tavan ol nazlanma
Printable View
tavan ol nazlanma
paylaşılan makaleden anladığım kadarıyla yenilenebilir enerji sertifikalarına olan talep dünya genelinde artıyor...özelikle çin ,brezilya,türkiye ,şili ..v.b ülkelerde talep yüksek...bu ülkeler genelikle ihracatçı ülkelerdir...başka bir yerde de okumuştum bu pazar her yıl dolar bazında %27 büyüyor...işte böyle bir pazarı atatp kendi yazılımını yaptığı bir platformda buluşturacak....bu platformda oluşan işlem hacimlerinde bir gelir elde edecek..bu işi dünyada bir kaç şirket yapabiliyor...atatp de türkiyede bir ilki başaracak...
ilk girdiğimde (34,50) atatp bir kaç gün tavan yaparak 46,70 i görmüştü...ardından da düzeltme sürecine girmişti..en son 33,00 ü görerek düzeltmesini bitirmiş ve yeniden bir alış dalgasına girmişti..şu anda 40,30 da ve yüzde 8 artıda..inşALLAH tavan yapar ve yepyeni bir zirve oluşturur...
sürekli söylüyorum bu hissenin temel ederi zaten 45-60 aralığıdır ama piyasa Çin deki açılan işleri ,son iki çeyrek bilanço beklentisini vede green x beklentisini de fiyatlarsa ?? çok ilginç fiyatlamalara da girişebilir...ilgi ve merakla izliyorum..girdiği sektör gerçekten de potansiyeli çok yüksek olan bir sektör..yepyeni ve işinde tek..kolay kolay bu özelikle bir hisse bulunmaz...bulundu da mı iyi değerlendirmek ve maximum fayda sağlamak gerek..
aynen sn keko
Acaba diyorum TPAO petrol ararken atatp cevherini mi keşfetti.:) Bu arada yanlis anlaşılmasın daha artıya geçemedim maliyete daha var.Ama inşallah sn.keko nun belirttiği gibi sabrederek kazançlı cikmayı ümit ediyorum.
Hedef iki emekli ikramiyesi insallah sabredebilirsek.
dur daha gitme biraz ekleme yapaydik
oyalanma çakal yap tavanida işimize bakalım.
ne güzel iki gün önce buralar dutluktu
yarın ppkyida kazasız atlatalimda
atatp deki hikaye çok güzel...temel ederi bile zaten 45-60 olan bu hisseyi çok güzel çıkarmaları mümkündür...düşük sermaye...düşük halka açıklık...yüksek karlılık..borçsuzluk..green x beklentisi...Çin deki yüksek satış hacimleri...bu güzel beklentileri kullanabilecek bir tahta yapıcı bence 100 tl den de müşteri bulabilir..bakalım bizim tahta yapıcılarımız neye karar verecek ?? miatk gibi hareketler yapmaya da oldukça müsaittir...tabi bunun olması için tahta yapıcımızın da biraz yürekli olması lazım..:yes:
enflasyonun yüksek olduğu bir ülkede borsa her zaman çıkar...faizler miktarı enflasyona yaklaşıp geçmediği sürece bence sorun olmaz...faizleri de çok da yükseltmezler...belli bir yerde tutarlar düşüncesindeyim..çünkü aşırı faiz reel sektörü darbeler...işsizliği artırır...piyasadaki tüm para faize gideceğinden piyasa ve ticaret durur...tabi bu duruş ile enflasyon da iner ama bu büyük bedeller ödetir...bu yüzden de bundan sonraki faizlerin artık azar azar artmasını bekliyorum...geçen sefer ki faiz artışlarını doğru tahmin etmiştim..bu seferlik de bir tahminde bulunayım....:kahkah: ben 2500 lük bir faiz artışı bekliyorum..sonrasında 1000 er 1000 er artışlar olmasını ve faizlerin %30-35 civarlarında sabitleneceğini düşünüyorum...
bu miktardaki faiz artışlar piyasayı pek de olumsuz etkilemeyecektir....borsanın alternatifi henüz bence ortaya çıkmadı..kur korumalı mevduat zaten yavaş yavaş kaldırılıyor...konut sektörü cansız...otomotiv sektörü de cansız olmaya başladı...millet enflasyonda korunmak için mecbur borsada yatırım yapacak...faiz de alternatiftir ama bence enflasyona karşı yatırımcıyı koruyacak düzeyde değil...o yüzden de borsaya şu şartlarda devam diyorum...
Sn.keko , sn.kazanckapisi bugün hisse keşfedilmeye başlamış olabilir mi? Yoksa hisseyi takip edenler bu fiyatları alım için mi bekliyorlardı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
ins. sn keko 500yapmasinda:) 250 benim için makul
bu borsada herşey mümkün dostum...şu anda en popüler sektörlerden olan yazılım ve yenilenebilir enerjinin ikisinde de atatp var...miatk den eksiği yok...hikayesi çok güzel...un var ,şeker var,yağ var...gerisi de helvayı yapacak ustaya kalmış..bu usta şu anda var mı ?? inanın bende bilmiyorum...ama bu ihtimali seviyorum...
numara yapma spek düşersen yarın dusersin
Dostum şirketi kesfedeli 2 ay oldu ve tek hisse full atatp olarak devam ediyorum..120 lerde doas aldığım gibi..
Şirket hali hazırda temel olarak çok iyi durumda,patronları da dürüst insanlara benziyor..
Şirket çok vizyoner yurtdışında da faaliyet gösteren sektörde ender şirketlerden..yeni iş atılımları hikayeyi çok güzel yazacaktır..hele ki miatk in 22 milyar piyasa değerini görünce atatp ne denli geri düştüğünü piyasa anlamaya başlayacak..
iki üç tavanda tahta yapıcı istediği tüm malları toplayabilir...topladıktan sonra da miatk hikayesine bu gün inanmayanlar yarın bir bakmışsınız ki inanmış olurlar...:kahkah: ky tavanlardan sonra ancak ikna olabiliyor...:)
faiz başımızın belası umarım yarın iyi olur
param olsa da ben alsam:)
gülbenede baktım tweet atmamış.bi tek Info kıllandırıyor şuan:)
çanak katlaması yapacak olsa ?? acaba 46,7-33,00 = 13,70 + 46,70=60,40 olabilir mi ?? tahta yapıcımız acaba teknikçi mi ??
yoksa tahta yapıcımız bam bam diye mi ilerliyor...:kahkah: miatk 22 milyar tl piyasa değerine ulaşmış ise ben de ondan az değilim mi diyecek ?? :kahkah: bekleyip göreceğiz..
Keko yorumların olunca sayfalar renkleniyor, şenleniyor. Selamda versen her sayfada ol lütfen :)
tahta yapicimiz teknikcimi bilmem ama fazla lot kaptirmazsa ilerde iyi para yapabilir.bu hikaye çok su kaldırır.tabi zamanı konjektorede bağlı biraz
Bereketli bir gün olması dileğiyle herkese hayırlı kazançlar.
özelden bir ortağımız bana mesaj yazmış..çok beğendim..burada paylaşılması gereken bilgiler olduğuna inanarak onun da izni ile paylaşmak istiyorum..tabi çok özele giren bilgileri banlayarak...verdiği bilgiler için ayrıca teşekür etmek istiyorum..
Merhaba sn. keko
Ben ........ Hem Hissenet'te hem de Twitter'da sizi takip ediyorum. Özellikle GESAN, VBTYZ ve ATATP hisseleri hakkındaki paylaşımlarınızla beni oldukça etkilediniz. Bu hisselerin potansiyelini görmeme yardımcı oldunuz. Uzun soluklu bir yatırımcı olarak teşekkürlerimi sunmak istedim.
ATATP ile benzer sektörde çalışmaktayım ve yapay zeka ile işlerin bu denli hızlandığı ortamda bu alana yatırım yapmayı düşündüm borsada işlem gören hisseleri incelerken atp dikkatimi cekti ve sizi de forumda görünce gesan dan sonra büyük mutluluk duydum
ayrıca
Hissenet'ten ............................................. tanıyabilirsiniz, iyi dostlarımdır.
elimdeki ATP ile ilgili bazı notları sizinle paylaşmayı düşündüm ve bu vesileyle tanışmak istedim
Yapay zeka teknolojisinin ilerlemesiyle teknoloji kapasitemiz 10 kat arttı. ChatGPT gibi programların kullanımı sayesinde, biz yazılımcılar, daha az kodla çok daha verimli çalışmalara imza atıyoruz. ATP'ye özel olarak, Çin ve Türkiye'deki TAB Gıda'nın elinde bulunan hızlı tüketim gıda firmaları, yapay zeka adaptasyonuyla insansız dijital ekranlar ile temassız ödeme ve kişiye özel öneri sistemleri sunabiliyor. Bu, maliyetleri düşürürken müşteri memnuniyetini arttırabilir, sistem müşteri talepleri depolar ve istatistik sunabilir hem maliyet düşer hem de bu teknoloji ile yüksek işlem hacmi oluşabilir ve ciddi gelir artışı olabilir
GreenX'in Web 3.0 ve blockchain teknolojisine kullanması, enerji ve web 3.0 finansal teknolojilere olan global ilgiyi yansıtıyor. 375 kişiye istihdam sağlayan ATP'nin çalışanlarının %40'ı yazılımcı ve son dönemlerde istihdam sayısında artış gözleniyor. ATP'nin arkasında bulunan güçlü holding ve 19 iştiraki, yazılım ihtiyaçlarını karşılamakta fazlasıyla yeterli ve greenx ve yenileri hayata dokunan ve kolaylaştıran teknolojiler hızla geleceğini düşünüyorum
Finansal teknolojilerde de büyümeyi bekliyorum; ATA Holding ya da yeni bir iştirak ile dijital bankacılık veya kart servisleri oluşturma kapasiteleri oldukça yüksek.
Birçok aracı kurum ve bankanın borsa, VİOP ve fon altyapılarını hazırlıyorlar ve finansal teknoloji alanı şu anda girişimciler arasında oldukça popüler.
bu tip kapasitesi olan yazılım şirketleri abd de xx milyar dolar değerlerinde umarım hakettiği değeri hep beraber görürüz
Eğer yazılım ve VR 3D teknolojisi konularında yardıma ihtiyacınız olursa veya ........... bir isteğiniz olursa bana ulaşabilirsiniz. İletişim için numaram:
dün A1 ve şeker yatırım toplamda 240 bin lot almışlardı...onlar büyük bir ihtimalle bu gün satıcı...satışları bittiğinde tekrardan toparlanmasını bekliyorum..
sn keko konuyu en heyecanlı yerinde kesmissiniz belki siz aramazsaniz biz aricaktik neden sildiniz telefon nosunu:)