Sayfa 65/440 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 3515 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Gold Rush

Burdan piyasa yapıcılara sesleniyorum..

Derhal Altını yukarı çıkartın!!!

Sn boymatlı pozisyonunu kar ile kapatsın Selim bey de beklediği short pozisyonunu açsın.. Arkadaşlarımı üzmeyin..

Yakarım vallahi bu piyasayı..

(Ünlem de koydum çok ciddiyim)

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    OMNISCIENT

Yeni dizim.. Henüz izlemeye başlamadım.. 6 bölümlük kısa birşey.. Brezilya dizisi.. Bilimkurgu..

7/24 dronlar ile izleniyormuş herkes.. Ve karakterin babası cinayete kurban gidiyor.. Bunu araştırıyor ama kendi dronunu atlatması lazımmış.. Bakalım

Bu bitti..

Biraz vasat gibi gelebilir ama ciddi bir konu işlenmiş.. Gelecekte yapay zeka tarafından kontrol altında tutulacağımız..

Nasıl olurdu?

Mesela dronlar tarafından sürekli izlenmek.. Güvenlik amaçlı olduğu söyleniyor.. Gerçekten de öyle.. Hiç suç işlenmiyor.. İşleyenler anında ifşa ediliyor çünkü.. İnsanlar kapısı penceresi açık yatabiliyor, ya da ortalık yerde çantasını bırakabiliyorlar.. Çok güvenli bir ortam.. Çünkü herşey kayıt altında..

Ama insanın içinde hep bir kötü yan var.. O yanını iyice baskılaması patlamaya neden olabilir.. Ki bir şehir kabul etmiş yapay zekanın kontrolünü başka bir şehir istememiş.. İnsanlar güvenli bölgeden diğer alana geçiş yaparak içindeki bu dürtüleri giderebiliyorlar.. Mesela diğer tarafa geçip içindeki şiddet duygusunu kimsesiz birini döverek gideriyor bir şirket yetklisi

Kurallar iyidir.. Ama arada sapıtmak da denge getirir hayata.. Çok sıkı kontrol insanı doğallıktan çıkartır..

Güzeldi beğendim

Dizide ilgimi çeken şey ise.. Hep bir açık olduğu.. Yapay zeka bile olsa..

Hiçbir şey mükemmel değil hayatta.. İnsana dair olan yani.. Ya da insan zekasından çıkmış olan.. Bu çok güzel işte..

İnsan zekasına hayranım bu arada

Görüşürüz

5.  Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Sayın Başkara, şu altını birazcık daha yukarı ittirin lütfen
    isimler karışmış ama önemi yok, yeterki pariteler karışmasın
    ben daily trading yapıyorum, daha kısa aralıklarda işlem yapıyorum ama orta vadede de xauusd de longum.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Burdan piyasa yapıcılara sesleniyorum..

Derhal Altını yukarı çıkartın!!!

Sn boymatlı pozisyonunu kar ile kapatsın Selim bey de beklediği short pozisyonunu açsın.. Arkadaşlarımı üzmeyin..

Yakarım vallahi bu piyasayı..

(Ünlem de koydum çok ciddiyim)
    Dore hn sizin bu sert mesajınızdan sonra xauusd bi titredi sanki.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Parayı 1920'lerden etf'e basmayı planlıyorum, aşağı bir tur daha bekliyorum yani.

Benm durum iyi gibi. Pencere kenarındayım önümde de soba yanıyor, tuzum kuru valla..

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Dore hn sizin bu sert mesajınızdan sonra xauusd bi titredi sanki.

Evet niye titredi.. 1985 e kadar soluksuz gitmesi lazımdı bu tehditle..

Bi izleyelim bakalım..

1962 şu an..

Sayfa 65/440 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •