Artık Tuğbacımı dinlemiyorum.. Dow da kendi bildiğimi yapsaydım şu an güzel para kazanmıştım.. Aynen Altındaki gibi .. Temel dahil olunca mahvoldu sistemim..
Printable View
Artık Tuğbacımı dinlemiyorum.. Dow da kendi bildiğimi yapsaydım şu an güzel para kazanmıştım.. Aynen Altındaki gibi .. Temel dahil olunca mahvoldu sistemim..
USDTRY ben her gün alım yaptıkça çıkıyor yahu..:)
Elimdekiler kara geçecek sanırım.. Ama 12 yıllık bir yatırım bu.. Çıkınca satmak gibi bir niyetim yok..
Altın henüz 1985 hedefini yapmadı.. 1985 ve 1850 arası salınım bekliyorum..
Önce 1850ye düşüş sonra 2000 lerin üstü.. Benim beklentim bu yönde.. Pozisyonum yok..
2000 lerin üstünü beklemiyorum yani.. Yakın bir zamanda..
Yani 1850 görsün ki özgürce gitsin 2000 lerin üstlerine.. Yoksa ayağında pranga olacak bu 1850.. :yes:
Bence..
Biraz relax:)
https://www.youtube.com/watch?v=NQU6bpvybpM
Hepinize iyi akşamlar:hi:
Çok mutluyum Allah bozmasın be:kalp:
Herkese mutluluklar..:one:
Dow şu an 33640 larda..
33500 e gidiyor.. Ve bu çok süper Altın vuruşluk bir sinyaldi.. Ortalama ile çıkacaktım ama Kaderde stop yapmak varmış burdan..
Yazdım tüm pozisyonlarımı 33505 e..
Yeni bir sayfa.. Sadece kendi tekniğimle..:yes:
Dünyanın sonu değil.. Hiçbir şey için değil:)
33500 den sonra 33970 e çıkacağını düşünüyorum.. Orda bekliyor olacağım..:yes:
Altın da 1948 de sinyal yapmış yine düşecek yani.. Eğer önce 1985 e giderse short açıcam 1950 hedefli..
İnşallah.. :yes:
Böyle karışık oluyor açınca net pozisyonlarımı yazayim ben en iyisi..
Akşam gezmesi için harika bir hava var:one:
Gökyüzü berrak..
Sevgiler ..:hi:
Altın..ytd
https://i.hizliresim.com/6to5e7e.PNG
günaydın arkadaşlar, ben geldim. topiği biraz daha harlayalım. :)
xauusd aldım bu arada, 1969 hedefli.
biraz da gbpusd aldım.
Merhabalar:hi:
Sn boymatlı size özel bir merhaba:)
Hoşgeldiniz yeniden.. Sizi görmek çok güzel:yes:
Başarılar bol kazançlar..
Merhaba,
Sayın Achilles, bir şey sormak istiyorum. Çok bildiğimden değil, sadece merak ettiğimden.
Resimdeki olasılıklara göre 5 numaralı dalgayı sanırım 1 numaralı dalga ile eşit uzunlukta olacak şekilde varsaymışsınız.
Sorum şu: 5 numaralı dalganın 4 numaralı dalganın tepesini (yani dip seviyesini) geçeceği kesin mi? Bildiğim kadarıyla bir sürü alternatif var... Siz özellikle bu alternatifler arasından 1 numaralı dalgaya eşit olacağı alternatifini baz almışsınız (sanırım). Bunun Özel bir nedeni var mı? Varsa, açıklamak zahmet olmayacaksa, nedir??
Saygılar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selim bey.. Yine aynı anda aynı gönderiye cevap yazmışız.. Cips Kola Kilit:):):)
Size de günaydın Selim bey..
Bunlar sizin için tıklayın lütfen:)
https://www.instagram.com/reel/CrmYy...M1YmI2Ng%3D%3D
Altında işlem yapmak böyle birşey.. Sadece sakin olan kazanır:yes:
https://www.instagram.com/reel/CrTtH...M1YmI2Ng%3D%3D
Dow 33560
Altın 1958
Şu an..
33505 den zararına tüm pozisyonlarımı kapatıyorum.. Zararına satış gibi oldu..:)
Ama çıkacak bu.. Mecbur..
Gününüz güzel geçsin..
Yine görüşürüz:hi:
https://www.youtube.com/watch?v=59Q_lhgGANc
Pavlov'un deneyindeki köpekler gibi oldum... Ne olduğunu bile bile tıkladım linke [emoji17]
Size de günaydın...
Bu arada bence siz bir roman kahramanı olsanız, güle oynaya, kurttan habersiz, anneannesine çörek getiren kırmızı başlıklı kız olursunuz... Allah affetsin
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdan piyasa yapıcılara sesleniyorum..
Derhal Altını yukarı çıkartın!!!
Sn boymatlı pozisyonunu kar ile kapatsın Selim bey de beklediği short pozisyonunu açsın.. Arkadaşlarımı üzmeyin..
Yakarım vallahi bu piyasayı..:cool:
(Ünlem de koydum çok ciddiyim)
Bu bitti..
Biraz vasat gibi gelebilir ama ciddi bir konu işlenmiş.. Gelecekte yapay zeka tarafından kontrol altında tutulacağımız..
Nasıl olurdu?
Mesela dronlar tarafından sürekli izlenmek.. Güvenlik amaçlı olduğu söyleniyor.. Gerçekten de öyle.. Hiç suç işlenmiyor.. İşleyenler anında ifşa ediliyor çünkü.. İnsanlar kapısı penceresi açık yatabiliyor, ya da ortalık yerde çantasını bırakabiliyorlar.. Çok güvenli bir ortam.. Çünkü herşey kayıt altında..
Ama insanın içinde hep bir kötü yan var.. O yanını iyice baskılaması patlamaya neden olabilir.. Ki bir şehir kabul etmiş yapay zekanın kontrolünü başka bir şehir istememiş.. İnsanlar güvenli bölgeden diğer alana geçiş yaparak içindeki bu dürtüleri giderebiliyorlar.. Mesela diğer tarafa geçip içindeki şiddet duygusunu kimsesiz birini döverek gideriyor bir şirket yetklisi:)
Kurallar iyidir.. Ama arada sapıtmak da denge getirir hayata.. Çok sıkı kontrol insanı doğallıktan çıkartır..
Güzeldi beğendim:yes:
Dizide ilgimi çeken şey ise.. Hep bir açık olduğu.. Yapay zeka bile olsa..
Hiçbir şey mükemmel değil hayatta.. İnsana dair olan yani.. Ya da insan zekasından çıkmış olan.. Bu çok güzel işte..
İnsan zekasına hayranım bu arada:one::kalp:
Görüşürüz:hi:
Parayı 1920'lerden etf'e basmayı planlıyorum, aşağı bir tur daha bekliyorum yani.
Benm durum iyi gibi. Pencere kenarındayım önümde de soba yanıyor, tuzum kuru valla..