Sayfa 64/1001 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. bu nedir ama ya. paramızla rezil oluyoruz. 1 aydır aynı yerde zikzak çiziyor

2.  Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ASPRO INVESTMENT FOREK şirkedini yeni duydum beni bir bayan aradı yatırım için kazanc saglıyacagımı söylüyor hatta az bir meblayla başlayın diyor bende kendisine foreks işinin kaldıraclı bir enstruman oldugunu cok riskli oldugunu söyledim kendiside bana yatırımlarda yardımcı olacaklarını söylüyor arkadaşlarımın ve degerli abilerimin düşünceleri nedir şimdiden cevap için teşekkürler ytd
    Forekstir viobdur varanttır hissedir bırak bu işleri abi asla kazanamazsın.

Paran varsa ver bir fon portföy yöneticisine o çalıştırır senin yerine parayı
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Bozkurt hergün para dağıtıyorlardı burada , düşmezdi borsa diyordun tokat mı yedin bizim bademcuklerden.
    baksana yazına saha girmeyin , kaygan zemin diyorsun şimdi

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Spot takiliyordun Bozkurt.Hissedende umduğunu bulamadin galiba.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt hergün para dağıtıyorlardı burada , düşmezdi borsa diyordun tokat mı yedin bizim bademcuklerden.
    baksana yazına saha girmeyin , kaygan zemin diyorsun şimdi
    Ben duygusal biriyim sindoma abi
    Masada üteceğim kişileri önceden uyarıyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben duygusal biriyim sindoma abi
    Masada üteceğim kişileri önceden uyarıyorum

Allah razı olsun

7. Abd dışişleri bakanı: Abd, rusya'nın ukrayna'ya daha fazla girmesini caydırmayı amaçlıyor

almanya dışişleri bakanı: Ab, nato ve g7, rusya'nın atacağı herhangi bir agresif adımın ağır bir bedeli olacağı konusunda anlaştı
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. dolar aşşa, borsa aşşa senaryosu çalıştı, karardan sonraki 2 saat içinde oynandı bitti.. dolar az bi şey yaptı, 15 kuruş falan, borsa ise karardan sonra 45 dk nefis bir short skuiz ile 2350, sonra balyozla 2290..

artık önümüzdeki maçlara bakıcaz, akşama bülten gelecekse seans sonuna doğru bankaları biraz canlandırırım, pala ben olsam.. müşteri çekmek için yukarı gitmesi lazım gelmez mi ?

Sayfa 64/1001 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •