Hocjam, scalping küsür puanlık analiz ele olmaz, soğuk suya atlar kimin anca herdaim..
Printable View
ABD de anketler 1000 kişi ile çoğu yapılmış %9-12 arası BIDEN önde gözüküyor,
TRUMP ben gidiyorsam gitmeden gömümde gidim der mi?
Bugun Bakan KOCA gerçek rakamları açıklayacak ( beklentim günlük en aşağı 5.000 ler ) yarın ne kadar piyasayı etkiler.
ABD de money money çıkması seçimlerden sonraya kaldı gibi ,
Avrupa da yasaklar yine başlıyor ,
Doğu akdeniz vs vs vs zor bir sene sonu olacak.
palagözü geri çağırın.
adam haklı.
borsamız bu kadar güçlü olmasaydı 127 bin 500 lerde olurduk. bence.
https://i.hizliresim.com/Jonxu8.png
https://i.hizliresim.com/cQVuQD.png
dünyada değişim bu şekilde.
Yazin ozellikle gencleri plajlar da festival vb yerlere toplayip herkese yayarak bitirebilirlerdi bence virüsü 3 4 aylik fırsat vardi aya ciktik tesla bilmem ne bi cuke yaramayan isler... koskoca dunya bir gribi yenemedi
paragözmü geldi ne oldu?
dow vadeli basınca bizimkilerde bastı...
bazen susmak daha evladır
Nasıl gidiyor düğün
bence aracı kurum adamı. ÇOK GÜÇLÜ BORSA diyerek long algısı yapıp, shorta hizmet ediyor.kendisi de short tabiki..
Merill kaçıyor,
ABD seçimleri Kasım'da ama yemin töreni 20 Ocak filan buluyor galiba.
Alın size ralli.
Değil para, günahımı koymam borsaya günahımı.
Kıymetli madenlerle devam.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fakat güzel dayak yedik :) 1301 de kaçtım belliydi gözü toprağa bakıyordu. Nedense shorta giremedik bi türlü neyse nasip artık izleyelim buradan short riskli lönk daha riskli :)
bıst yükselince yarısı kadar yükselen xleşler, bıst düşünce bu sefer onlar 2 katı düşüyor...
Ve DowF az ilave re-long daha 28,080 :kalp:
1296 çıtır lönk
1315 -19 arası tüm shortlar kapatıldı.
short devamke.
:drunk:
öyle hergün müjde gelse keşke :he:
:halay:
çok acayip bi çakışın eli kulağında gibi
Günlerdir burnuma gelen pis kokunun ucu yavaş yavaş belli oluyor globalde. Ne derler İngilizcede? "Şüphe varsa o halde şüphe yoktur"
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Inanilmaz korkunc Yabanci satisi var bunlara neden bu kdr mal verilmis resmen anahtarlari vermisler merrile ite kopege
yarın bi gaz işimiz var pazartesiyede sarkar yarın da çakarlarsa iş kötüye gider gaz maz kurtarmaz
altın madeni ve petrol yatağı ister
rezalet gerçekten...yükselişte olmayan bankalar düşüşte yine en önde...komik valla..abidik gubidik kağıtlar tavan ama...
enteresan, rte erken seçim falan yok 2023ü bekliyoruz deyince piyasanın morali bozuldu.
gerçekten iç piyasalar da dış piyasalar da artık değişim istiyor. erken seçim eskiden istikrarsızlığı çağrıştırır, moralleri bozardı artık dar boğazdan çıkışın tek yolu gibi gözüküyor. çünkü gerçekten 2023'e hali kalmadı kimsenin.
1200 tane yabancı var deniyordu, o şekilde aklımda kalmış.
İtfaiyeci, öğretmen sandıkları vs ayrı ayrı sayılıyorsa aslında 150-200 yabancı vardır, ana kontrol ise 3-4 yabancıdadır.
Oy 25 e düşmüş konda diyor tabi ki gitmez
Erken secim var deseydi biçok hisse tavana kitlerdi bankaler basta
2023 e akp %8 civari oyla girip tarihten silinir 3 yil kaybedecek ulke boşu boşuna
1291 sağlam destek gibi. :drunk: