Sayfa 642/1004 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Viop XXXIV

muhalefetin temel politikası şartları olgunlaştırııp geri göndermek.. merak eden samimi olan zaten bunu biliyordur.. ama son dönemde akape sevdasını kamufle etmek için "muhalefet de bir şey yapmıyor öneri getirmiyor" diye ifadeler kullanan çok insan var.. bilinçli bir vatandaş sorgular ve araştırır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Muhalefetim çözüm önerisini ne yapacaksın ?? Gözünün önünde her gün mülteci akıyor sen önce onları içeri sokanı kes. Sonrası kolay.
    Ben iktidardan ümidimi kesmiştim çözüm bulalım diye yola çıkıp gördüm ki senin uyarınla muhalefette de bir mok desene?

ben diyorum yapılan uygulama tümüyle insanlık dışı hala.

köle gibi insan çalıştırmak gibi.

adam diyor ucuz işlikte çözüm oluyor

ucuz işçilik dedide kölelik.

çok insaniiii

asgari ücret 350 dolar.. dunyada en düşüklerden birisi.. nufusun %40 'ı asgari ücret alıyor.. halk sürünüyor..mültecilere yapılan köle ticareti gibi bir şey.. hiç alınmamalılar ülkeye.. kendi ülkelerinde yardım yapılmalı.. ya da başka ülkeler alsın..
    Son düzenleme : discretus; 04-08-2021 saat: 19:33.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Ben iktidardan ümidimi kesmiştim çözüm bulalım diye yola çıkıp gördüm ki senin uyarınla muhalefette de bir mok desene?
    kendi açıma açık konuşayım abc fark etmez.

ben şuan yönetimi bilirim.

şuan başta bu kadar başı boş isterse chp mhp kalan hangi prti varsa artık.

şu yazdıklarmın aynısını yazarım net ! eleştiririm.

şuan meclis diye birşey yok. bu başkanlık denen şeyin ülkemize zarardan başka hiç bir katkısı yok.

tek kişi herşeye karar veremez. oturup tartışıp her şeyi dinleyip ona göre bir çözüm bulunmalıdır.

ama yok

ekmeğin fiyatından mültecilere dış işlerden bilmem neye kadar tek kişi ilgilenemez. fiziksel olarak zaten mümkün değil

bir fabrika boyna zarar ediyosa ben işçiyi suçlamam arkadaş.

müdürü bilirim. !

nokta.

akp abd ye söz verdiği için göz yumuyor.. dingonun ahırı gibi ülke sınırı.. milli güvenlik sorunu.. batılı ülkelerin ilerleyen yıllarda kaşıyacakları yeni bir etnik kimlik oluşturuluyor afganlar ve suriyeliler üzerinden..

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Koltuk boş kalsın . 5 milyon mülteci tüyer bu ülkeden. Dolar 2 lira geri gelir. Liyakatsx bir çok kişi rüşvet yiyenler kendiliğinden istifa edip kaçıp gider.

Sen muhalefeti bekleme boş kalması yetrr .
    Gördün geçen sene berat gidince ülkede biranda milyar dolarlar aktıgını doların 1 lira düştüğünü. Bunlar sana örnek olsun.

Sayfa 642/1004 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •