Basarili mal cakma boyle oluyo demekki adamlar talep cok deyip 2 gun alim yyaptilar simdi veriyolar millete
twitter/borsasihirbazi
Hisse başına düşen kar hesabı belli ki burada söylüyoruz... yoksa thao ekyo daha kötü demiyorum ki son fiyatlara ve diğer temel verilere göre söylüyorum bu hesapta öyle zor bir hesap değil herkes yapabilir... elbette bundan bir 100 yıl sonra beklide hiçbir şirket kalmayacak o zaman kimse hisse almasın.
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Hareketleri sertleşti bende çıktım , üstünde vebâl kalmasın .. uygunsa gelirse tekrar alır gelmezse kalanlara bol kazançlar
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elimde hisse yok, halka arz dan almıştım ilk gün tavandan sattım, bugün de 21,10 alıp 21,50 tekrar sattım, mal çakma diyen arkadaşlar sanki biraz erken kötülemeye başladılar, henüz hisse de hiç zarar eden yok ciddi kar var ve henüz seans bitmedi, bugün de tavan yapmayacağını kimse bilemez. her sayfada böyle kötüleyen insanlar oluyor amaç ne anlayamıyorum, 2 defa alıp sattım para kaandım, Allah bereket versin, acaba 2 günde yüzde 35 den fazla yükselen hisseye siz hiç girmediğiniz için çekememezlik mi var, uyarıları anlarım, dikkatli olun diyebilirsiniz ama bariz mal çakma demeniz biraz ilginç. belki de lot sayısı çok olmadığından silkeleme yapıyorlar, sonuçta bir hisseye bulaşmışsan, bir zaman sonra yine bulaşıyorsun, belki milletin elinden burdan alıp, ilk defa borsaya giren ve 2 günde çok güzel para kazanıp borsa aşığı olan yeni yatırımcılara daha yukardan da satmak istiyor olabilirler. bu yüzden konuşmak için bence erken. Biraz durulmasını beklemek ve sessizce izlemek en doğrusu. Kimseyi korkutmadan ve kimseye gaz vermeden. YTD
20.960 destek yaptı. Altına düşüşlerde hemen topluyor. Bir gün için destek direnç konuşmak için erken ama yavaş yavaş oluşturmaya başladı.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
dünkü işlem hacmi ile bugünkünü kıyaslayın,işlem hacmi artıyor hisse bir yerden sonra yerinde sayıyor ise,....
mal çakma yakındır...
Yer İmleri