Pek düşmedi aslında. 13,35 den uzaklaşmaz ya da üstünde kalırsa buralarda gezer tahminimce.
Düştü demek için 12,95-13,00 altını görmek laızm bana göre.
FED bir konuşsun bakalım. Bizimkiler yedek cephaneyi ona saklamış olabilirler.
Printable View
Türkiye, Azerbaycan ile swap anlaşması imzalayacak-NTV
NTV internet sitesinde yayınlanan habere göre; Merkez Bankası, Birleşik Arap Emirlikleri Merkez Bankası'ndan sonra Azerbaycan Merkez Bankası ile de ikili para takası (swap) anlaşması imzalamaya hazırlanıyor. Son aşamaya geldiği belirtilen anlaşmanın, bir milyar euro büyüklüğünde olması bekleniyor.
2300 bi ceton lönk
pıst 100 de 2021 teknik olarak çalıştı oradan yukarı tepki geldi ,
altında saatlik barlar başlarsa 2 li dip seneryomuz çalışmaya başlar.
Teknikçi ye inanmayan arkadaşlara temel analiz yapalım merkez jeopolitik hikayeden bahsetmiş,
Bıden putin ukraynayı işgal edicek demiş,
Aynı Bıden 10-15 gün önce böyle işgal olursa müttefiklerimizle gereken cevabı veririz demiş.
şimdi Bıden işgal olursa tükürdüğünü yalar mı soru basit.
bu yüzden bu ay sonuna kadar dikkat etmekte fayda var bana göre.
piyasa iyice moka sardı ne güzel 2 kez satım fırsatı verdi..keşke satabilseydik emanuke...neyse artık son umut akşam garanti bankası haberi gelirse bi nebze toparlarız yoksa durumlar şayze....:)
bu iblisler devre kestirir mi? seans sonu?
her türlü şeytanlık aklına geliyor
başıma bir iş gelmesin..boşver..
Kılıçdaroğlu ekonomi 2023 Haziran'a kadar dayanmz Eylül'de seçim olur dedi krultayı erteledi. Cumhurbaşkanı da Temmuz'da ilave maaş zamları yaparız dedi.
F/K, P/D vs uzun vadeli göstergeler. Seçim tarihi netleşene kadar teknik ve kısa vadeli haberler daha öne çıkar bence.
Goldman sachs, tcmb'den u dönüşü yapmasını ve 2.çeyrekte faizleri artırmasını bekliyor
jp morgan, tcmb'nin yıl sonuna kadar politika faizini sabit tutmasını bekliyor ancak faiz indirimlerinin artışlardan daha olası olduğunu düşünüyor
-matriks-
lol :)
Taşınan Açıklar, açıkcılar GARAN ve YKBNK a gelmişler,
https://i.hizliresim.com/3zh0rxe.PNG
Arkadaşlar ASPRO INVESTMENT FOREK şirkedini yeni duydum beni bir bayan aradı yatırım için kazanc saglıyacagımı söylüyor hatta az bir meblayla başlayın diyor bende kendisine foreks işinin kaldıraclı bir enstruman oldugunu cok riskli oldugunu söyledim kendiside bana yatırımlarda yardımcı olacaklarını söylüyor arkadaşlarımın ve degerli abilerimin düşünceleri nedir şimdiden cevap için teşekkürler ytd
Uzak durun hocam... Bunlardaki tezgah şu şekilde, bir tane IB denen hanımefendiyi (büyük ihtimalle lise mezunu falan) size yatırım danışmanı diye atıyorlar. Şunu al bunu sat şeklinde sürekli pozisyon açtırmaya çalışıyor size, saçma sapan pozisyonlar olduğu için 1-2 gün içinde margin yiyorsunuz. Bu pozisyon çok kazançlı olacak teminat gönderin diyorlar. Böyle böyle 500$ başladığınız işte bir bakmışsınız 10bin$ gitmiş. Zaten bu tip ney idiğü belirsiz yerlerden para çekemiyorsunuz, kâr ettiğiniz zaman hileli işlem yaptınız şeklinde bir bahane uydurularak hesabınız kapatılıyor.
bu nedir ama ya. paramızla rezil oluyoruz. 1 aydır aynı yerde zikzak çiziyor
Abd dışişleri bakanı: Abd, rusya'nın ukrayna'ya daha fazla girmesini caydırmayı amaçlıyor
almanya dışişleri bakanı: Ab, nato ve g7, rusya'nın atacağı herhangi bir agresif adımın ağır bir bedeli olacağı konusunda anlaştı
dolar aşşa, borsa aşşa senaryosu çalıştı, karardan sonraki 2 saat içinde oynandı bitti.. dolar az bi şey yaptı, 15 kuruş falan, borsa ise karardan sonra 45 dk nefis bir short skuiz ile 2350, sonra balyozla 2290..
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz, akşama bülten gelecekse seans sonuna doğru bankaları biraz canlandırırım, pala ben olsam.. müşteri çekmek için yukarı gitmesi lazım gelmez mi ?
Şey aşağı yukarı günlük %3 marjda salınıyor. Bizim üst yönetim stabilize oldu dedi :)
Stabilize olmak ne demek izah edilmesi lazım.
NTV ye bakıyorum. El Salvador cumhurbaşkanı gelmiş. Halıda bizimki önden adam arkasından yürüyor. Ben de mi anormallik garip geliyor herşey ...
Abd dışişleri bakanı: Herhangi bir rus kuvveti ukrayna sınırını geçerse, hızlı ve sert müşterek yanıtla karşılanacak
Abd dışişleri bakanı: Herhangi bir rus kuvveti ukrayna sınırını geçerse, hızlı ve sert müşterek yanıtla karşılanacak