Ortam kızışsın ve yukarı harekete acele etsin diye burdan speğe nazire yapıyorum:)
Printable View
Bnm yanımda garsonluk resepsiyonist çalışanlar 4 ay kadar önce ASELSAN'ı 15 lerden aldılar bnada al dedıler almadım...ben bu kağıttayım birde ecilac var... Allah gostermesın acil bir durum olmadıktan sonra satmam...bu gotoji lere satılacak tek lotum yok...Arnavut inadım tuttum bedava verecem ama bu cakalişkolara tek lot yok...ufak hesaplarA takılsın onlar...YTd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseye uzun vadeli yatırım yapanlar aslında doğru karar verdiler. Çünkü son 5 yılda ana parametreler hep şirketin lehine gelişti. Döviz kurları çok yüksek seyretti, hammadde fiyatları düştü. Bunun gibi ihracatçı şirketler bu süre zarfında fiyatlarını 10'a, 20'ye katladı.
Ancak hesapta olmayan konu patron ve ekibinin bir plan dahilinde hareket etmeleri oldu. Bilançoları bozarak 2'li fiyatlardan inanılmaz derecede malı rahatlıkla topladılar. Bu plan yüzünden yatırım yapanlar reel olarak zarardalar.
Şirketin en iyi olduğu 2011 yılına göre şu anda hammadde fiyatları daha düşük. Euro ise 2 katında. Birim satış fiyatı da o yıla göre aynı seviyede. Ancak o yılda yakalanmış olan %9'un üzerindeki net kar marjı henüz yakalanmış değil.
Mevcut durumda hammadde fiyatları euro bazında tarihi düşük seviyelerde. Euro ise tarihi yüksek seviyelerinde. Şirketin %10 ve daha üzeri net kar marjını rahatlıkla yakalaması lazım. Ben mali tabloların iyileşerek devam edeceğini düşünüyorum.
Teşekkürler sayın yarımada. Vestel,aselsan,yataş,tupraş ta milleti zıplatan merry teyze ve citi deutch buraya dadanırsa o zaman görürüm ben bakioğlu holdingi. Adam gelir ayağından alır donunu haberin olmaz hey bakab.
Aman SN kucvuk yatırımcı abim sakın satmayın bizlerde sırket kot dışına çıkacak dıye korkuyoruz...en azından Cb ye satmayın... 2018 de yuzde 2 olacak borsadan çıkamama krıterı ...buda 720 Bn lot eder... Simdi 1080 Bn lot....ytd