bankaya bağışlamak zorunda olduğum. Bu konulardaki yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim. Herkese bol kazançlar
Her hisse için 25,43 hisse daha verilecek. Bağışlama diye bir durum yok. 100 den az olması, hiç bir şeyi değiştirmez. 1 Hisse de olsa aynı oranda hisse verilir. Bu konuda söylenen laflara kanmayın. Mevzuat var, bulup okuyabilirsiniz.
YTDeğildir.
Yer İmleri