Bu aðlaklarý aranýza almayýn .ben evýme gelen temizlikciye bile akp ye oy veriyorsa gelme diyorum. Beslemeyin. Zýrlatmayýn böyle.
Bu aðlaklarý aranýza almayýn .ben evýme gelen temizlikciye bile akp ye oy veriyorsa gelme diyorum. Beslemeyin. Zýrlatmayýn böyle.
sen 85 mýlyonluk pastan varken bu pastayý 5m surýyelý 3 m afgan banglades somalý..afrýkalýyla paylascam derken o pasta yetmez ondan sonra pahalýlýkta olur enflasyonda...gecmýs olsun....5 kýsýlýk aýleye 3er kýsý ekle ...refah sevýyesý mý yukselýr...býrakýn bu iþleri hala tarýhten ders almaamýsýnýz....yardým kurumu mu bu ulke.....hadý hepsýný gectým....bu afrýkalýlar vb vatandaslarýn ne iþi var abi...
147 gecýlmezse .....ay sonu 136 beklerým.......takýp edelým.........
Almayýn aranýza konsuturmayýn. Adam 50 yasýna gelmiþ hayatta ki tek baþarýsý öss sýnavýnda yaptýgý mat neti. Yýllardýr ayný goy goy asosyal.
Önce bunlar basa gelirse bize ne yapmazlar diyor. Sonrada lafý cevýrýp ben akp savunmuyorum diyor. Bu tipler böyle barýndýrmayýn.
Üç beþ tane fabrikatör üçbeþ tane emlakçý müteahhit ucuza iþçi çalýþtýrsýn diye halký ezmek çok yanlýþ, unutulmamalýdýr ki bir karar alýnýyorsa bu hep zengin godomanlara hizmet içindir Lambent abi
6 mayýs 18219 vob
Hamdým Piþtim Yandým
akþam seyrediyorum bu idraksizler sürekli çoban muhabbeti yapýyor tv'de.. sen ilkokullarý bile kapatmýþsýn köylerde bir þey kalmamýþ býrakmamýþsýn.. akape politikalarý sorumlu ülkede köylü kalmamasýndan.. artý süper yüksek vergiler ve zamlar milleti sürünme noktasýna getirdi..
bu þartlarda taþdevri þartlarý yaþayan afganlar için elbette cazip olur.. sen neden kendi vatandaþýna cazip bir ülke yaratamýyorsun onu sorgulaman lazým.. ama milli bilinç ve þuur olmayýnca abd nin politikalarýný yapan akape yi savunuyorlar.. ülke adýna çok vahim ve zararlý..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Sayýn ABKA gelenler mülteci deðiller. eðer mülteci olsalardý bayramda günlerce kalabildikleri ülkede kalmaya devam ederlerdi.
Gelenler emperyalist ülkeler tarafýndan VATANIMIZIN demografik yapýsýný deðiþtirme çabasýdýr.
Gelen Afganlarýn genç eriþkin erkek olduðunu düþündüðümüzde eðer mülteci iseler anasýný bacýsýný karýsýný býrakýp ta kaçan adamdan kimseye hayýr gelmez, ancak emperyalistlere paralý asker olurlar.
Suriyeli doðan çocuk sayýsý ülkede doðan Türk vatandaþý çocuk sayýsýnýn yarýsýna ulaþtýysa düþünmek lazým.
Hem de çokk düþünmek lazým
NOT.. ABKA ile sosyal konularda foruma geldiðimden beri hiç hemfikir olmadým.
Ana yalnýzca ben de dahil ekseriyetin aklýna uymayan þeyleri her yazdýðýnda ikna edici açýklamalar yerine hep birlikte goygoya baþlanmasý forumu çok fazla sayýdaki üye olmadan düzenli takip eden kiþilerini etkilemiyor. Hatta ABKA ikna edici oluyor.
içindeki karanlýða bak, akp ye oy verdi diye evine temizlikçi de almazmýþ..
iþte senin gibi kalbinde KORKUNÇ KÝN VE NEFRET YER ALAN bu zavallýlar yüzünden AKP SEÇMENÝ KONSOLÝDE OLUYOR...
MERKEZÝ GÜCE SAHÝP DEÐÝLKEN BÝLE BU KARANLIÐI GÖSTERENLER KRÝPTO AKPLÝDÝR..
sizin yüzünüzden ölümü görenler sýtmaya razý oluyor.
nefretinle boðul.
ha kin öyle bir illettirki aðacýn kurdu gibi haset edeni içten çökertir.
GÖÇMEN MESELESÝ ÇOK ciddi bir problem..sýnýr kapatýlmalý ama zamanýnda yanlýþ politikalar yüzünden BOLU YA gelmiþ insanlarý su ile sýnamamak lazým..
hiç bir ülke 5 milyon göçmeni taþýyamaz... akýllý çözümlerle bunlar gönderilmeli ama ÇÖZÜM BELEDÝYE BAÞKANININ ÇÖZÜMÜ DEÐÝL...
ÝTÝRAZIM su kozunu kullanýlmasýdýr.
benim dediðimi esasýnda tüm siyasi liderler de diyor...
göçmenlere yapýlan insanlýk dýþý muameleye karþý çýkmak onlarý göndermemek deðildir.kalsýnlar demek deðildir.
GÖÇMENLER SORUNDUR ÝLAÇ SIKALIM MI DEMEK LAZIM?
AMA FORUM o kadar keskin ki dediðimin dýþýna çýkarýlarak farklý konularla güya haklýlýk kazanýlmaya çalýþýlýyor..
Yer Ýmleri