ülkede problem ümmetçi çizgideki bir hareketin kendi hatalarına karşı batıdan dayak yememek için yaptığı tavizler.. abd ye şirin gözükmek için her dediklerini yapıyorlar..bilinç sıfır..
Printable View
ülkede problem ümmetçi çizgideki bir hareketin kendi hatalarına karşı batıdan dayak yememek için yaptığı tavizler.. abd ye şirin gözükmek için her dediklerini yapıyorlar..bilinç sıfır..
Tarımı çiftçiyi bitirene bakmıyor. 5 liradan aşağı sebze kalmadı görmüyor. Dağda ki 3 5 çoban 5 bıne calısıyormus derde bak.
Milet cocugunu devlet okulunda okutamıyor. Suriler dolmus. Herkes kaydı baska yerlere aldırıyor.
İnsanlar evlerini satıp kurtulmaya calısıyor. Bursada istanbul da çoğu semt suri pazarına dönmüş.
Öğretmenler tayin istiyor sınıfın yarıdan fazlası suri dolmus diye.
Bunlara bakmıyor sahilde jöle sürüp karısına kızına sarkanı görmüyor dönüp çobanlar ucuza calısıyor dıyor. Yazıklar olsun size. Bir millet bukdr çökertilir.
Bunlardan kurtulmak da imkansızlaşıyor. Sebebi akp yi iş yeri olarak kabul ediyor bu millet. Akp giderse 3 milyon net dolaylı 15 milyon + 10 milyon mülteci aç kalır.
Oyüzden çok zor gitmeleri.
sizin avaneler ya bizdensin yada vatan hainisin veya teröristsin diye bangır bangır ülkeleyi vatandaşı bölmek kutuplaştırmak
çok İNSANİ VE AHLAKİ. hemde kendi vatandaşına !!! vay efendim suya zam yapmışta falan fıstık.
yatacak yeriniz yok hala bık bık.
yalama uğruna oluyor.
yks de kaç matematik netin var kereta...konuyu anlama konusunda ciddi problem yaşıyorsun...
sana vazoya anlatır gibi anlatayım:
1- mesele AKP DEĞİL.bunu destekleyen tek mesajımı son 18 ay göremezsin.
2-AKP nin tonlarca politikasını ben de eleştiririm.
3-konumuz mülteci dediğin aile,çocuklara suyu 10 kat zam ile satmak...bunu yapan FAŞİSTİN ,ZALİMİN EN ÖNDE GİDENİDİR..
4-göçmen sorunu önemli bir problem ,beka meselesi bile olur ama çözüm; İLAÇ SIKARAK VEYA AYNI ANLAMA GELEN SUSUZ BIRAKARAK DEĞİL..
5- ZİKRİN NEYSE O ŞEKİLDE BAKARSIN ÇOK MU YALADIN?
forumda bu şekilde konuşmam ama bazıları hak ettiği şekilde konuşulmazsa vites artırıyor...
Sorun halini getirip çözümü muhalefetten beklıyorlar. Birde mülteci sorunu beka meseleside olur diyor.
Yahu siz ne cins varlıklarsınız. Neden içeri alıyorlar. Körmüsünüz. İçeri alıp alıp ben akp yi savunmuyorum muhalefetin çözümü ne diyor. Reisleri gibi kafa buluyorlar milletle
muhalefetin temel politikası şartları olgunlaştırııp geri göndermek.. merak eden samimi olan zaten bunu biliyordur.. ama son dönemde akape sevdasını kamufle etmek için "muhalefet de bir şey yapmıyor öneri getirmiyor" diye ifadeler kullanan çok insan var.. bilinçli bir vatandaş sorgular ve araştırır..
ben diyorum yapılan uygulama tümüyle insanlık dışı hala.
köle gibi insan çalıştırmak gibi.
adam diyor ucuz işlikte çözüm oluyor
ucuz işçilik dedide kölelik.
çok insaniiii
asgari ücret 350 dolar.. dunyada en düşüklerden birisi.. nufusun %40 'ı asgari ücret alıyor.. halk sürünüyor..mültecilere yapılan köle ticareti gibi bir şey.. hiç alınmamalılar ülkeye.. kendi ülkelerinde yardım yapılmalı.. ya da başka ülkeler alsın..
kendi açıma açık konuşayım abc fark etmez.
ben şuan yönetimi bilirim.
şuan başta bu kadar başı boş isterse chp mhp kalan hangi prti varsa artık.
şu yazdıklarmın aynısını yazarım net ! eleştiririm.
şuan meclis diye birşey yok. bu başkanlık denen şeyin ülkemize zarardan başka hiç bir katkısı yok.
tek kişi herşeye karar veremez. oturup tartışıp her şeyi dinleyip ona göre bir çözüm bulunmalıdır.
ama yok
ekmeğin fiyatından mültecilere dış işlerden bilmem neye kadar tek kişi ilgilenemez. fiziksel olarak zaten mümkün değil
bir fabrika boyna zarar ediyosa ben işçiyi suçlamam arkadaş.
müdürü bilirim. !
nokta.
akp abd ye söz verdiği için göz yumuyor.. dingonun ahırı gibi ülke sınırı.. milli güvenlik sorunu.. batılı ülkelerin ilerleyen yıllarda kaşıyacakları yeni bir etnik kimlik oluşturuluyor afganlar ve suriyeliler üzerinden..
Koltuk boş kalsın . 5 milyon mülteci tüyer bu ülkeden. Dolar 2 lira geri gelir. Liyakatsx bir çok kişi rüşvet yiyenler kendiliğinden istifa edip kaçıp gider.
Sen muhalefeti bekleme boş kalması yetrr .
Gördün geçen sene berat gidince ülkede biranda milyar dolarlar aktıgını doların 1 lira düştüğünü. Bunlar sana örnek olsun.
Tgs ye gelmiş gençlik kolları baskanı evet beyler tweet atalım diyor. Zaten tgs gençlik kolları yuvası. Akp iş yeridir. Gitmeside cok zordur.
ümmetçiler "filistinliler topraklarını sattı yahudilere sonra böyle oldu" diye ağlarlar konusu açıldığında..yani toprak kutsaldır..kesinlikle doğru..ama şimdi kendi topraklarını başkaları ile paylaşmanın yolunu yapıyorlar ensar muhacir edebiyatı ile çoban muhabbeti ile..
başkanlık gelsin dolar şu olacak. faiz şu olacak işslik şu olacak diye söz verenler.
20 senedir ülkenin dolarıda . tabelada. faizide. işsizlik oranıda. enflasyonuda.
bana inanmıyosan atayiz diye aç bak **. hepsi tabeleda.
hala bık bık
milleti gözünün içine baka baka kandırmak ahlaki yani. ???
Gözlerinizi kapatın chp nin bu ülkeyi yönettiğini düşünün.
Hala afganlar suriler için canınızı verecek kadr savunuyorsanız.
Bu ülkenin kurumları bitmişken hala herşeyi normal göreceksenz.
Yapılan yollar köprüleri 25 yıl tc garantisi ile süper iş diyeceksnz.
Ozaman siz şereflisiniz. Aksi halde en büyük yalama ve ********siniz.
Zubük ,sana mı kaldı milletin şerefinin emaresi...Ahlak ve onur bekçliğini kim kaybetti ki sen buldun..
Mantık dışı ,goy goy konuşmalar.Hakikatende muhakeme bir bütün ...
AKP, siyaset söz konusu değil..
KONU SADECE FAŞİST BİR YEREL YÖNETİCİNİN insanlara suyu fazla görmesidir...
yunan gaz sıkıyor bunlar susuz bırakıyor (10 kat artıracakmış) .onlar yapınca gayri insani, senden olan faşist yapınca, HAK ETTİLER Mİ OLUYOR
NEYSE forum için fazla uzatmayacağım...söylenen söylendi..
çarpıttığın amacın ve gayen zaten belli.
adam su vermeyecem demiyor zamlı alacak diyor.
ve yazıyı tam okursan kanunlarda belli diyor :)
kanun yetkisi kimde ?
bolu bb damı ? kapitalizmin allahını yapanlarda.
bırak bu işleri
Sülük senın sevıyen bu. Yaparsın referandum görürsün faşist kim. Ülkenın canına yetti . %70 i git derse , gelir burada çoban zılgıtı cekersın. Sg şimdi.
Objektif bir küçük ky olarak ben derim ki sınırları ardına kadar açıp tüm suriyeli ve afganlıları ülkeye almak çok yanlış bence, ilerde biz azınlık onlar çoğunluk olabilü
Bu ağlakları aranıza almayın .ben evıme gelen temizlikciye bile akp ye oy veriyorsa gelme diyorum. Beslemeyin. Zırlatmayın böyle.
sen 85 mılyonluk pastan varken bu pastayı 5m surıyelı 3 m afgan banglades somalı..afrıkalıyla paylascam derken o pasta yetmez ondan sonra pahalılıkta olur enflasyonda...gecmıs olsun....5 kısılık aıleye 3er kısı ekle ...refah sevıyesı mı yukselır...bırakın bu işleri hala tarıhten ders almaamısınız....yardım kurumu mu bu ulke.....hadı hepsını gectım....bu afrıkalılar vb vatandasların ne işi var abi...
Almayın aranıza konsuturmayın. Adam 50 yasına gelmiş hayatta ki tek başarısı öss sınavında yaptıgı mat neti. Yıllardır aynı goy goy asosyal.
Önce bunlar basa gelirse bize ne yapmazlar diyor. Sonrada lafı cevırıp ben akp savunmuyorum diyor. Bu tipler böyle barındırmayın.
Üç beş tane fabrikatör üçbeş tane emlakçı müteahhit ucuza işçi çalıştırsın diye halkı ezmek çok yanlış, unutulmamalıdır ki bir karar alınıyorsa bu hep zengin godomanlara hizmet içindir Lambent abi
akşam seyrediyorum bu idraksizler sürekli çoban muhabbeti yapıyor tv'de.. sen ilkokulları bile kapatmışsın köylerde bir şey kalmamış bırakmamışsın.. akape politikaları sorumlu ülkede köylü kalmamasından.. artı süper yüksek vergiler ve zamlar milleti sürünme noktasına getirdi..
bu şartlarda taşdevri şartları yaşayan afganlar için elbette cazip olur.. sen neden kendi vatandaşına cazip bir ülke yaratamıyorsun onu sorgulaman lazım.. ama milli bilinç ve şuur olmayınca abd nin politikalarını yapan akape yi savunuyorlar.. ülke adına çok vahim ve zararlı..
Sayın ABKA gelenler mülteci değiller. eğer mülteci olsalardı bayramda günlerce kalabildikleri ülkede kalmaya devam ederlerdi.
Gelenler emperyalist ülkeler tarafından VATANIMIZIN demografik yapısını değiştirme çabasıdır.
Gelen Afganların genç erişkin erkek olduğunu düşündüğümüzde eğer mülteci iseler anasını bacısını karısını bırakıp ta kaçan adamdan kimseye hayır gelmez, ancak emperyalistlere paralı asker olurlar.
Suriyeli doğan çocuk sayısı ülkede doğan Türk vatandaşı çocuk sayısının yarısına ulaştıysa düşünmek lazım.
Hem de çokk düşünmek lazım
NOT.. ABKA ile sosyal konularda foruma geldiğimden beri hiç hemfikir olmadım.
Ana yalnızca ben de dahil ekseriyetin aklına uymayan şeyleri her yazdığında ikna edici açıklamalar yerine hep birlikte goygoya başlanması forumu çok fazla sayıdaki üye olmadan düzenli takip eden kişilerini etkilemiyor. Hatta ABKA ikna edici oluyor.
içindeki karanlığa bak, akp ye oy verdi diye evine temizlikçi de almazmış..
işte senin gibi kalbinde KORKUNÇ KİN VE NEFRET YER ALAN bu zavallılar yüzünden AKP SEÇMENİ KONSOLİDE OLUYOR...
MERKEZİ GÜCE SAHİP DEĞİLKEN BİLE BU KARANLIĞI GÖSTERENLER KRİPTO AKPLİDİR..
sizin yüzünüzden ölümü görenler sıtmaya razı oluyor.
nefretinle boğul.
ha kin öyle bir illettirki ağacın kurdu gibi haset edeni içten çökertir.
GÖÇMEN MESELESİ ÇOK ciddi bir problem..sınır kapatılmalı ama zamanında yanlış politikalar yüzünden BOLU YA gelmiş insanları su ile sınamamak lazım..
hiç bir ülke 5 milyon göçmeni taşıyamaz... akıllı çözümlerle bunlar gönderilmeli ama ÇÖZÜM BELEDİYE BAŞKANININ ÇÖZÜMÜ DEĞİL...
İTİRAZIM su kozunu kullanılmasıdır.
benim dediğimi esasında tüm siyasi liderler de diyor...
göçmenlere yapılan insanlık dışı muameleye karşı çıkmak onları göndermemek değildir.kalsınlar demek değildir.
GÖÇMENLER SORUNDUR İLAÇ SIKALIM MI DEMEK LAZIM?
AMA FORUM o kadar keskin ki dediğimin dışına çıkarılarak farklı konularla güya haklılık kazanılmaya çalışılıyor..
valla benım ımkanım olsa 3 cocuk daha yaparım...ama bunlara ıyı bır gelecek saglayabılırmıyım...o zor.....kımse farkında olmadan zaten 3 cocuk sahıbı oldu 2 senede sadece fızıkı olarak evde yok......bundan 3 sene once 5 yıldızlı otele gıdıyodum ...sımdı evde oturuyorum ailemle demekkı fakırlesmosım.....yanı yapmadan 3 cocuk sahıbı olmusum fazladan...
mr erdoğan ın konuşmalarını tarafsız dinleyen birisinin ülkedeki bu berbat duruma şaşırması imkansız..
ekonomi, sınırların dingonun ahırına dönmesi, eğitim dış politika.. aklına ne gelirse berbat durumdaysan buna imkan tanıyan zihniyetin şifreleri konuşmalarında apaçık belli..
GARAN giderse akbnk,ykbnk,işc var...ekmek yoksa pasta var..
özellikler akbnk,ykbnk dip zirve rallisi trent sonunda garanti ile aynı olur.
GARAN öncü kuvvet gibi..oradaki alımlar sektöre olan güveni tesis eder...arkadan gelenler geçikeni yapar..
trent sonunda bakarsın bu 3 ü neredeyse aynı karı yapmış..
Ucuz, kullan at işçilik çoğu arsız zenginin hayalini süslüyordu.
Göçmenler ile bu hayalleri gerçekleşti..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son 4 günde 40.000 poz. açıldı.
bugün 26.000
agresif hareket öncesi ikmal yapılıyor.
bu hafta alkol ve tütüne de %5 zam gelecek deniyor. önceki hafta ötv şirketler lehine düşürüldü, fiyata yansımadı.
mızrak çuvala sığmıyor. :wu: