Originally Posted by
snkleyp
Hocam bir gözüm sürekli burada, yazdıklarınızı okuyorum.
Bir yandan işlerin yoğunluğu, diğer yandan uyku apnesinden muzdaribim, yeni cihaz, maske arayışları, o konuyla ilgili okumalar araştırmalar... başka bir cephe başka dertler.
Biz katkı sunamadık, yalnız bıraktık, öte yandan sizin ahenginizi de bozmak istemedim şahsen.
Seçim dönemi bir portföy oluşturduğumu paylaşmıştım.
temel kriterlerim, ihracat yapan, net döviz pozisyonu açığı olmayan, temel bilanço değerleri güçlü, (özsermayesi kuvvetli)..
bu yazıyı bile aceleyle yazıyorum biraz yalap şalap, kusuruma bakmayın.
geçen sürede fena getiri olmadı. ama keramet benim kriterlerimde ve seçimlerimde mi yoksa endeks genel olarak zaten gitti ondan mı bilinmez.
bir ara özellikle astor iyi getiri sağladı satayım mı diye düşündüm ama sonra bilançoları açıklansın ona göre bir değerlendireyim dedim.
f/k meselesine değinmiştiniz, fast web mali analiz ve fintables konuları vardı. ikisini de kullandım.
astor, f/k, fastweb, nasıl da çağrışım yaptı.
f/k konusuna statik bakmamak lazım. şimdi astor'un f/k'sı 3 ay önceye göre şişmiş olabilir, ama karı da arttıysa eğer, bunu bilanço açıklanınca göreceğiz....
fastweb mali analiz programında f/k'yı grafik olarak da görüyoruz. burada bir dalgalanma olmuşsa, yani fiyat dönemsel kardan fazla arttıysa ona göre değerlendirmeyi düşünüyorum.
cümlelerim devrik, biraz heyecanlı ve aceleci olmuş olabilir, sürç-i lisan ettiysek affola.
siz yazın, biz göz ucuyla da olsa takip ediyoruz.
selametle üstadım.