Ankara'dan nereden arsa alınabilir
Mavi Göl’de*fırsatçı uyarısı http://m.hurriyet.com.tr/yerel-haber...arisi-40773342
Bundan sonraki süreçte imar planlarının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağının bir örneği...
Yapracık sol tarafta,yola cephe özel bir araç servisi için şantiye inşaatı duyumunu aldım ancak henüz gidip bakamadım.
En kısa sürede fotoğraflar ile paylaşımda bulunurum..
Merhaba sayın emlak06 güneykent projesiylebildikleriniz ve son durum nedir teşekkürle
Alıntı:
Originally Posted by
emlak06
Yapracık sağ ile ilgilide verdiğiniz bilgiler icin tesekkur ederiz.Son olarak Catkaya-Vizör-Eskidji ortakliginda kat karşılığı sözleşme imzalanmıştır. Kisa sürede yapracık sağ aksında yüzde 48-50 oranlarını bulacak şekilde kat karşılığı sözleşmeler yapıldı.Yapracık sağ ve sol arasında karşılaştırma yapmak gerekirsede ben yapracık sağın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Çünkü direk bağlıca yapılaşmasının devamı niteliğinde.Mit`in gelecek olması,hastane planı gibi unsurlar mecburen bölgeyi yapılaşmaya itecektir.2000 bin mit personelinin çalışacağı söyleniyor bu da konut gereksinimini doğuracaktır.Yapilasmanin sola göre daha hızlı olacağının düşüncesindeyiz.
SM-G955F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba sayın emlak06 güneykent projesiyle bildikleriniz ve son durum nedir paylaşır mısınız?teşekkürler
Yabancıların konut alım sayısı,..
Medya takibi sistemi olan Ajans Press ve ITS Medya, yabancılara yapılan konut satış istatistiklerine dair bir raporu sundu. Yapılan araştırmada yabancılara 22 bin 234 konutun satıldığı bilgisi paylaşıldı.