Sayfa 63/327 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 497 - 504 arası.

Konu: EMNIS - Eminiş Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    teknikten pek anlamam, zaten sn. jackalav ve thunderbolt varken birşey söylemek de düşmez ama , tahta her 4.50'ler civarında güç toplayıp 5.50 ve üzeri deneme yaptığında ortakların hisse satması hiç hoş gelmiyor bana. bir müddet sonra tahta da güç toplayacak hal kalmayabilir mi diye düşünmeye başladım açıkçası. kendi görüşümdür ve beni bağlar. yanlış bir anlama çıkmasın lütfen. bol kazançlar
    Bunu ilk etapta küçük yt alsa da sonra bu tahta yapiciya gider
    Hareketi patron yapsa ceza alma ihtimali var tahta yapıcı hareketlendirip patron satıyor
    Daha önce de yazdım birkez daha yazayım en geç 1 ay içinde tahta yapıcı aşağıdan aldığı bu lotlari satmak için bir hareket yapacaktır.ben 1 ay bile beklemeyecegini düşünüyorum
    Güvendiği bir şey olmasa patronun bu kadar satışına müsade etmez diye düşünüyorum
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    teknikten pek anlamam, zaten sn. jackalav ve thunderbolt varken birşey söylemek de düşmez ama , tahta her 4.50'ler civarında güç toplayıp 5.50 ve üzeri deneme yaptığında ortakların hisse satması hiç hoş gelmiyor bana. bir müddet sonra tahta da güç toplayacak hal kalmayabilir mi diye düşünmeye başladım açıkçası. kendi görüşümdür ve beni bağlar. yanlış bir anlama çıkmasın lütfen. bol kazançlar
    Çok haklısın... Bu durumda uygulanması gereken ( patronun elindeki hisseleri nakite çevirmesi için) iki durum var. Birincisi ya fiyat dediğiniz şekilde aşağı bir alt banda kayacak o seviyeler ve altlarında nakite çevrilmeye çalışılacak... İkincisi bu hisseleri nakite çevirmek için şirket bilançoları ve faaliyetlerinde düzelmeler oluşacak ve hisse bir üst banda gidecek bu seviyeler den nakite dönüşecek... Hangisi mantıklı geliyorsa uygulanması doğal..
    hakuna matara....memento mori.

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Çok haklısın... Bu durumda uygulanması gereken ( patronun elindeki hisseleri nakite çevirmesi için) iki durum var. Birincisi ya fiyat dediğiniz şekilde aşağı bir alt banda kayacak o seviyeler ve altlarında nakite çevrilmeye çalışılacak... İkincisi bu hisseleri nakite çevirmek için şirket bilançoları ve faaliyetlerinde düzelmeler oluşacak ve hisse bir üst banda gidecek bu seviyeler den nakite dönüşecek... Hangisi mantıklı geliyorsa uygulanması doğal..
    hayırlısı ne ise, o olsun diyelim.

4.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    hayırlısı ne ise, o olsun diyelim.
    Aynen.. Ayrıca patronun hisse satması normal(daha çok satacak,) önemli olan bu sermaye yi nerede kullanacağı..
    hakuna matara....memento mori.

5.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Aynen.. Ayrıca patronun hisse satması normal(daha çok satacak,) önemli olan bu sermaye yi nerede kullanacağı..
    Dilovasında meslek lisesi lise ortaokul filan yaptirirlar
    Bildiğim kadarıyla birkaç okulları var
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

6. Iyi.500.msg sayin thunderbolt a..

7.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Hocam
    Sizce burdan bi W çikarmı
    Tabi uzun vadede 1 yıl gibi
    Çünkü bunlar çok simetrikci
    Çanak W vs çok seviyorlar
    Saatlik günlük haftalık hep yapıyorlar
    Eğer bir gün burdan bi W çıkarsa (If close cumlesi) sayın cigercinn dediği gibi direnen birileri olursa offff
    Ben olmamda olabilenler icin tadından yenmez
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    muhtemelen önce şirket'e sermaye avansı olarak nakit verecek ve sonra tahsisli sermaye artışı yaparak hisse olarak geri alacak. aynısı zaten bu seneki sermaye artışında oldu. şirket net borcu yüksek olduğu için bunu yapmaya mecbur.

Sayfa 63/327 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •