Son bir şey daha Çelik hocam... Goody halen alınabilecek hisselerden mi. Bir miktar elimde bulundurmak istiyorum. Yakında bilanço açıklayacaklar herhalde
Son bir şey daha Çelik hocam... Goody halen alınabilecek hisselerden mi. Bir miktar elimde bulundurmak istiyorum. Yakında bilanço açıklayacaklar herhalde
ULUUN 11.56 uzeri kalabilir ise kisa vadede 12.68 görür. YTD
Cümleten Selam Aleyküm.
Çelik Çomak hocam size çok teşekkür ederim.Ekim başından beri sessizce takip ediyorum.Siz sessiz takipçileri davet ettiğiniz için kayıt oldum.Sayenizde güzel kazançlar sağladım.Dün verdiğiniz hisselerin çoğu bugün yine tavan maşallah.Yalnız ben ay başında koyduğum hedefi geçen hafta yakalamıştım ve siz ilk dile getirince menderes alıp beklemeye başladım.3,49 alış biraz bekledik ama haraketler başladı gibi hocam tekrar saygı ve teşekkürlerimi sunarım.
Ne kadar sessiz kalan varmış![]()
Hocam haftalık listeniz ile şov yaptınız daha ilk günden [emoji3]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iheva nötr kapattı.
Olsun.
Çelik hocama saygılar SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sessiz ve uzaktan izleyenlerin topiğe gelmeleri beni mutlu etti akşam görüşmek üzere
Yer İmleri