Originally Posted by
mehmetu
CV mi merak ettiğiniz konusunu pek inandırıcı bulmamama rağmen (benim dışımda kimse için çok lazım da değil zaten) yine de çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Güzel dileklerinizin kat kat fazlası sizin olur inşallah.
Beyza Hanım ile görüştüm. Halka arz ile ilgili gerekli sürecin başlaması konusu geçtiğinde, daha önce 22 yıl bankada çalışıp ayrıldığım, şimdi gayrimenkul değerleme uzmanlığı yaptığım ve yatırım konusunda da aynı meslekle ilgili lisansı almama tek dersim kaldığını vs.konuştuk başta.
Gelelim sadede ve esas mevzumuza. Daha önce DenizBank ve HSBC Bankta, birçok halka arz sürecini, satış aşamasında yaşadığımı az çok tahmin ettiği için, sizin de bildiğiniz gibi süreç oldukça zaman alıyor dedi. Muhtemelen halka arzda konsorsiyum lideri olacak olan Deniz Yatırım birçok belge ve bilgi talep ediyormuş. Resmi olarak arz hazırlıkları başlamış ama bunun çok kısa sürede olamayacağından bahsetti.
Muhtemelen yaz aylarını bulur benim tahminim de. Diğer konu olan hisse geri alımını sordum. 1 defa 16,800 lot alım oldu 21 li fiyatlardan ama gerisi gelmedi dedim. Tabii ki bu bir taahhüt içermiyor ama Kap gibi ciddi bir ortamda niyet beyanının da itibari sorumlulukları olduğundan bahsettim. O da: Dün de soran oldu, patron ile bunu görüşeceğim dedi.
Belirli aralıklarla arayıp bunun takipçisi de olacağım. Hayırlı bol kazançlar ortaklar.
Yer İmleri