sahte kahraman yaktı bizi bu uğursuzu almak için sattığım hisse göğe merdiven dayadı.
Printable View
sahte kahraman yaktı bizi bu uğursuzu almak için sattığım hisse göğe merdiven dayadı.
122 000 endexte ,hala 1 10 civarlarında olursa..105 endexe doğru sert çekilmelerde 92-96 kuruştan alım fırsatı verecek gibi duruyor..
Alla Alla borsa artarken bu genelde -%2 yapardi. Saskinlik verici bi performans ile yerinde duruyor. Seans sonu duser ama kesin. [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
halkbang çalışanlarının fiyatını belirkediği***??halkın gyusu hisse abidiklerinde acaba arada hisse alımsatım abidiklemesi yapanlar kimler**??bayağı konuşulmaya başlandı bu.****bu iniş çıkışlarda kimler vuruyor **parayı.**hımm..
halkın gyusundaki hisseleme abidikleme devam ediyor..birileri muazzam vurgun vuruyo hisselerde.organize çete olduğu söyleniyor..**arada sebeplenenlerde varmıdır acep..
daktırr.g.müdürü bi gecede şirketi 4 kat büyüttü uyusunda büyüsünmü yaptı..varlık fonu uykusu devam ediyor..siyaset dünyasının çok acil el atması kaçınılmaz oldu....
mesela birileri üstten verip şimdi alttan toplamalarmı**sonra abidiklemelere devammı...
halk istedi halkın gyusu daktır.g.müdürü baktı..devammmmmm...aşşalara **hissesel abidiklemelere vurgunlara devammmmmm...
Ulen cigerini biliyoruz artik biz senin be :cool:
Bes para etmez pacavra...
Ek 4422
Vay arkadaş sahte kahraman yaktın bizi be.. ne yaptık biz sana da bulaştırdın bizi bu lanet hisseye. 1 ay olmak üzere zarar gene zarar
hisseyi 2013 şubatta 1.3 dan garip*halka arz edildi..
sermaye yaklaşık 690 milyonTL * 1.3 : 897 MİLYON TL PİYASA DEĞERRİ***/1.76 Dolar kuru:510 milyon dolar piyasa değeri**
Halka bu fiyattan gagaladılar**
şimdi*
790 MİLYON TL * 1,04 : 821 MİLYON TL * / 3,5 Dolar kuru :234 milyon Dolar**Finans merkezi ve sancaktepe yok o zaman onlarıda katın ne olur.***
muazzam bir vurgun olmuş**borsa tarihinde böylesi yok..bu arada konuşulan hisse baskılamalı fiyat oluşumlarında arada kaynayıp vurgun vuranlar kim.***hani biliyorlar ya bu fiyatlamaları yapanLAR..
bU ARADA varlık fonu görmüyor duymuyor..güven aşılıyor.
vurguna devam diyolar.**arada birileri fiyatlarımorganize den çete**iyi vurgun vuuyor...dvaam çete...
borsa tarihinde bir ilk.**başka örneği yok..
kamu bankası halkın bankası iştirakı halka arz et**sonra baskıla hisselerin büyük kısmını beleşe geri topla.**
halka arz fiyatı muazzam pahalı yapılmış demekki şu an normalse.**iyi vurgun.**bu
bu arada bu fiyatları kamu adına **ayarlayan ekip arada neler yaptılar acaba**??muazzam para dönüyor..
araştırılmalı..sebep neydi.***
bugün g.kurulu var..g.müdürü daktır neler döktürür şimdi..bakın bakın uçuyo kaçıyo görmüyosanız ben ne yapimm abii falan ayakları..komediye dfevammmm..borsa tarihinin en komedi temettüsü verilecek..
şekerpınar elde kaldı..
o ayrı komedi halk bank yönetimi iyi kazık attı.yaptırıyo tutacam diyo sonra vazgeçtim diyo buda ilk.***halkın gıyosunda rezaletler devam ediyor...şekerpınar ah şekerpınar.**
organize finansör çetenin f,bonacci ile işi olmaz sanırım.onlar kafaalrına göre fiyat tespiti yapıp günlük vurguna devam ediyordur...
halk ister halkbang yapara devam yani...muazzam bir sistem kurmuşlar organize şekilde..
hemde kamu bankası iştirakinde.**yönetim görmüyor**duymuyor..bol mayış bol prim ve hisse abidikleme gelirleri hımmm vay bee....
bu arada bu fiyat hareketlerini yaptıranlar muazzam vurguna devam ediyor.arada hisse alıp satışlardan ne muazzam bir çiftlik kurulmuş burada...
hisse çok matahmış gibi bir de tahtaya 31 ci gelmiş. 1,05 yaktırıyor..
ne diyelim mübarek günde hadi hayırlısı..
31 ci ye tektekçi eşlik ediyor. derken birisi bunlara mı kızdı bilinmez 1,04 e gömdü
genel kuruldan haber var mı
organize çete muazzam bi şekilde hisse fiyatını organize etmeye ve vurguna devam ediyor..kim bu çete nasıl bi güç bu..çetenin gücü burada.**muazzam vurgun devam ediyor çetece.**çetenin organize durumları.**devam ediyor.***çete nasıl oluşur burada.**çetenin gücü **g.kuruldan sonra asıl aşşa ****çetenin hedefi ne .**bu arada hise abidiklerinde vurgun vuran arada kimler var.ön bilgili**denen***?kim bu ön bilgililer.****
organize çete aşşa hareketine devam diyo..çete güçlü..kim bu güçlü çete fısıllııtııı**lar devam ediyor..çete organize çete hisselerde vurguna devam diyoo kim bu çete fısssııılltı lar***
@propolis hocam bende rica ediyorum. sürekli aynı şeyleri görmekten yorulduk. daktır da, varlık fonu da, çete de sıktı biraz.
Toplantı tutanagında temettü ve bedelsiz açıklamışlarmı benmi yanlış okudum üstadlar değerlindirebilirmi tutenağı
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağbiler noldu kimse yokmi
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafik analizim.
https://twitter.com/DuzgunMustafaa/s...12419273703424
temettü dağıtım tarihini gördümde bedelsiz dağıtım tarihini göremedim
sahte kahraman sahte kahraman duy sesimizi..
ne olacak HLGYO un hali diye sorduk..hani KV 1,20 olacak diyordun 1 ay oldu eksideyiz dedik..
hemen engelledi bizi..
sahte kahraman sahte kahraman..
temettü 23 ünde..bedelsiz için spk dan onay alacaklar *verilmesi ağustosu bulur..
temettü zaten bayram öncesi muazzam kafa**100 bin lotun olsun 400** lira..yok böylesi**daktır .g.müdürü finanscı ya kafa yapmış.ne kafasıysa..
kulislerden**
bu daktır bi gecede şirketi 4 kat büyüttü uyuttu büyüttü.**büyüdü yani**sonra hisseler zıpladı ..şansa**??sonra* .garibanları yine *gene**üst fiyatlardan mallandırdılar..sonra vınn aşşaaa..*acaba arada hisse alıp satanlar kimlerdi***birileri iyi vurgun vurdu şanslarına.**
halk gyo da neler oluyor incelenmeli acil..bu hisse hareketlerindeki alım satım hesap hareketleri incelenmeli diye konuşuluyor..büyük vurgun vuranlar çete kim..organize olmuş bu çete nasıl oluyorda bu derece rahat vurgun vuruyor..
izleyin inceleyin vurgun nasıl vurulkur bu sinemada.**
yani birileri alttan alıyor 6-7 kademe üstte veriyor sonra aşşa indiriyor..şansa bi haberler**geliyo..tekrar üste çıkartıyorlar .tekrar garibanı mallandırıyorlar sonra tekrar aşşa..
organize işler devam ediyor...birileride muazzam para vuruyor.**kimler acaba**??fıssıllıtı
son yılların en büyük vurgunu burada hisseler üzerinden abidiklemeli hisselemelerle muazzam organize vurgun herkesin diline dolanmaya başladı.kim bu organize vurguncu çete..**??hisselere hakim**organize çete muazzam vurgun masak el atmalı kim bu çete.**
Haziran 23 de hisse basi 0.0037974 TL alacaksiniz.
Yani 10.000 hisseye 37 TL.
Iyi para , nerden baksan Burger King’den bi menu alirsiniz.
Bu sadaka temettu Haziran 21 ‘de islem goren hisse degerinden 0.0037974 TL seklinde dusulecek ama iyi haber helyum atomu mertebesinde bir degerden bahsettigimiz icin hissedilmeyecek.
Henuz belli olmayan bir tarihte de elinizdeki hissenin %3.79747 si kadar bedelsiz hisse senedi alacaksiniz.
Yani o tarihte elinizde 10.000 hisseniz varsa 379 tane daha bedelsiz hisse senedi aliyor olacaksiniz. Tabii biliyorsunuz hisse degeri de o oranda duseceginden dostlar alisveriste gorsun durumu olacak.
Spekimiz VKGYO da olan kişidir. VKGYO gitmeden bu da gitmez. Kendi malını alıp satıyor. Her zaman ki temettü oyununu oynuyor (Temettüden önce düşür, sonra ise çıkar; Normal de oyun tam tersi olması gerekir)
Sahte kahraman HLGYO da yaptığını bugün akenerji de yapmış diyorlar..
1.11 gibiyseniz su kadar aldım kalkıyor hedef 1.30 felan yazmış.. hisse öğleden sonra 1.06 ya gelmiş..
Günah almamak lazım sadece tesadüftür belki de
1.10+ önemli direnç!