Görmeyeli burasý da investing gibi küfür yerine dönmüþ2020 de buralardan düþer de yýllarca bekletebilir dediðimde ban yerdim orda hey gidi. Þimdi þu hale bak. Bataklýk mk
Görmeyeli burasý da investing gibi küfür yerine dönmüþ2020 de buralardan düþer de yýllarca bekletebilir dediðimde ban yerdim orda hey gidi. Þimdi þu hale bak. Bataklýk mk
Bist 100 11 yýldýr dolara karþý düþmüþ. Ülkenin durumunu en basit burdan oku. Ülke olarak tüm þirketlerin dolara karþý deðer kaybetmiþ 11 yýl boyunca. Kriz adým adým geliyorum diyor sanki...
Kriz fakire fukaraya var... zenginlere kriz parasini katlama fýrsatý...
bu kadar faiz ve enflasyonun oldugu yerde borsa yatirimcisi da kazanamaz...uretii de...
faiz+$+altin yatirimcisi ihya olur..
yani bu hisseyi aldýðýmýz gun ayni fiyatla boyasini alsaydik simdi en az %100 kardaydik...boyanin uretildigi fabrikaya ortak! olup hissesini aldik %50 zarardayiz
enflasyon farkini hesap etsek %100 zarardayiz
yatýrýmcýda güven yok ister yerli ister yabancý olsun..?
herkes vur kaç taktigi uyguluyor..?
ülke de yönetenlerde artýk biliyorlarki çýkýlmaz bir duruma dogru koþar adým gidiyoruz..?
polhoþ bakarsak zaten patron ve spek tam bir bilmece ve soygunculuk yapýyor..
bazen derlerya en kötü zaman veya ne karanlýk günün sabahý baþka olur diye..ky beklenti bu yönde ..
patron ve spek hisseyi yükseltmemek için ugraþýrken ..ky inatla ve büyük bir sabýrla bekliyor..
bol þanslar
ZIR-DELÝ Y.T.D
180 dönüm araziyi 7 yýldir kullanamayan milletin parayi 5 katladigi zamanda nakite çeviremeyen hissede ne yapsin burdaki üç kurusumu hesap etsin beceriksiz yönetim komple degisti gelenlerde patronun agzýna bakar iyi yönü þirketin gideri yok ama bolca gider yazacak kalemler olusturuluyo devletle aranýz iyiyse soymaya devam yatirimciyi.
Arkadaþlar ben 2.70 den sattým bu adiyi, zararýna verdim, ama geri gelicem.
5.80 lerden beri takibimde olan bmsch bms çelik hasýr aldým 6.27 maliyetle. Bakalým belki ordan þansým yürür, herkesin hakkýnda hayýrlýsý olsun
Yer Ýmleri