Sayfa 128/343 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. 5.09 a kadar verdin de ne oldu?
    Satıcı geldi mi?
    Gelmedi
    Eeeee ne diye kasıyorsun hala
    12 senedir anlamadın mı hala
    Aynı filmi defalarca seyredince final sahnesi mi değişecek?
    Seyret hala aynı filmi!
    Sana bu fiyatlardan mal yok!!

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    5.09 a kadar verdin de ne oldu?Satıcı geldi mi?GelmediEeeee ne diye kasıyorsun hala12 senedir anlamadın mı halaAynı filmi defalarca seyredince final sahnesi mi değişecek? Seyret hala aynı filmi! Sana bu fiyatlardan mal yok!! LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ben verdim ve 5.24 e 6.000 lot satış yazdım alan yok artı 5.19 5.20 ve 5.21 e 100 er lot satış yazdım alan yok, paraya ihtiyaç var mecburuyetten satıyorum. Hani mal topluyorlardı alsın gulağına soksun malını satmak istiyorum alan yok. Lanet olsun böyle hisseye bunun kazandıracağı paraya. Benim bundan önceki nikim ademcolak tı 2005 yılından beri tutuyorum bu haysiyetsiz kağıdı.
    Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

3. 5 ve altına gelirse çok mal kaptırır. Ben mal almak için heyecanlanan en az 50 bakab fanatiği biliyorum. Kendi paşa gönlü bilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
    Tarlada ekim var deme ambara girmeyince, Oğlum var deme el kızının koynuna girmeyince, Ve hiç bir zaman BAKAB'da şu kadar param var deme cebe girmeyince.
    İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)

5.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Hocam ben verdim ve 5.24 e 6.000 lot satış yazdım alan yok artı 5.19 5.20 ve 5.21 e 100 er lot satış yazdım alan yok, paraya ihtiyaç var mecburuyetten satıyorum. Hani mal topluyorlardı alsın gulağına soksun malını satmak istiyorum alan yok. Lanet olsun böyle hisseye bunun kazandıracağı paraya. Benim bundan önceki nikim ademcolak tı 2005 yılından beri tutuyorum bu haysiyetsiz kağıdı.
    Hocam pardon!
    Aynı hareketleri spek te yapıyor da.
    O sandım.
    Zamanı gelince hepsini alırlar hocam
    Sıraya girerler bana da sat diye..
    Sizde bildiğim yüklü mal olmalı :)

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA'nın batısı
    Gönderi
    2,733
     Alıntı Originally Posted by logic Yazıyı Oku
    Hocam pardon! Aynı hareketleri spek te yapıyor da. O sandım. Zamanı gelince hepsini alırlar hocam Sıraya girerler bana da sat diye.. Sizde bildiğim yüklü mal olmalı :)LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eskiden yüklüydü bayağı hafifledim, 5.25 ve 5.26 10.000 lot verdim bi 10.000 lot da bugün paraya ihtiyaç olduğundan satacaktım bugün gördüğün gibi tahta, ama şurası bir gerçek bu tahtadan baya bi soğudum. Elimde 70.000 lot kaldı biraz daha yükselince hepsini verip çıkacağım bu ne ya. 2005 yılında aldım 2008 yılında ASELSAN aldım servet yaptı, tabi nasibde yanlışlıkla BAKAB yerine ASELSAN alsaymışım heralde 10 larca trilyonum olurdu. Elhamdülillah ASELSAN ın sadece kâr hanesinde tirilyonu görüyorum.

Hadi say SN Puma 49 tane fanatıgı...Recep ıvefık filmindeki 300 tane balık yasar bu denizde repliği gb...ben alırım...Cb nin malını iştahla hemde...2023 dede varlık fonuna bagıslıcam tek şartım satmasınlar her yıl Gnl kurulda oy kullanma ve temettu halklarını kullansınlar birde her yıl İzmir vergı dairesı denetıme gitsın... Bedavadan 70 kusur bin lotunu TC varlık fonuna helal olsun ...biz basa çıkamadık insallh varlık fonu bunların Hakkı'ndan gelir....ytd

8.  Alıntı Originally Posted by güccükyatırımcı Yazıyı Oku
    Eskiden yüklüydü bayağı hafifledim, 5.25 ve 5.26 10.000 lot verdim bi 10.000 lot da bugün paraya ihtiyaç olduğundan satacaktım bugün gördüğün gibi tahta, ama şurası bir gerçek bu tahtadan baya bi soğudum. Elimde 70.000 lot kaldı biraz daha yükselince hepsini verip çıkacağım bu ne ya. 2005 yılında aldım 2008 yılında ASELSAN aldım servet yaptı, tabi nasibde yanlışlıkla BAKAB yerine ASELSAN alsaymışım heralde 10 larca trilyonum olurdu. Elhamdülillah ASELSAN ın sadece kâr hanesinde tirilyonu görüyorum.
    Dostum sen olduğun için gitmiyor galiba. Sendekileri almadan yürümeyecek anlaşılan. Aselsan alsaydın sanırım o da şimdi bu seviyede olmazdı. Lot lot sayıyorlar boncuk gibi.

Sayfa 128/343 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •