Arada site beni dışarı atıyor :):) uzun süre yazmayınca :)
Printable View
Arada site beni dışarı atıyor :):) uzun süre yazmayınca :)
MASTIR JEFF İZLİYORUM ARADA 15.20 DAKKA BORSA ÇALIŞIYORUM O KADAR :d
Iyi bir hafta olması dileğiyle cümleten iyi geceler bol kazançlar
İyi geceler
hayırlı haftalar. bende sessiz izleyenlerdenim, sizden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
çelik hocanın listelerini takip ediyorum özellikle, geçen haftakiler bayağı başarılıydı.
herkese bol kazançlar.
Sayın Çelik Hocam, geçen haftalarda ucuz dediğiniz GRNYO aldım gayet iyi pirim yaptı hedef fiyat sizce kaç olmalı,
ayrıca elimde HEKTS, ITTFH ve TURSG desteklerinizi bekliyorum. Sayenizde güzel hisseler alıyorum Allah razı olsun sizden ve diğer arkadaşlardan çok faydalı bir forum. Herkese iyi bir hafta başı diliyorum.
Abiler çok afedersiniz ben bu Rüçhan hakkını ne zaman satabilirim? Satış emri verdiğimde internete kapalı diyor.
Rheag tavan oldu çelik hocam, yayladan bi yuzumuz gulmedi :(((
Ben de üye olmama rağmen uzaktan takip edenlerden biriyim, mobil uygulamayı karışık bulmamdan dolayı uzaktan takip ediyordum ama kurdum artık ve ilk mesajımı atayım.
Çelik hocam emeklerinize, elinize, yüreğinize sağlık öncelikle. Uzun zamandır Polho yu taşımaktayım sayenizde. Sonrasında Rheag, Tire, Pagyo portföyümde duranlar. Katkıları olan Mebes, Hakan bey ve Esma hanım sizleri de takip ediyorum sizlerin de paylaşımları çok güzel sizlere de teşekkürler. Hatta Pagyo almama Mebes arkadaşımız vesile olmuştur. Herkese iyi günler diliyorumMi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba. Ekgyo hakkında yorum yapabilen varmı ?
RMX1921 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam TSKB hisselerini ne zamana kadar elimde tutmamı önerirsiniz?
Şu an işteyim akşam bakarım bu gün ne yapacak izleyelim TSKB i
herkese merhabalar.
sayın çelik hocam rheag birkaç hafta önce listenizde yer vermiştiniz o zaman alım yaptım. Dün yaptığınız paylaşımda tekrar gördüm ve şu an çok iyi gidiyor. benim merak ettiğim bir hisseden ne zaman çıkılmalı? bilgim olmadığı için öğrenmek isterim ne tarz bir yöntem izlemem gerektiğini. Teşekkürler.
Son bir şey daha Çelik hocam... Goody halen alınabilecek hisselerden mi. Bir miktar elimde bulundurmak istiyorum. Yakında bilanço açıklayacaklar herhalde
ULUUN 11.56 uzeri kalabilir ise kisa vadede 12.68 görür. YTD
Cümleten Selam Aleyküm.
Çelik Çomak hocam size çok teşekkür ederim.Ekim başından beri sessizce takip ediyorum.Siz sessiz takipçileri davet ettiğiniz için kayıt oldum.Sayenizde güzel kazançlar sağladım.Dün verdiğiniz hisselerin çoğu bugün yine tavan maşallah.Yalnız ben ay başında koyduğum hedefi geçen hafta yakalamıştım ve siz ilk dile getirince menderes alıp beklemeye başladım.3,49 alış biraz bekledik ama haraketler başladı gibi hocam tekrar saygı ve teşekkürlerimi sunarım.
Ne kadar sessiz kalan varmış :)
Hocam haftalık listeniz ile şov yaptınız daha ilk günden [emoji3]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iheva nötr kapattı.
Olsun.
Çelik hocama saygılar SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sessiz ve uzaktan izleyenlerin topiğe gelmeleri beni mutlu etti akşam görüşmek üzere
Mebes bey de bu aralar çok sessiz :) Tskb tebrikler
AGYO kısa vadeli hedef 3.07 buraya gelince yeniden değerlendiririz.
ATAGY kısa vadeli hedef 4.41
ULUUN kısa vadeli hedef 12.42 YTD
Teşekkür ederim
:)evet aynene hocam sessiz ve derinden izliyoruz
Çelik hocam endeks değerlendirmesi yapabilir misin?Şu an hissede mi olmak yoksa nakitte mi olmak doğru??
merhaba hocam erbosta hedef rakam ne düşünüyorsunuz yüklü alım yapmaya degermi
Erbos tan bi tavan bekliyordum ben de açıkçası.. hareketi engellendi , yarım kaldı..
Ancak ben kısa vade getirisi için ümitliyim...
Hakan bey , sizin bu ara takip ettiğiniz hisseler süper. Bedelli ve bedelsiz olayı. Özellikle hisselerin lokomotifi genelde garanti bankası olarak söylenir. Bence karton . Bunun yıllardır beklentisi bedelsiz gerçekleşince tüm kağıtlar özellikle beklentisi iyi fiyatları cazip olan . Celik hocamizin takibindeki hisseler costu . Sabırla beklenen hisseler meyvesini verdi . Burada basta Celik hocamıza, sizlere ve yorumlara katılan arkadaşlara teşekkür ederim....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de Polho için bir yorum alabilir miyim sizlerden, Çelik hocam 6 ya kadar engel yok demiştiniz en son. 4,92 ye kadar hacimli bir çıkıştan sonra biraz satış yedi sizce yön yukarı mıdır hala...
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çelik çomak balkonda çay içiyodur bence :byr: