Sayfa 62/614 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon
Arama sonucu : 4912 madde; 489 - 496 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. bistin yogun bakimdan çıkmasının tek çaresi... vurguncu patronlarin ali cengiz firildakliklarini son vermenin tek yolu
    vatandasin elin parasi ve altindan vazgecip biste gelmesinin tek yolu
    imtiyazli hisseyi kaldiracaksin
    pd anormal dusen sirketleri inceletip gerekirse pd uzerinden kamulaatiracaksin

2. Son anlarda fena sokmuşlar, 2.71 falan kapattı sanmıştım. Yine endeksin 2 katından fazla düşmeyi basarmis. 2.76 satış veriyorum gitmiyor 2.73 veriyorum gitmiyor Allah kahretsin 1 kademeyle kaçıyor hep. Düşmesine değil de trade yapamamaya deliriyorum. Endeks 115bine bu 2.09a, haydi bakalım bı an önce gerçekleşsin de rahatlayalim bari.

3. Palu

Alıntı Originally Posted by kumbar Yazıyı Oku
    bistin yogun bakimdan çıkmasının tek çaresi... vurguncu patronlarin ali cengiz firildakliklarini son vermenin tek yolu
    vatandasin elin parasi ve altindan vazgecip biste gelmesinin tek yolu
    imtiyazli hisseyi kaldiracaksin
    pd anormal dusen sirketleri inceletip gerekirse pd uzerinden kamulaatiracaksin
    Yapacak hiç birşey yok kardeşim onlar da çok iyi biliyorki maliyetine gelen satacak, o yüzden trade yaparak oynuyor o.c oyuncu 80 milyon Luk arazi satışına bile +4 yaparak ele verdi, işin garip tarafı alan halen ky, neymiş ucuzmuş defalarca anlatmaya çalıştım adam zaten hisseyi ucuz tutarak ky ya mal satıyor..ama anlayan yok illede hostad olmamız lazım, yav gidip hostadlari dinliyorlar onalrinda kirli yuzlerini yazdım bakın gidip anlasiyorlar grafik çiz iyi de diye..bu hostadlar zaten böyle para kazanıyor para avcisini izleyen oldumu bilmiyorum bu tip adamlarda vicdan merhamet yok cogusu vicdanlarini bastırmak için ne kadar pislik şey varsa yapıyorlar kendilerini bu şekilde rhatladip unutuyorlar...

2.61 i kırmamak kayıdı ile günlük ve 120 dakikalıklar fark yaratabilir... adam olacak çocuk 2.88 ve üzeri...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Ah bu atsa 2.88 üzerine inanacagimda bir türlü kipirdamiyor ama ben çok iyi bir bilanço bekliyorum açıkçası bakalım nasıl bir bilanço gelecek..
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    2.61 i kırmamak kayıdı ile günlük ve 120 dakikalıklar fark yaratabilir... adam olacak çocuk 2.88 ve üzeri...

6.  Alıntı Originally Posted by Buke Yazıyı Oku
    Yapacak hiç birşey yok kardeşim onlar da çok iyi biliyorki maliyetine gelen satacak, o yüzden trade yaparak oynuyor o.c oyuncu 80 milyon Luk arazi satışına bile +4 yaparak ele verdi, işin garip tarafı alan halen ky, neymiş ucuzmuş defalarca anlatmaya çalıştım adam zaten hisseyi ucuz tutarak ky ya mal satıyor..ama anlayan yok illede hostad olmamız lazım, yav gidip hostadlari dinliyorlar onalrinda kirli yuzlerini yazdım bakın gidip anlasiyorlar grafik çiz iyi de diye..bu hostadlar zaten böyle para kazanıyor para avcisini izleyen oldumu bilmiyorum bu tip adamlarda vicdan merhamet yok cogusu vicdanlarini bastırmak için ne kadar pislik şey varsa yapıyorlar kendilerini bu şekilde rhatladip unutuyorlar...
    kardesim... sorun yok...isterse 1 liraya ceksinler... hedef fiyatimda satacagim insallah...
    kutpoda 2 yil bekledim... 4.80 den aldigim hisse yillarca borsa cikarken durdu..düştü..borsaci arkadaşlar makara yaptilar... hisseyi 5.5....6 arasi sattim..
    75 lira oldu...
    bu borsada son hissem insallah ...bu kadar stresi maliyette satmak için yaşamıyorum.
    hisseyi ucuz tuttukca millet dokulmuyor...tam tersi maliyet dusurenler veya buradan alanlarla doluyor...
    bu pisliklerin hesabi var çok belli...
    Allah ın da hesabi var...
    görelim mevlam neylemis?

7. Kamil abi bu Dap Yapı iştiraki eltes inşaatın aldığı ihale Pendik projesini geciktiriyor olabilir mi?

https://www.emlaktasondakika.com/hab...satildi/155509

bu gün benim için 2.61 mühürlendi.. kırılması halinde, polho için dönüp te bakmayacağım seviye oldu.

26 mayısta 2.81 ile mühürlenmişti ancak 2.89 üzeri (2) kapanış yapamadığı için,kırılması da kolay oldu..

şimdi yükselişi daha sağlıklı bir seviyeye taşıyabilmesi için (günlükte 2.84 haftalıkta 2.88)seviyelerinin üzerinde 2 kapanışı beklemekte yarar var..

güvenli seviye daha yukarıda.. 2.97 ve üzeri.. 2.61 öncesi 2.63 2 64 te bıçaklar çekilir.. 2.60 ta bacaklar kesilir..

iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 62/614 İlkİlk ... 1252606162636472112162562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •