Borsaya yabancı gitmiyor yabancı cisim giriyor. Hal böyle olunca margen saatlerinde piyasa yapıcınin istediği şekilde baya gevşer sonra hareket olursa olur diye düşünüyorum
Printable View
Borsaya yabancı gitmiyor yabancı cisim giriyor. Hal böyle olunca margen saatlerinde piyasa yapıcınin istediği şekilde baya gevşer sonra hareket olursa olur diye düşünüyorum
Yarın abd verisi r çok öemli altın ve gümüş ona göre hareket çizer..... bir daha daldırsın alıp tepkiye oynarım......bol kazançlar......
Ayhan başkanımın Sahra çölüne gidip kutup ayısını bulması iki dakika sürmez o kadar eminin
Lan oğlum bu batıl inanç değil. Adam yedi bela Hüsnü gibin. Züccaciye dükkanında kkm fil gibin. Birde Ayhan başkanın diğer özellikleri adam fenerli. Ali Koç dünyaları harcıyor şampiyon olamıyor fener. Aynı zamanda Karadenizli inadı var. Seçimi bile bunun yüzünden kaybettik diye inanmaya başladım.
Hadi palacim akkizi çiz de barışalım:)
Borsanın yükselmesine için gereken şeyleri söylüyorum. 777 kiremit, itfaiye hortumu, fırça, zoba borusu temizleme teli. Bunlarla Düden şelalesine gidecez Ayhan başkanı Kiremitler eriyinceye kadar yıkayacaz şemsiyeyi çıkarıp orayı zoba borusu temizleme teli ile iyicene temizleyecez ondan sonra borsa gün yüzünü görür. Yoğsam bizim bedevi çölünde kutup ayısını bulmamiž iki dj sürmez
8650=====long ....
Ulan pala biz aldık hemen verdin hırpo...