Sayfa 65/615 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 513 - 520 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. yani birileri alttan alıyor 6-7 kademe üstte veriyor sonra aşşa indiriyor..şansa bi haberler**geliyo..tekrar üste çıkartıyorlar .tekrar garibanı mallandırıyorlar sonra tekrar aşşa..
    organize işler devam ediyor...birileride muazzam para vuruyor.**kimler acaba**??fıssıllıtı

2. son yılların en büyük vurgunu burada hisseler üzerinden abidiklemeli hisselemelerle muazzam organize vurgun herkesin diline dolanmaya başladı.kim bu organize vurguncu çete..**??hisselere hakim**organize çete muazzam vurgun masak el atmalı kim bu çete.**

3.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    onu ben de anlamadım.. hem temettü hem bedelsiz mi verecek..

bedelsiz para olarak veriliyor mu ki..

o sadece normal temettüdür yaw..
    o da 0.003797 budur..

çok komik bir rakam

Haziran 23 de hisse basi 0.0037974 TL alacaksiniz.

Yani 10.000 hisseye 37 TL.

Iyi para , nerden baksan Burger King’den bi menu alirsiniz.

Bu sadaka temettu Haziran 21 ‘de islem goren hisse degerinden 0.0037974 TL seklinde dusulecek ama iyi haber helyum atomu mertebesinde bir degerden bahsettigimiz icin hissedilmeyecek.

Henuz belli olmayan bir tarihte de elinizdeki hissenin %3.79747 si kadar bedelsiz hisse senedi alacaksiniz.

Yani o tarihte elinizde 10.000 hisseniz varsa 379 tane daha bedelsiz hisse senedi aliyor olacaksiniz. Tabii biliyorsunuz hisse degeri de o oranda duseceginden dostlar alisveriste gorsun durumu olacak.

Spekimiz VKGYO da olan kişidir. VKGYO gitmeden bu da gitmez. Kendi malını alıp satıyor. Her zaman ki temettü oyununu oynuyor (Temettüden önce düşür, sonra ise çıkar; Normal de oyun tam tersi olması gerekir)

5. Sahte kahraman HLGYO da yaptığını bugün akenerji de yapmış diyorlar..
    1.11 gibiyseniz su kadar aldım kalkıyor hedef 1.30 felan yazmış.. hisse öğleden sonra 1.06 ya gelmiş..

Günah almamak lazım sadece tesadüftür belki de
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

1.10+ önemli direnç!

7.  Alıntı Originally Posted by acemi Yazıyı Oku
    Sahte kahraman HLGYO da yaptığını bugün akenerji de yapmış diyorlar..
    1.11 gibiyseniz su kadar aldım kalkıyor hedef 1.30 felan yazmış.. hisse öğleden sonra 1.06 ya gelmiş..

Günah almamak lazım sadece tesadüftür belki de
    İnanmayın böyle yazılanlara

8.  Alıntı Originally Posted by mehmet.43 Yazıyı Oku
    İnanmayın böyle yazılanlara
    Doğru söylüyorlar neden inanmayalim

Sayfa 65/615 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz