hırsızlar çetesi ...? FRAGMAN,nı ...
bitliste 5 minare misali ..?
paramont gibi sizede birileri gelip çöker inşallah :adalet nerde diye bagırıp durursunuz..kendi yaptıgınız adaletsizligi görmeyerek..
Printable View
hırsızlar çetesi ...? FRAGMAN,nı ...
bitliste 5 minare misali ..?
paramont gibi sizede birileri gelip çöker inşallah :adalet nerde diye bagırıp durursunuz..kendi yaptıgınız adaletsizligi görmeyerek..
Para parayi cekmez. düzen parası olanı koruyunca zengin daha zengin oluyor... Devlet 250 milyon $ versin.. kamulaştırsin polho yu .. iki haramzedenin şirketini al elinden bak bakalim neler oluyor? Düzen hiç bir dönem güçsüzun yaninda olmadığından yapacak hic bir sey yok.
Kesinlikle öyle, imtiyazlı ortaklık sistemi kaldırılmalı. hukuka uygun olsun diye en azından yeni giren şirketlerde imtiyazlı hisseler olmalıydı başlangıç olarak. Diğer eski hisselerde de gerekirse belli bir ödeme sistemi yapılarak adi hisselerde imtiyaz hakkına sahip olmalı.
Yazımı yanlış yazmışım şimdi fark ettim borsaya yeni giren şirketlerde imtiyazlı hisse olmamalıydi en azından. Diğer hisselerde hukuka uygun olarak zamanla imtiyazlı hisseler bir şekilde gerekirse adı hisse sahipleri bedel odeyerek kaldırılmalı.
[QUOTE=Mi16;5419827]Devletin para vermesine gerek yok imtiyazlı hisse hakkını kaldırsın yeter. Ozaman bu fiyata satanı kabak gibi oyarlar. Parası olan tahtadan malı toplar geçer şirketin yönetimine.[/QUOTE
iki defa aynı yazı gitmiş..:kahkah:
İmtiyazlı hisseyi hak vermeden asla kaldiramazsin yasal olmaz. Piyasaya imtiyazsiz olarak ucuza sundu adam sonuçta. Sen kendi hakkını bedavaya sunar misin ben sunmam.
bistin yogun bakimdan çıkmasının tek çaresi... vurguncu patronlarin ali cengiz firildakliklarini son vermenin tek yolu
vatandasin elin parasi ve altindan vazgecip biste gelmesinin tek yolu
imtiyazli hisseyi kaldiracaksin
pd anormal dusen sirketleri inceletip gerekirse pd uzerinden kamulaatiracaksin
Son anlarda fena sokmuşlar, 2.71 falan kapattı sanmıştım. Yine endeksin 2 katından fazla düşmeyi basarmis. 2.76 satış veriyorum gitmiyor 2.73 veriyorum gitmiyor Allah kahretsin 1 kademeyle kaçıyor hep. Düşmesine değil de trade yapamamaya deliriyorum. Endeks 115bine bu 2.09a, haydi bakalım bı an önce gerçekleşsin de rahatlayalim bari.
Yapacak hiç birşey yok kardeşim onlar da çok iyi biliyorki maliyetine gelen satacak, o yüzden trade yaparak oynuyor o.c oyuncu 80 milyon Luk arazi satışına bile +4 yaparak ele verdi, işin garip tarafı alan halen ky, neymiş ucuzmuş defalarca anlatmaya çalıştım adam zaten hisseyi ucuz tutarak ky ya mal satıyor..ama anlayan yok illede hostad olmamız lazım, yav gidip hostadlari dinliyorlar onalrinda kirli yuzlerini yazdım bakın gidip anlasiyorlar grafik çiz iyi de diye..bu hostadlar zaten böyle para kazanıyor para avcisini izleyen oldumu bilmiyorum bu tip adamlarda vicdan merhamet yok cogusu vicdanlarini bastırmak için ne kadar pislik şey varsa yapıyorlar kendilerini bu şekilde rhatladip unutuyorlar...
2.61 i kırmamak kayıdı ile günlük ve 120 dakikalıklar fark yaratabilir... adam olacak çocuk 2.88 ve üzeri...
kardesim... sorun yok...isterse 1 liraya ceksinler... hedef fiyatimda satacagim insallah...
kutpoda 2 yil bekledim... 4.80 den aldigim hisse yillarca borsa cikarken durdu..düştü..borsaci arkadaşlar makara yaptilar... hisseyi 5.5....6 arasi sattim..
75 lira oldu...
bu borsada son hissem insallah ...bu kadar stresi maliyette satmak için yaşamıyorum.
hisseyi ucuz tuttukca millet dokulmuyor...tam tersi maliyet dusurenler veya buradan alanlarla doluyor...
bu pisliklerin hesabi var çok belli...
Allah ın da hesabi var...
görelim mevlam neylemis?
Kamil abi bu Dap Yapı iştiraki eltes inşaatın aldığı ihale Pendik projesini geciktiriyor olabilir mi?
https://www.emlaktasondakika.com/hab...satildi/155509
bu gün benim için 2.61 mühürlendi.. kırılması halinde, polho için dönüp te bakmayacağım seviye oldu.
26 mayısta 2.81 ile mühürlenmişti ancak 2.89 üzeri (2) kapanış yapamadığı için,kırılması da kolay oldu..
şimdi yükselişi daha sağlıklı bir seviyeye taşıyabilmesi için (günlükte 2.84 haftalıkta 2.88)seviyelerinin üzerinde 2 kapanışı beklemekte yarar var..
güvenli seviye daha yukarıda.. 2.97 ve üzeri.. 2.61 öncesi 2.63 2 64 te bıçaklar çekilir.. 2.60 ta bacaklar kesilir..
iyi çalışmalar..
Geride yazmışız bu konuyu. Arazi İstanbul'un en değerli lokasyonu bence. Başka bir firmadan alıp DAP'a vermişler. Ziya işini her türlü halleder, de Pendik ne zaman sıralamaya girecek diye bön bön bakıyoruz üstadım. Önceliği buraya verir mi, mümkün. Çünkü bizim öküzler hakkında Ziya'nın olmasa bile Sadet Peker'in elinde görüntüler olduğuna artık inanıyorum. Yoksa bu kadar sessiz kalmak...
Abi onların kaseti varsa onları tehdit edip onların parasını yesinler :) onlar s.kyor bedelini biz ödüyoruz ;)
https://i.hizliresim.com/bl5l8px.PNG
Pay Geri Alım Satım rezaleti ile ilgili toplantıdan sonra yaşanan satışlar. Bunlar bildiğimiz yabancılar ise, daha halen şişko ve kardeşinin malları var demektir. 18 milyon 920 bin lot...
Artık polhodan tek beklentim kaliteli bir bilançodur. Arkadaşlar tahmin var mı? Bakalım bu konuda kim iyi
bu sene sonuna rekor ciro yazmasını bekliyorum çünki son fabrika harici ve arsa harici yatırımlarının cogusu tamamlandı ve cirolarını katbe kat artırmaya başladılar...ciro olarak rekor olur ama kar olarak kamil hocaya sormakta fayda var cünki şirketin cigerini en iyi bilen o ....tşk
Bilanço iyi gelse yuzde 7-8 den yine basar bu totoşlar
Ben konsolide de 110-120 arası bekliyorum. Üzeri çok güzel olur tabii
Hadi diğer tahminleri alalım sallamakta sınır yok sonuçta :)
Fd/fvök dipte. Kar 60 gelse, daha da düşmüş olur. Yani 3 e doğru bi düzeltme yapması lazım artık.
Düzeltmeye değilde bizi duzmeye alıştılar.
BES başlığında da bahsettim. Durum hiç iç açıcı değil dostlarım. Allah yardımcımız olsun.
https://i.hizliresim.com/dzd0hqf.PNG
Kamil abi en iyisini yastık altına altın koyan Ayşe teyzeler yapıyor skayim borsasına..
Turkiye borsasi bitmistir,demir alip kenara koysaydim kar ederdim.Ulkemizde degeri dusen tek varlik hisse senedleri.Digerlrri her yil %50 kazandiriyor.
Kaldırimtaşı,kum, taş, kullanılmış atık ne alırsan kar edersin yeterki TL de ve borsada kalma
Bazen diyorum ki Allah canımı alsinda şunların ölmüslerini bari bi skym
Güzel bir günü hiç etti eksi borsayı görünce koşar artik
Kchol ve Arclk geri alım açıkladı bu kansızlar gibi iptal gelir mi gelmez.
Bı kaç gün önce aracımda sadece hasara sebep olan bir kaza geçirdim çarpanin ehliyeti ve durumu yok ve tamamen hatalı.. Aracımda yaklaşık 1000 TL ye yakın masraf var 500 TL sini ondan aldım. Ulan eve gidince uykuya yatmak isteyince içim sızladı uyuyamadım parasını geri yollama kararı aldim bugün.
Şimdi bir bize bakın birde şu polhoda ki ********liklere. Bende dedim ki içimden ulan işte sen bu yüzden zengin olamazsın. Biz bir magduriyette gece uyuyamayiz onlar mışıl mışıl uyur.