Başkan akepenin sarsılmasını köşeye sıkışmasını kutluyorlar benceSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan akepenin sarsılmasını köşeye sıkışmasını kutluyorlar benceSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
siyaseti ben de hiç sevmem yeğeen.
lakin sonucu herkesin malumu olan bir iş için, neden 2023'ü bekliyoruz ? buna aklım ermiyor.
Bu Ülke kısıtlı imkanlarını başka ülkelerin vatandaşları ile paylaşmak zorunda değil.
Aynı şekilde bu Ülkenin kaybedecek zamanı da yok. 2023'ü beklemek gereksiz.
Seçim tarihi acilen öne çekilmeli, akıl bunu gerektirir.
mart dibi-haziran tepesi eğer bir LD (leading diagonal) ise 27 temmuz dibinde düzeltme tamam gibi...bu yukarı iyi gidebilir....yeni zirve gelir mi? eğer LD 1 ise temmuz dibi de 2 dir...wave 3 is on the way o zaman
burada imkansız yoktur...mucizeler zaman alır...
başka bişeyse de başka bişeydir...çokta umrumda değil abi ben robota emanet ettim paraları epeydir o boğuşuyor pelloşla...
Sabah 8 puan olan makas hop 20 makasa geldiguzel prim birakti
Endeks , pandemi dibinden gelen ve 138.500 de asagi kirdigi yukselis trendinin icine kuvvetli bir mumla tekrar atti kendini..Hacimini artirarak ve yabanci olarak dusundugumuz kurumlarin alımı ile..200 hareketli ortalamanin da uzerine atmistik 2-3 gun once..Ozellikle garanti tarafinda unlu menkulun bir onceki ralliyi baslatan alimlarina benzer alimlari var..Bakalim yarin ki haftalik kapanis mumu nasil olacak?Yarin da yikilmazsak iyimser tarafa gecerim iyice..
JAS Üstadım,
N'olcak bu Tom'un hali...
Hazır geldi 35 e tamam mı?...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri