ben daha sattıklarımı yerine koymadım. hele bir gelsin 4,50-4,60 a acelesi yok
gitmez o öyle
Printable View
bende topu zaten 100 lot
Hocam
Şu satışlar bitsin
Belki yarın ya da haftaya bence
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belirgin bir alıcı var mı hocam anlikta
Usd bazlı.... Grafiği koymanın zamanı gelmişti.. Bol kazançlar
Dün bugün arasında... Kol kesenler işyatırım, yapı kredi yatırım, Ak yatırım işlemleri... Gövdeyi bırakanlar... Vakıf yatırım, finans yatırım işlemleri.. Kazananlar... Marbaş, deniz yatırım, Garanti yatırım.. Bol kazançlar
Mal almak için ya da sattirmak için aşağı basan hangisi sizce peki
Malum bunlar enaz 7_8 yerden işlem yaparlar
teknikten pek anlamam, zaten sn. jackalav ve thunderbolt varken birşey söylemek de düşmez ama , tahta her 4.50'ler civarında güç toplayıp 5.50 ve üzeri deneme yaptığında ortakların hisse satması hiç hoş gelmiyor bana. bir müddet sonra tahta da güç toplayacak hal kalmayabilir mi diye düşünmeye başladım açıkçası. kendi görüşümdür ve beni bağlar. yanlış bir anlama çıkmasın lütfen. bol kazançlar
Bunu ilk etapta küçük yt alsa da sonra bu tahta yapiciya gider
Hareketi patron yapsa ceza alma ihtimali var tahta yapıcı hareketlendirip patron satıyor
Daha önce de yazdım birkez daha yazayım en geç 1 ay içinde tahta yapıcı aşağıdan aldığı bu lotlari satmak için bir hareket yapacaktır.ben 1 ay bile beklemeyecegini düşünüyorum
Güvendiği bir şey olmasa patronun bu kadar satışına müsade etmez diye düşünüyorum
Çok haklısın... Bu durumda uygulanması gereken ( patronun elindeki hisseleri nakite çevirmesi için) iki durum var. Birincisi ya fiyat dediğiniz şekilde aşağı bir alt banda kayacak o seviyeler ve altlarında nakite çevrilmeye çalışılacak... İkincisi bu hisseleri nakite çevirmek için şirket bilançoları ve faaliyetlerinde düzelmeler oluşacak ve hisse bir üst banda gidecek bu seviyeler den nakite dönüşecek... Hangisi mantıklı geliyorsa uygulanması doğal..
Dilovasında meslek lisesi lise ortaokul filan yaptirirlar
Bildiğim kadarıyla birkaç okulları var
Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir
Iyi.500.msg sayin thunderbolt a..
Hocam
Sizce burdan bi W çikarmı
Tabi uzun vadede 1 yıl gibi
Çünkü bunlar çok simetrikci
Çanak W vs çok seviyorlar
Saatlik günlük haftalık hep yapıyorlar
Eğer bir gün burdan bi W çıkarsa (If close cumlesi) sayın cigercinn dediği gibi direnen birileri olursa offff
Ben olmamda olabilenler icin tadından yenmez
Seysellere gitme ihtimali yok mu..
Öncelikle lütfen yanlış anlamayın... ama siz sistemi çözmeye başlamışsınız.. Benim düşüncem haberlerin grafiklere önceden yansıdığı üzerine kuruludur ve 25 sene içerisinde oluşmuş bir tecrübedir.. Burada tekrar iki geçmiş ve bir gelecek vardır grafiklerde... Sebebi önceki sermaye ve şimdiki sermaye olarak bakılmalıdır ve detaylı grafikleri burada paylaşmak doğru olmaz kesit grafiklerdir...ancak grafiksel olarak 2019 ilk çeyrek sonu yani 15ay içerisinde 9/11 cent usd olarak görmek mümkündür. 4ay içerisindede 3/3,5cent...bunları burada yazmak doğru değildir ancak siz bu işin içine düşündüğünüzden Fazla girmişsiniz ve bunları yazmaya zorladınız beni... (1,15 usd üzerinde kalındığı sürece bu oluşum geçerlidir) Bol kazançlar
Usd bazlı başlangıç tarihinden bugüne paylaştığım grafikte yaklaşık 7ay önce usd bazlı düşüş trendi kırılmış ve yataya girmiştir... Hacim artışı ve marj genişliği oluşmuştur... Grafikler düşündüğüm gibi yataydan yukarı olumlu bir gelişim habercisidir.. Çok fazla zamanı kalmamakla birlikte henüz teyidi oluşmamıştır.. Grafikler ve şirket büyük risk barındırmaktadır.
11 sent mi? arkadaş 9 yıldır bu kağıt hep mehter takımı gibi bir ileri iki geri yaptı. senin dediğini yaparsa oooo
dediğin rakamın umarım farkındasındır. 38,5 yapıyor
ya bu şirket kutu yapıyor
altın çıkarmıyor
milleti gaza getirmeyin
o zaman alalım bari 10,000 veya 20,000 lot kadar
ha ne dersiniz?
alacağım fiyatlara yaklaşıyor
5,54'DEN 4,55'E.
daha ne olsun
adam ha bire millete para kazandırıyor.
sonra SALAK DEDİK Mİ KIZIYOR
APTALSIN İŞTE SPEK
Benim cepteki programa göre çarşamba nın takası şöyle
https://i.hizliresim.com/g9BgB3.png
Burada 1nci sıralardaki oyak ve yapı kredinin alış ve satışları niye gorunmuyodur ki
saat 14 sonrası görünür
[QUOTE=cigerci;1394725]5,54'DEN 4,55'E.
daha ne olsun
adam ha bire millete para kazandırıyor.
sonra SALAK DEDİK Mİ KIZIYOR
APTALSIN İŞTE SPEK
PARDON
GERİ ZEKALI YAZMAYI UNUTMUŞUM
[QUOTE=cigerci;1394797]Bir an için aklıma suliman bey geldi😊😊😊
Işlem hacmi düşüyor
Satıcılar azalmaya başladı
Acaba öğleden sonra küçük bir hareket yaparlarmı ki
Gerçi saatlikler duzelmedi ama
İşte.. umut...hayal
The jackalav, sayin ustadim..
Emeklerinize saglik.gecenin o saatinde dahi emek verip yazmissiniz..
Emnis te teknik konusulabilmesi ne iyi,
Analizler elestriliyor,hakim ortaklarin unv.de hocalik kariyeri var.gelisiguzel hareket etmedigine eminisim.
Ben sizden raziyim.selam ve hurmetle..
Değil gelişigüzel hareket etmek her hareketleri hesap edilerek yapılıyor
Sayın thejackalav in grafiğinde de görüldüğü gibi destek direnç müthiş calisı(tırilı)yor