Pazartesinden beri 82 kuruş tan emir giriyorum alamıyorum satan yok
Printable View
Ben 82 krs tan biraz sattım ama size kalmamış demekki 😊
Ben portfoyumun %10 unu sattım..Kendi düşüncelerime göre önümüzdeki aylar daha düşük fiyatlardan alim fırsatı verecek..
Biraz daha maliyet düşürmeyi deneyeceğim.
Olmadı kalanlarla devam.
Şu günlerde %100 malda olmayı uygun görmüyorum.
Geçmişte ereglide fırsat verdiğinde parasız yakalanmıştım.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdiden siz değerli ortaklara hayırlı hafta sonu ile birlikte hayırlı bayramlar dilerim.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm forum sakinlerinin bayramını kutlar,sağlık ve mutluluklar dilerim.
bugün güzel hareket oldu.85 leri gördük hayırlısı ile.artık palazlanmaya başlar bence bu..ytd
1 Temmuz'da mecburi BES'e girecekler icin hazirlik diye dusundum.
Mecburi BES'in bu hissenin yükselmesine nasıl bir etkisi var?
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fonlar İşYat'a girmiş ve yükselme bundan olmuş olabilir mi yani?
Peki teşekkür ederim
Büyükler girmeye başladığına göre bundan sonra alım için pek fırsatımız olmayacak gibi duruyor :( umarım yanılırım.
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hareket benden geldi diye düşünüyorum...82 ye 100 bin alış girdim, girerken şimdi bunlar beni 83 e çekmek için kaldırırlar dedim nitekim 10 dakika geçmeden 83 ü kaldırdı, bunu gören birileri sürü mantığıyla 84 ü aldı...tabii ben de alışımı yukarı çekmek şöyle dursun tamamen sildim...bence bunun hareket etmesi için daha çok erken...ekim bile erken kasım aralık falan anca
UNLU Menkul degerler dun 0.85'e kadar cizdi, belki 2 milyon lot aldi.
Onlar yeniden 0.82'lere gelir diye dusunemediler mi acaba ?
84 de tutunuyoruz s<nki..
İyiymiş, aşağı salmak istediklerinde 0.82'den girelim yukarı sarsın.
portföyü göre 6 aylık karımız 14.4 milyon lira...
Bu kari gostermez ama. Portföyün ne kadar büyüdüğünü gösterir sadece.
İddiaya girmeye gerek yok, aynı taraftayız😀 Keşke 14 değil 24 olsa. Bende düşüncemi belirteyim 9-11 arası bekliyorum. Zira geri ödemesini alamadığı bir 4milyon civarında parası takıldı. Takıldı ama örneğin o rakam portföyun içinfe görünüyor ve büyüklüğe etkisi var!
12 Nisan'da ilk açıklama Pakpen'den 10 Mayıs'tada KAP'a açıklama yapmış. Hem ana parayı hemde kupon bedelini ödeyememiş. Bir protokolle yeni ödeme planı ve şartlar sunmuş İşyat'a. Onlarda kabul etmiş.
İşyat'da, tahsil edilemeyen 4.154.400 TL tutarındaki anapara ve kupon bedeli, konunun netleşmesi beklenerek alacaklar hesabında takip edilmiştir diye açıklama yapmış.
Daha sonra bir açıklama yapıldımı bilmiyorum.
Umarım geri alınır. Ancak alınana jadar bana göre takılmış demektir. Bu yüzden "Alacaklar " hesabına koyuyorlar zaten.
Ben hala portföy büyüklüğünün direkt karla ilintilendirilmesine karşıyım.
Örneğin Kredi alıp portföy değerini şişirebilirsiniz. Ama aldığınız krediyi doğru değerlendirip kar edemeyebilir, zarar bile yazabilirsiniz. Buyrun size belli dönem için büyük ama karsız poryföy örneği.
Viop'ta para var, onun ne yazacağıda belirsiz.
Umarım 14 değil 24 milyon kar eder, dediğim gibi. Ama ne kadar kar ettiğini görmek için 6 aylık bilanço ve finansallarını beklemek en doğrusu.
14 geldi bence iyi.fiyata bu yansımış gecen hafta
Açıklandımı?
2017 ilk 6 ay hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/G0Bz6r.jpg
Portföy değeri bir haftada yaklaşık 133 milyon azalmış, pay başı değerde 1,43'den 1,42'ye düşmüş. Haftalık rapora detaylı bakamadım. Bakan varsa hangi kalemden olmuş söyleyebilir mi?
Haklısınız. 133bin. Yanlış yazmışım. Bilgi için teşekkürler.
borsa da ki yükseliş işyat ve benzerine yaramaz mı hisselerde al sat yapmıyorlar mı ?
2017 2. çeyrek bilanço açıklanma tarihi
ISYAT : 09.08.2017
http://www.borsagundem.com/haber/201...ihleri/1214681
ISYAT Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 13.696.325 Yıllık Değ%:38
Çok iyi açıklamış. Bu kadar beklemiyordum. İkinci yarıda böyle geçerse 15-16 kuruş dağıtır bu sene.
Merhaba, borsadaki yükseliş iş yatırım ortaklığına yaramaz çünkü portföyümde çok ama çok az bir oranda hisse tutuyor. Gelen karın yaklaşık %4ü hisse senedi ile ilgili.
Esasen kar, sabit getirili menkul kıymet faiz gelirinden geliyor.
Ama! 30 milyon usd olarak alınan eurobondada oluşabilecek kur farkını hedge etmek için (kendini korumak, olası xararı dengelemek için) aldıkları , daha doğrusu vobdan sattıkları aralık 2017 vade usd/try den çok ciddi kar yazdılar.
Yanılmıyorsam maliyetleri 4.10 falan ve aylardır taşıyorlar bu pozisyonlarını)
Kısaca onumuzdeki dönem karını -eğer stratejilerinde değişiklik yapıp hisseye geçmezlerse- Usd/try kuru belirleyebilir.
Aşağıda kar dağılımını görebilirsiniz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc851ae712.png
Saygılarımla,
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn ozanz'ın paylaştığı tabloda parantez içindeki rakamlar eksi bakiyeler. 3.962.777 lira eurobond kur farkı gideri yazmış. Bu olay hedge etmek denen zımbırtı mı? O rakam olmasaydı net kar 3.9 mn lira daha fazla gelecekti.