yemek sepeti 589 milyon dolara satıldı ...wowwo değeri ne kadar olur acaba .....
Printable View
yemek sepeti 589 milyon dolara satıldı ...wowwo değeri ne kadar olur acaba .....
3te 1 ine halka arz olsa uçar burası.
benim wowwo ile ilgili kafama en çok takılan soru senetle satışın oluşturduğu riskti daha yeni öğrendim bunu senetlerinizin taksiti bitince aracı kendi üzerinize alabiliyormuşsunuz. Kredi risk durumunuza gore peşinatta aldıkları için ortada büyük bir risk kalmıyor.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öğrenip paylaşımda bulunduğunuz için teşekkürler.
Gedik tahtayı rahat bırakmıyor, patron seyrediyor, gedik yatırımın elindeki malin tamamı işlem görüyorsa yandık,1 milyonun üzerinde gedik te mal var.ytd
biri 21.26'ya 6.500 lot koydu bu kağıtta gördüğüm en kalın kademe. sanki birşey denecekler gibi biri bu lotu alırsa hayırlara vesile olsun inş
kardeşler bu kağıdın huyu bu.2 ay yatay sonra gidiyor ŞAŞIP KALIYOR İNSAN inşaAllah 21.00 kırmaz bu 21.00 26.00 arasında gdip gelecektir diye düşünüyom.biraz sabır. maliyetlerinizi bilmiyorum. yukarı tetiklemsi genel kurul bedelsiz haberi...olabilir bedelli olursa yandı keten helva. işte ozaman 675 bin lotu toplar.sonucu hemen olmqsını istiyoz.30 veya 35...beklemek lazım
20 kırılırsa 15 olur kırılmazsa biraz süründürür bedelsiz olursa ne olur nerelere gelir bedelli olursa nereyi görürü
Patronda veya şirkette çok para var mı ki bedelli çıksın
Ek 16908
anlık takaslar
dostum bedelli ile bedelsizi karıştıyorsun sanırım. Bir şirket bedelli yaptımı Özsermayesini arttırmak için senden para talep eder karşılığında hisse verir. Bedelsizde; şirket ettiği karları temettü ve yatırım yapmak yerine Özsermayesini arttırarak kullanır karşılığında sana hisse verir. YEŞİL'de bedelsiz ihtimali Wowwo nun halka arzı gerçekleşmeden olmaz.
Merakla wowwo nun halka arzını bekliyorsunuz şirket SPK ya başvurmuş ancak bazı evraklarda eksiklikler olması nedeniyle yeniden bilgi istenmiş ve bu bilgiler düzenlenerek derhal SPK ya tez elden iletilmiştir ,ancak SPK nın yeterli elamanı olmaması nedeniyle ve bir çok başvuru olması nedeniyle işler biraz uzayıp zaman almaktaymış biraz beklenecek anlaşılan ancak bir bakarsınız piyango bize denk gelir ,yine de kimseyi olumlu yada olumsuz etkilememek adına kendi hesabınızı kendinizin yapmasını öneririm ,anladığım kadarıyla bizim mangalda kül bırakmayan SPK hantal pasif, yavaş ve güne cevap verebilecek nitelikte ve donanımda değil ,zaten yeterli olabilseydi borsadaki bir çok yanlışlıklar yapılmaz vatandaşın özellikle küçük yatırımcının hakkı korunurdu SPK acilen kadro olarak güçlendirilip işi bilen insanlarca yönetilmeli.
Her an yukarıya doğru patlayabilir..........
Neden?
WOWWO ile beyaz filo aynı işimi yapıyorlar eğer öyleyse wowwo nun halka arzında yeşil hakiki yeşile dönüşebilir ,aynı işi yapıyorlarsa bir beyaza bakın birde yeşile demek lazım
Hocam beyaz filo ile burayı hiç kıyaslamayın. Beyaz da operasyon çekti birileri zaten onlarada işlem yasağı geldi ceza aldılar ellerindeki kağıtlarda blokeli. Şuanki hareketler manipulatif.
Ayrıca iş kolu olarak çok farklı beyaz filo adı üstünde filo kiralama ve satış
wowwo,,,güzel proje ,güzel fikir,,,ama değerleme görüşü nedir yawww,,,,
kör bulduğunu yapar misali,,,ne satış ,kiralama adedi,ne 2017 ciro su ne borçluluk finansman gideri,,,ne pazar payı hiç bir şey yok,,,
bir rakam çıkarmış 600 küsür triilyon....
aracılıkda versen elektronik ortamda eksper ,tanıtım hizmeti veriyorsun,kaldıki showroom açmışsın bunun bir hizmet maliyeti vardır,,,,ciro ve maliyet kesinlikle borsaya bildirilmeli,,,
kafadan değerleme olmaz,,,düşükde değerleme gösterilebilir,abartılıda gösterilebilir,,,
halka arz sunumunda ortaya çıkacakdır,ama bu kadar tepe dip yapış bir kağıdın lokomotifi wowwo nun bir an önce değerleme hangi kriterlere göre yapılmış ayrıntılı açıklanması lazım,,sonra manipülatif aşağı yukarı farketmez işlemlere hedef kalıyor hisse senetleri...
selamlar,,,,
alım yapılacak diye beklerken gittikçe düşüyor
Takas paylasabilecek varmi arkadaslar varmi arkadaslar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[attach=confıg]17554[/attach]
günlük
[attach=confıg]17555[/attach]
haftalık
[attach=confıg]17556[/attach]
15günlük
[attach=confıg]17557[/attach]
aylık
WOWWO 'nun suan portföyünde "14 bin" araç mevcut. Kendi araç sayısı doğru ise "600" civarı.
Satış üzerinden komisyon alıyor.
Sigorta vs işlemlerini kendisi yapıyor.
Kredi finansmanı'nı kendisi sağlıyor.
Ortalama "100" bin tl'lik bir araç da aldıkları komisyon nedir ?
Kredi finansmanın da aşağı yukarı bankalarla aynı rasyolara sahip.
Buarada aylık/yıllık ne kadar araç satmış ulaşamadım.. Belki bir öngörü oluşabilirdi.
Şimdi bu adamlar halka arz sürecinde, reklamlar dönmeye başlamış heryerde, bilmeyen bir çok insan var daha.
Bu süreç de prestij açısından olumsuz bir durum olacağını düşünmem şahsen. Takaslar da bir bozulma da göremedim, en son 4.55 den sonra zirveleri hep kırmış ve neredeyse zirve üzerine %50 koymuş. Bakalım bu kez de gerçekleşecek mi..
Kalın sağlıcakla..
http://www.yesilyatirimholding.com/w...a_cevaplar.pdf Böyle birşey gördüm
beyler tahtamıza doçe gelmiş hoş gelmiş. bi yerlerden 11bin lot virmanlanmış. 1 aydır günlük alıcı satıcılara bakıyorum gözden kaçırmam imkansız mal virmanlanmış doçeye. bakalım altından ne çıkacak ve devamı gelecek mi. doçeye mal virmanlandıysa vardır bir hikmeti. bu mal nerden virmanlanmış onu çözemedim. Citiyede ufakta olsan bir virman yapılmış hadi hayırlısı.
haftalık ve 3 aylık alıcı satıcılarıda bırakıyorum aşağıya.
bu haftaki takaslar hoşuma gitti. gedik düşeni topladı bu hareketleri büyük ihtimalle patron yapıyor. yukarı doğru almasada 21 in altına düşürmüyor kapanışa yakın dikkatle izliyorum her gün.
üstteki kap haberine gelirsek 2 yıl önceki olay hacılar. ahmet atak sormuş şirkette cevaplamış bişi değil yani. önemli olan bu seneki genel kurulda ne olacak.
Ek 17680
Ek 17681
Ek 17682
Ek 17735
anlık takaslar
Yüzde yirmilik hareketlerin devamı gelir mi ne dersiniz
Böyle şrfsz spek mi olur 25.20 den gel 22 lere düşür
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
****** spek 21,92 den sattım rahatla pzvnk
Şuanki düşüşün sebebi A1'in yaklaşık 40bin lot açığa yaptığı satış. Bunu patron kapatırsa 2 gün tavan çeker kağıt.
Kim vu kagitta 40 bin lot aliyorda a1 satıyor karşılıklıdır bence hatta yyapida cakma yapmak icin bunu kullanmistir patron bence sirket iyi niyetini göstermek için geri alım yapsa bari
Ama patron geçende 16 bin lot aldı 300.000 tl değerind kapatabilir mi 40 bin lotu veya kapatmak ister mi
Hepsi danışıklı kim kimden habersiz açığa satış yapar habersiz olsa tavan açmaz OZGYO gibi adamlara kustururlardı
Akşama Matrix’in paylaşır musınuz
Guncelini paylasabilirmisiniz
[attach=confıg]17756[/attach]
günlük
Arkadaşlar
Bu şirket 200 milyon kar yapmış, nasıl oluyor?
200 milyon kar eden şirket değeri bana göre 1 milyardan aşağı olmamalı, tabi her sene bunu kar edecek diye bişey yokta. Eski haberlere bakılırsa yüzde 3000 filan bedelsiz sermaye artırımı yaparmı acaba, bu karı dağıtacak değil herhalde.
Bide wowwo filan, bişeyler olması lazım bu şirkette.gerçi olan olmuş 80 kuruştan 20 lere gelmiş 1 senede, fakat yinede hala çok şey olabilir gibi.bu anlamda analizi olan varmı
Söylediklerim kendi yorumum olup çoğu zaman şakadır.Yatırım tavsiyesi olamaz.Bağı bahçeyi satmayın
Bide genel kurul tarihini bilen varmı
Söylediklerim kendi yorumum olup çoğu zaman şakadır.Yatırım tavsiyesi olamaz.Bağı bahçeyi satmayın
Bedelsiz artırım yaparsa segment değiştirir sanırım yani c den b ye mi geçiyo ne , hatta b değil direk a grubu olabilirmi sermaye artımında
Kağıt satış ağırlıklı olmasına rağmen prim yapmış ,enteresan
Kağıt yakın izleme pazarından çıkmış, operatör burada ne işi var hala kağıdın