assolist daha görünmedi....ytd
Printable View
assolist daha görünmedi....ytd
1,49 fan kaldırdı
metro delta destek verıyorr
metro pek iyi gelmedi
inş amaç yeni yatırımcı çekmek değildir
1,51 920 k set koyuldu
metro 17,290 tek kalme aldı
1,51 e alıs koymus metroooo
kağıda çağrı fiyatı sanırım portföy değerinde oluyor.
yoksa borsa ortalaması mı
galip artık çok yüksek karlara oynayamıyor
sanırım verecek fakat bu sadece bir yorum şu an yüzde elli karda
günü nerden kapatacak acaba
yorumlara göre metro hiç yapmadığı işleri yapıyor alta destek atmak 1.51 gibi hisse satmak için tetikçi tutmak. hisseyi 3.5 kademelerde tutmak . satılan hisseler metron hisseleri ise bu hisse ölmüştür. bugün ki yapılan işlemleri ben böyle yorumluyorum.
Sıkılanın, kafası karışanın malını alabilirim diyor METRO sanki..1.51 delinirse senet ossat taban bence; ama tabana giderken bir yukarı dönüş yaptırarak hissede tüm kartları yendien dağıtabilirler..Kimse hesap ve tahmin yapmasın; tersi oalcak çünkü. Büyüksün ağam!.
gözde göz göre göre iyi gitti
yuh be 2,96 dan 3,06 ya değişeyim diye düşündüm ite bazen bu dğimeler iyi oluyor bazende tutmuyor bundaki 4 kademyi çoktan çıkarırdım kısmet
yine dayandı 1,51 e
cümlenizi okuyunca anlıyor musunuz siz kendiniz acaba? Biraz özenle yazabilir miyiz?
Ayrıca sormuşsunuz ; bence yukarı ve aşağı yorum ve beklentilerin anlamı yok. Bilinemez! Çok büyük beklentiler ve ky varsa AŞAĞIYA; tükenmişlik ve korku, endişeler varsa da YUKARIYA. Zor kararlar..
KY METROya veriyor abi; bu hisse için güzel bir haber! :) METRO 1.5den maliyetlenip yarın YUKARI vurur ..Yapar mı yapar!.
düşenlerde kafaya oynamaya niyetli gibi adi hisse
METRO biriktirmeye başladı; aa sonra ilk 3 ALICI içine girebilir.
1,51 dekılerı sıldı metro
o ara goremedım satıldımı sılındımı?
galıp bu set mı kurar .. ısı bıtınce emrı sıler gecer.. yıne aynısını yaptı sıldı
eğer galip bu kağıdı alacaksa parasını çıkarmıştır yoksa almaz
205,738 adet metro adında elınde var bugun ıcın ogleden sonra gırdı metro olarak
batumda otel aldı dünki habere göre
metro 47-51 arasımı topluyor acaba
Ya arkadas aldigi otelle bu hissenin ne isi var cok vahim bir yatirimci kitlesi var bu kagitta kumar mi oynuyonuz bi bakin ne var ne ykk yahuu
Paatasi olan varsa atsin satanlarda adam icbc yle cikis yaptiysa 200 bin alis ne olaki yani
korku filimi izlemek gibi çığlıt atacak sahnenin ne zaman geleçeği belli degil. istiyene istediği kadar hisse veriyor. satmak istiyen de istediği kadar hissesini satıyor. çıglıgın zamanı belli degil.
bu hisseyle ilgisi yok benim düşüncem en azından 3.5 ay türkiyede şt. alamaz kozaya taliptı ne oldu ses yak o amacla inşallah yanılırım.
hmm. beklediğim kadar hızlı innmiyor..Bu da iyi birşey sonuçda. Arkadaşlar bugünü silin;
seans sonuna nerden kapatacağı önemli
KY yusuf yusuf çıkıyor. Gene de iyi; bak anında taban deyip, 1 taban daha yeseydi?!
DELTA 1 saattir aldıkalrını A1'e verdi, kaçtı..
iyi yönü bu ben 10. kademe zararla verdim vermesem 21.kademe olacaktı al sa vermesi iyi oldu kendiside ortalama iyi fiyattan satıyor. alım için son 15 dk bekliyecegim
Bu hissede seans içi terz-yüz hareketi bile beklerim; taban da..