Sayfa 62/327 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 489 - 496 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. 1,51 e alıs koymus metroooo

2.  Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    1,51 e alıs koymus metroooo
    buralardan alıcı gelsin diyede olabilir silmez inş
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3. kağıda çağrı fiyatı sanırım portföy değerinde oluyor.
    yoksa borsa ortalaması mı
    galip artık çok yüksek karlara oynayamıyor
    sanırım verecek fakat bu sadece bir yorum şu an yüzde elli karda

4. günü nerden kapatacak acaba
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

5. yorumlara göre metro hiç yapmadığı işleri yapıyor alta destek atmak 1.51 gibi hisse satmak için tetikçi tutmak. hisseyi 3.5 kademelerde tutmak . satılan hisseler metron hisseleri ise bu hisse ölmüştür. bugün ki yapılan işlemleri ben böyle yorumluyorum.

6. Sıkılanın, kafası karışanın malını alabilirim diyor METRO sanki..1.51 delinirse senet ossat taban bence; ama tabana giderken bir yukarı dönüş yaptırarak hissede tüm kartları yendien dağıtabilirler..Kimse hesap ve tahmin yapmasın; tersi oalcak çünkü. Büyüksün ağam!.

7. gözde göz göre göre iyi gitti

Alıntı Originally Posted by pirpirim Yazıyı Oku
    Sıkılanın, kafası karışanın malını alabilirim diyor METRO sanki..1.51 delinirse senet ossat taban bence; ama tabana giderken bir yukarı dönüş yaptırarak hissede tüm kartları yendien dağıtabilirler..Kimse hesap ve tahmin yapmasın; tersi oalcak çünkü. Büyüksün ağam!.
    Tersi derken neyi kastediyorsun anlamadım, herkes aşağı yönlü beklerken yukarı hareket edeceğini mi söylemek istiyorsun?

Sayfa 62/327 İlkİlk ... 1252606162636472112162 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •