Sayfa 63/1005 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 497 - 504 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eminmisin bak iyi düşün alırsa senin torunlar bile göremez bunun gün yüzünü
    Ben inanmam üüüle batıl inançlara, bi lot alsın bak nasıl tahtanin talihi dönücek epik bi şekilde fışkırttırmaya bile başlar belli mi olur bu işler
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bugün parayı gırdık (kağıt üstünde ).

kağıt üstünde olduğu sürece hatta boğazdan aşağı yağ ,protein ,karbonhidrat su olarak inmediği sürece sanal tabi.
    Sanal para kazandık diyelim.O da şimdilik.15 dk sonra ne olur bilinmez tabi: )

Saygılar
    Abi bereketini gör tavanı yakalamışsın demek ki sorun değil. Ayhan başkanımın olduğu hissede upuzun vadeli yatırımcı oldun gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben inanmam üüüle batıl inançlara, bi lot alsın bak nasıl tahtanin talihi dönücek epik bi şekilde fışkırttırmaya bile başlar belli mi olur bu işler
    Batıl inanc diyen bişey yok abi dün bişey oldu bjr gelişme ve teknik analiz sona erdi ver kurtul halini aldı durum meydanda dayi

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Lan oğlum bu batıl inanç değil. Adam yedi bela Hüsnü gibin. Züccaciye dükkanında kkm fil gibin. Birde Ayhan başkanın diğer özellikleri adam fenerli. Ali Koç dünyaları harcıyor şampiyon olamıyor fener. Aynı zamanda Karadenizli inadı var. Seçimi bile bunun yüzünden kaybettik diye inanmaya başladım.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bugün parayı gırdık (kağıt üstünde ).

kağıt üstünde olduğu sürece hatta boğazdan aşağı yağ ,protein ,karbonhidrat su olarak inmediği sürece sanal tabi.
    Sanal para kazandık diyelim.O da şimdilik.15 dk sonra ne olur bilinmez tabi: )

Saygılar
    Bereketli olsun abi. İyi bari benim paralar yabancıya girmemiş

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Senin alıp sattığın kağıt değil senin paranı yemez Yavuz kardeşim

7.  Alıntı Originally Posted by ArcModerna Yazıyı Oku
    Batıl inanc diyen bişey yok abi dün bişey oldu bjr gelişme ve teknik analiz sona erdi ver kurtul halini aldı durum meydanda dayi
    Dayucuğum sen hulkun tahtacisina tosladın, stoploss yabtın daha düşürmezler, şindi de ben verdim kurtuldum diye ümitleniyın emme malesef daha alttan yerine koyamıyacan, bu işler bele dayu
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Amaaaan gitmemiş yazacaktım. Saygılar abi.

Sayfa 63/1005 İlkİlk ... 1353616263646573113163563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •