Bugün satanlar aman tavan yapmasın diye gözleri ekranlarda,satmayan bekleyenlerde hadi be tavan diye beklemekte.ben ikinci gruptayım.Nasılsa aşağıda 4 milyon söz verilen lot zarar yazmıyım diye beklemekte.Çok korkmaya gerek yok.nolcak bakalım?
Printable View
Bugün satanlar aman tavan yapmasın diye gözleri ekranlarda,satmayan bekleyenlerde hadi be tavan diye beklemekte.ben ikinci gruptayım.Nasılsa aşağıda 4 milyon söz verilen lot zarar yazmıyım diye beklemekte.Çok korkmaya gerek yok.nolcak bakalım?
İlerleyen zamanda bu hisseye yabancı girme potansiyeli nedir...
Sonuçta temettü hissesi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı buraya girerse buralar tarlaydı deriz ..ytd...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis ben bu potansiyeli görüyorum...zaten 90 lot var bekleyecem
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek burda ne işi var bilader. Adamların işi yok burdaki yorumları takip edecek. Senin 20 tane hisseni satmanı bekleyecek. Adamlar alınan satılan hisselerden kimin naptığını okuyor zaten. Rahat olun yorum sitelerinde spek veya adamları yok. Milletin uydurması.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
21.32 den güçlü alımlarla kapattı.güzel seanstı bence
Su acıkcıların elınde patlayınca da pek hoş oliyî
18500 tl den 250 lot aldım 21500 verdim 1000 tl kar 5000 tl nın 20 aylık faiz getirisi yaklasik yeterde artar ac gozlu olmaya gerek yok Allah bin bereket versin .ne guzel demis atalar midyada oirince giderken eldeki bulgurdan olmamali
Her hisse forumda aynı muhabbet sıktı artık
Kimi düşer der kimi yükselir sen benim yorumum altına milleti gaza getirmeyin vebal almayın diye yazarsan bende sana spekin adamımısın derim ben fikrimi belirttim tavanda yapsa yarın bir tavan daha yapsa satmayı düşünmüyorum orta vade ve uzun vade olarak girdim ilk bilançoçuyuda burda beklicem inşallah başka hisselerimde var belki duruma göre onları satıp buradan daha yüklü alabilirim neyse bu polomik bitsin artık daha bişey yazmıcam
18 den aldım 2000 lot 25 görmeden satmam. hemen panik yapıyorsunuz gaza gelmeyin albayrak var işin içinde devlet var temettü var var da var. bilmediğiniz kağıtlar gibi kumar kağıdı değil. cb nın damadının soyadı var kağıtta
şu aşamada teknik analiz yapamayacağımıza göre temel analiz yapıcaz. daha grafik yok ortada
Şimdi birşeyler daha yazacam olmayacak ceza alacaz neyse hadi var git işine bak spek dostu...
arkadaşlar daha gidecek diye hayaller kurduk dikkatli olun .ben verdim .çünkü iğrendim nedenmi? dün denizyatırımda 1.8 milyon hisse vardı bugun ekleme yaptılar 3.4 milyon oldu takasa iyi bakın milleti enayi yerine koyuyorlar habire mal kakalıyorlar tiksindim çıktım çok dikkatli olun hakkınızı helal edin. yatırım tavsiyesi degildir kendi görüşümdür .saygılar
Dün yapılan açıklamadan şirket tarafından yapıcak alım yapılamamış acaba aracı kurum elindeki malları boşalttıktan sonramı alım yapacaklar 10 gün alım için taahütleri var...ytd...
bu deniz yatırımda dün 1.800 milyon lot kalmıştı . bugün ekstra 2.5 milyon lot nerden geldi ??*? patron ek satışmı yapıyor valla tiksindim yatırım tavsiyesi degildir
alım malım yapmayacaklar kardeşim adamlar 15.50 de 10 gün alım yapacaz diye tahatut ettiler 20 tlde alacaz demediler .ek 2.5 milyon hisse eklediler sanırım onuda satacaklar
bugunkü hareket şekli gösterdiki hisseye gerçekten 6 kat talep gelmedi. bilinçli olarak talep eden yatırımcılara altıda bir pay verildi .adamlar uyanık dün tavan ettiler talep varmış gibi algı yaratıp 15.50 degerindeki malları 21 tl civarı dagıtıyorlar anlayan anladı. tahtada halka arz olyor talep malep hikaye .gerçekten 6 kat talep olsa sabah tavan acardı 6 gün tavan giderdi ama hepsi hesaplanmış planlanmış düzmece .çok dikkatli olun denizyatırımdaki malları takip edin bugun ek 2.5 milyon lot civarı hisse peydahladı .tepeden mal vermek tatlı geldi sanırsam dikkatli olun uyanık albayraklar milleti enayimi sanıyorsunuz
İlk kez yorum yazıyorum.
Daha önceki yazılanları kısmen okudum.
Foruma geçmişte çok yazardım. Herhalde 5-6 sene geçmiştir üzerinden.
TLMAN hissesi aldım. 6 kat talep gelmedi yukarıdan satalım diye oyun oynadılar şeklinde gördüğüm yorumlar var.
Hayal dünyası yüksek bir bakış açısı.
Şirketin temettü verimini diğer THY EKGYO ile kıyaslayıp 3 kat 6 kat şeklinde yorumlar yapanlar var. Onlar konuyu muhtemelen anlamamışlar. Ortada bir firma var ve 15 yıl sonra boyle bir şirket olmayacak.
Bu hisseyi 15 yıl vadeli bir TAHVİL gibi düşünmelisiniz. Anapara ödemesi olmayan bir tahvil.
Yabancı girerse ifadelerini de görüyorum.
Komik olmuş.
Son olarak bu kağıdın net indirgenmiş değeri (yıllık %7 reel büyüme ve %15 iskonto oranına göre) hisse başı 19 TL.
%15 iskonto oldukça makul. %10 lar civarında bir enflasyon var çünkü
%5 lik risk primi son derece normal
Saygılar sunuyorum
Şirket bu hissede halka arz da başarısız olursa bundan sonra bunların yapacaģı arza kimse girmez isimleri zarar görür yabancıya mal vermediler yerli sakata gelirse çizer ...ytd
mrasen dostum 6 kat talep konusunda yanılıyorsun tahtayı aç izle dönen dolapları tammaı takas okuyorum .denizyatımın yedigi haltları takip et. nokta yarın birgün görürüz bura aglama duvarı olacak haftya görürsün.
Ek 14091 2.5 nerede bugün sattığı 400 nbin halen..
Açıkçılar elleri tetikte bekliyordur,
Öncelikle şunu söyleyim, siz düşecek dersiniz başkası yükselecek, şansınız eşit %50. borsa sonuçta, kar eden satmak istiyor, kafanızdaki karışıklığa istinaden şunu söyleyim bu kağıda 6 kat talep geldi ama bu fiyattan değil, 15.50 TL fiyattan, bu yüzden buralarda insanlar biraz dinlenmesini istiyor olabilir, denizbankta artan lotların sebebi olarak ta halka arz dan alamayanlar almış olabilir diye düşünüyorum, bu kağıdın sahipleri belli, reklamı iyi yapıldı, borsanın zirve yaptığı dönemde halka arz yapmak cesaret isterdi ve bu cesareti gösterdiler, demekki daha yukarı gideceğini düşünüyorlar. Şirketin sahipleri belli olduğu için daha ikinci gün insanların canını yakarlarsa(ilerde yanmayacak demiyorum) bütün karizmayı çizdirirler. Dün albayrakların neden hisse almadığına gelince, zaten onlar fiyat düşüşünde destek olmayacaklarmıydı, dün gün boyu tavandaydı kağıt. zaten isteselerde alamazlardı. Bence insanların kafasını çok karıştıracak yazılar yazmaya gerek yok, bu kağıtta henüz zarar eden de yok, bugün çıkan %35 kar ile ayrılacak nerdeyse ve bu çok ciddi rakam. Size tavsiyem sattıysanız güle güle harcayın. YTD
ben hala devam ediyorum ...... bu arada arkadaslar elinizde ne kadar hisse var , bende 1050 ad ...( yani ilk halka arzda ne kadar geldi )
Burada cok bos adam ve cok bos muhabbet var
Adam diyorki patron satis yapiyor ek boyle birsey olabilir mi izin aldi mi mkk basvurisi oldu mu cok bos yahu
6 kusur m lot var baska yok guzel kardesim
başka böyle liman varmı halka arz olan bu limanın özelliği nedir niye alalım bu limanı engin fikirleri olan arkadaşlar yorumlarmı
https://i.hizliresim.com/9mENzO.jpg
Hala alım emirleri önde.
Şu açıkçıların maliyeti nedir acaba? Kağıda bu kadar basıyorlar kağıdı kaldırırlarsa o malı nasıl yerine koyacaklar ?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/QVW2OA.png
ne güzel arzmış be hepsi hikaye talep çok deyip millete mal verme iki günde alın size istediğiniz kadar mal ver aradaki farkıda cebe indirsin deniz yatırım.kimlere peşkeş çekildiyse....ytd
iki günlük tablo...ytd
Basarili mal cakma boyle oluyo demekki adamlar talep cok deyip 2 gun alim yyaptilar simdi veriyolar millete
Hisse başına düşen kar hesabı belli ki burada söylüyoruz... yoksa thao ekyo daha kötü demiyorum ki son fiyatlara ve diğer temel verilere göre söylüyorum bu hesapta öyle zor bir hesap değil herkes yapabilir... elbette bundan bir 100 yıl sonra beklide hiçbir şirket kalmayacak o zaman kimse hisse almasın.
Hareketleri sertleşti bende çıktım , üstünde vebâl kalmasın .. uygunsa gelirse tekrar alır gelmezse kalanlara bol kazançlar
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elimde hisse yok, halka arz dan almıştım ilk gün tavandan sattım, bugün de 21,10 alıp 21,50 tekrar sattım, mal çakma diyen arkadaşlar sanki biraz erken kötülemeye başladılar, henüz hisse de hiç zarar eden yok ciddi kar var ve henüz seans bitmedi, bugün de tavan yapmayacağını kimse bilemez. her sayfada böyle kötüleyen insanlar oluyor amaç ne anlayamıyorum, 2 defa alıp sattım para kaandım, Allah bereket versin, acaba 2 günde yüzde 35 den fazla yükselen hisseye siz hiç girmediğiniz için çekememezlik mi var, uyarıları anlarım, dikkatli olun diyebilirsiniz ama bariz mal çakma demeniz biraz ilginç. belki de lot sayısı çok olmadığından silkeleme yapıyorlar, sonuçta bir hisseye bulaşmışsan, bir zaman sonra yine bulaşıyorsun, belki milletin elinden burdan alıp, ilk defa borsaya giren ve 2 günde çok güzel para kazanıp borsa aşığı olan yeni yatırımcılara daha yukardan da satmak istiyor olabilirler. bu yüzden konuşmak için bence erken. Biraz durulmasını beklemek ve sessizce izlemek en doğrusu. Kimseyi korkutmadan ve kimseye gaz vermeden. YTD
20.960 destek yaptı. Altına düşüşlerde hemen topluyor. Bir gün için destek direnç konuşmak için erken ama yavaş yavaş oluşturmaya başladı.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
dünkü işlem hacmi ile bugünkünü kıyaslayın,işlem hacmi artıyor hisse bir yerden sonra yerinde sayıyor ise,....
mal çakma yakındır...