Sayfa 61/201 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 481 - 488 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

1. yemek sepeti 589 milyon dolara satıldı ...wowwo değeri ne kadar olur acaba .....

2.  Alıntı Originally Posted by spiderman Yazıyı Oku
    yemek sepeti 589 milyon dolara satıldı ...wowwo değeri ne kadar olur acaba .....
    3te 1 ine halka arz olsa uçar burası.
    benim wowwo ile ilgili kafama en çok takılan soru senetle satışın oluşturduğu riskti daha yeni öğrendim bunu senetlerinizin taksiti bitince aracı kendi üzerinize alabiliyormuşsunuz. Kredi risk durumunuza gore peşinatta aldıkları için ortada büyük bir risk kalmıyor.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetu Yazıyı Oku
    CV mi merak ettiğiniz konusunu pek inandırıcı bulmamama rağmen (benim dışımda kimse için çok lazım da değil zaten) yine de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Güzel dileklerinizin kat kat fazlası sizin olur inşallah.

Beyza Hanım ile görüştüm. Halka arz ile ilgili gerekli sürecin başlaması konusu geçtiğinde, daha önce 22 yıl bankada çalışıp ayrıldığım, şimdi gayrimenkul değerleme uzmanlığı yaptığım ve yatırım konusunda da aynı meslekle ilgili lisansı almama tek dersim kaldığını vs.konuştuk başta.

Gelelim sadede ve esas mevzumuza. Daha önce DenizBank ve HSBC Bankta, birçok halka arz sürecini, satış aşamasında yaşadığımı az çok tahmin ettiği için, sizin de bildiğiniz gibi süreç oldukça zaman alıyor dedi. Muhtemelen halka arzda konsorsiyum lideri olacak olan Deniz Yatırım birçok belge ve bilgi talep ediyormuş. Resmi olarak arz hazırlıkları başlamış ama bunun çok kısa sürede olamayacağından bahsetti.

Muhtemelen yaz aylarını bulur benim tahminim de. Diğer konu olan hisse geri alımını sordum. 1 defa 16,800 lot alım oldu 21 li fiyatlardan ama gerisi gelmedi dedim. Tabii ki bu bir taahhüt içermiyor ama Kap gibi ciddi bir ortamda niyet beyanının da itibari sorumlulukları olduğundan bahsettim. O da: Dün de soran oldu, patron ile bunu görüşeceğim dedi.

Belirli aralıklarla arayıp bunun takipçisi de olacağım. Hayırlı bol kazançlar ortaklar.
    Öğrenip paylaşımda bulunduğunuz için teşekkürler.

4. Gedik tahtayı rahat bırakmıyor, patron seyrediyor, gedik yatırımın elindeki malin tamamı işlem görüyorsa yandık,1 milyonun üzerinde gedik te mal var.ytd

5. biri 21.26'ya 6.500 lot koydu bu kağıtta gördüğüm en kalın kademe. sanki birşey denecekler gibi biri bu lotu alırsa hayırlara vesile olsun inş

6. kardeşler bu kağıdın huyu bu.2 ay yatay sonra gidiyor ŞAŞIP KALIYOR İNSAN inşaAllah 21.00 kırmaz bu 21.00 26.00 arasında gdip gelecektir diye düşünüyom.biraz sabır. maliyetlerinizi bilmiyorum. yukarı tetiklemsi genel kurul bedelsiz haberi...olabilir bedelli olursa yandı keten helva. işte ozaman 675 bin lotu toplar.sonucu hemen olmqsını istiyoz.30 veya 35...beklemek lazım

7. 20 kırılırsa 15 olur kırılmazsa biraz süründürür bedelsiz olursa ne olur nerelere gelir bedelli olursa nereyi görürü

8. Patronda veya şirkette çok para var mı ki bedelli çıksın

Sayfa 61/201 İlkİlk ... 1151596061626371111161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •