Sayfa 63/372 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon
Arama sonucu : 2976 madde; 497 - 504 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1. numara yapma spek düşersen yarın dusersin

2.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn.keko , sn.kazanckapisi bugün hisse keşfedilmeye başlamış olabilir mi? Yoksa hisseyi takip edenler bu fiyatları alım için mi bekliyorlardı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
    Dostum şirketi kesfedeli 2 ay oldu ve tek hisse full atatp olarak devam ediyorum..120 lerde doas aldığım gibi..
    Şirket hali hazırda temel olarak çok iyi durumda,patronları da dürüst insanlara benziyor..
    Şirket çok vizyoner yurtdışında da faaliyet gösteren sektörde ender şirketlerden..yeni iş atılımları hikayeyi çok güzel yazacaktır..hele ki miatk in 22 milyar piyasa değerini görünce atatp ne denli geri düştüğünü piyasa anlamaya başlayacak..

3. iki üç tavanda tahta yapıcı istediği tüm malları toplayabilir...topladıktan sonra da miatk hikayesine bu gün inanmayanlar yarın bir bakmışsınız ki inanmış olurlar... ky tavanlardan sonra ancak ikna olabiliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu borsada herşey mümkün dostum...şu anda en popüler sektörlerden olan yazılım ve yenilenebilir enerjinin ikisinde de atatp var...miatk den eksiği yok...hikayesi çok güzel...un var ,şeker var,yağ var...gerisi de helvayı yapacak ustaya kalmış..bu usta şu anda var mı ?? inanın bende bilmiyorum...ama bu ihtimali seviyorum...
    risk yoksa parada yok
    hikaye yeterli

5. faiz başımızın belası umarım yarın iyi olur

6. miatk çalışan sayısı ve işe alım eğrisi
    2023-09-20 17_30_30-(1) MİA Teknoloji A.Ş._ İçgörüler _ LinkedIn - Brave.jpg

atatp çalışan sayısı ve işe alım eğrisi
    2023-09-20 17_29_14-(1) ATP_ İçgörüler _ LinkedIn - Brave.jpg

sayısal olarak 3 katı büyüklüğünde atp yazılım ve son dönem işe alımları da hız kesmeden devam ediyor mia için aynı şeyi söyleyemiyeceğim potansiyeli görmüşlerdir umarım

7. param olsa da ben alsam

8. gülbenede baktım tweet atmamış.bi tek Info kıllandırıyor şuan

Sayfa 63/372 İlkİlk ... 1353616263646573113163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •