Bugün işler güçler hastane postane derken giremedim. Sabah açılışta döktürmüş akşama yine yoldurmus ama bir çabalama gayret var yani.
Bize gayret değil hayret lazım.. ytd
Printable View
Bugün işler güçler hastane postane derken giremedim. Sabah açılışta döktürmüş akşama yine yoldurmus ama bir çabalama gayret var yani.
Bize gayret değil hayret lazım.. ytd
Sokullu Paşa'nın payı 5.06 dan 5.71 olmuş. https://youtu.be/dARIZBF-LZw?si=ZxSD7GdBsPW62huu
Hayret birseysin gelsin o zaman.. ytd
Hani böyle kendini Hagi gibi hissedersin ya çok iyisindir, günündesindir tamam bu sefer gol vuruşu olacak, adamın dibidir dedirten cinsten heyecanlanirsin, sonra direkten top aut a çıkar. Bu da mı gol değil dersin 😊 vay be.. ytd
Şirket kartında 5.06 görünüyor alimla ilgili kap yok ama önceki günlere göre kaptaki oran değişmiş 5.71 bilemedim yani..
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...ya-holding-a-s
Ytd
https://www.tradingview.com/x/7qLBm3kW/
Buna ne denir bilemedim, What is this abi mi desek.
17,51 dikkat etmek lazım aşağıda, yukarı doğru siyah trend 19.65
Endex toparlarsa ki ben öyle umuyorum, bu seviyeleri dip yaparsa bakacağız artık.
Şirketin geri alım programı yok, para ayırmamış haliyle dağınık olan lotların veya satışların karşılanması için lotların bloklanması karşılıklı danışıklı alış veriş olabilir.
Şirkette yer edinme veya başka bir ortaklık şekli diye düşünmüştüm ama sonra satış yaptı dolaylı yoldan falan filan bu olasılık zor.
Hepimiz gibi sonuçta para kazanmak alıp toplayıp sonra yukarıdan vermek.açığa satış, viop gibi durumlar var. Çok paran olunca güçte bir miktar sende oluyor.
Sonuçta para sende güç sende istediği tarafa top koştursa yine kazanır.
Bir hesabından alıyor gibi görünür başka hesabından satar. Ama alımlar kapta görünsede bildirim olarak gelmedi öyle de bir durum var. Ytd
Henüz gelip gelmediğini bilmiyoruz. Kendi kendime gelin güvey olmuş olabilirim. Şirket kartı başka kap bambaşka! Eğer geldiyse Sokullu paşa yarın bir renk versin bende Kahire’nin paşası tosun Spenc paşa. Ytd
Tek sıkıntı kuşlu sitede yine yuzbinli takipcilerden bazılarının yıkamalı yağlamali paylaşımlari. Ytd
Ha ben yine de o almış diye bir anlam çıkmasın diyeyim de sonra gel gel yapmıştır falan olur. İş yatırım da bugün 25 olan hedefini 18 yapmış onu da gorupte yazmadan olmaz.
Onu gordun bunu görmedin denmesin.. ytd
Sümsük diyince utandı heralde, ne var ne yok almaya başladı
İlk özelleştiğinde almıştım 5 liradan 1.25 liraya düşünce satmıştım. Paraya ihtiyaçta yoktu cahillik, satmayıp sandığa atsaydım şimdi trilyonerdim.
Ben tabi kap a göre yazıyorum. Şirket kartına göre değil. Ytd
viob daki çıtak ile görüntülü görüştüm sürekli dalga geçiyordum hayal kırıklığına uğradım adam itü lü mühendis. yazdıklarını okuyunca kıpır kıpır biri ama görüntü farklı yarın bozkurtla da görüşürsem aynı hayal kırıklığına uğrarmıyım diyorum adam dansöz gibi yazıyor ama görüntü çok farklı olabilir.
Hakiki tosun paşa kim? Renk ver artık.. ytd
Uzun zamandır doğru düzgün bir klip bile bu sayfada paylasamadim. Saçlarını dagitirsin rüzgarlara bırakırsın.. diyem.. ytd
Hoj bu ya geldiğinden bile haberim yok. Öyle kendi kendime gelin güvey bile olabilirim. Kimbilir. Ytd
2030 yılında yeni tesisin devreye gireceği söyleniyor,
Etilen – nafta makası haftalık olarak 167 ABD$’dan 224 ABD$’a yükseldi.
Bunun temel nedeni etilen fiyatlarındaki %9,5 artışmis.
Bizi 2030 da tesisin devreye gireceğini bildirmisler ya peki starin Petkim finansallarinda neden devreye gireceği tarihi söylemediler. Hatta ödemesi biteli oldukça zaman gecmesine rağmen çok daha sonra finansallarina dahil olduk.
Ytd
Çokta büyük konusmamayi öğrendim bunda ama 2030 a kadar taş mı satacaklar? Sonuçta bir faaliyet var sektorsel sıkıntı yaşadık uzun süreçten beri, eee üstüne star var ki tupcunun üçte birine eş degerdi bir kaç zaman önce hadi bununda yüzde 20 desek. Napcaklar o zaman?
Bilemedim.. ytd
Limanda yada rafineride olduğu gibi verdikleri tarihi 4-5 yılda sallasalar oldu 10 yıl. Eee güzel... Öyle ya bugüne kadar verdikleri hangi tarih tuttu. Bu yönetimle devam. Olur bu işler.
Amaaaan adam sende sanki hakkımızı koruyabileceğiz. Boşverin ha 2030 ha 230000.... Bu işler böyle
y.t.d.
Herşey değiştiği gibi zamanda su gibi akıp gidiyor. Yaşlanıyoruz haliyle. Bizden çok çok eskiler yavaş yavaş göçüp gitmeye başladılar. Ömrümüzü yediler maalesef.. ytd
Sen medet ummaya devam et. Diğer tahtalarında da çok medet uman vardı. Siz bence önce yönetimden medet umun. Bu arada dönün de bir bakın bakalım 2016 dan beri millet nerelere gitti. Senin bir şirketin olsa herhalde sende böyle bir yönetimle işe devam ederdin anlaşılan. Tarz işte ben devam etmezdim. Ben bu kadar sabırlı olamıyorum. Ömrümü sabahtan akşama kadar Orhan, Ferdi videosuyla geçiremem. Sonuçta ömür diye bişey var ve bende bir kobay değilim.
y.t.d.
Foreks - Petkim (IS:PETKM) Genel Müdürü Kanan Mirzayev, 2030’da yeni tesisin devreye girmesinin söz konusu olabileceğini söyledi.
Ekonomi'den Vahap Muhyar'ın haberine göre Mirzayev, yeni petrokimya yatırımı için proje detaylandırma aşamasına geçtiklerini belirterek, "Detaylı mühendislik çalışmaları 18-24 ay sürecek. Buna 50 milyon dolar harcanacak. 2026 yılı sonunda nihai yatırım kararı devreye girecek. İnşaatı da 4-5 yıl sürecek. Yani, 2030’da yeni tesisin devreye girmesi söz konusu olabilecek." dedi.
Yine basmışlar bizim taktaya kolpaçi nirdesin yaw
Totem yapak belki deptürür :he:
Centim centim cenaltı
Saydım baktım onaltı
İnanmazsan sende say
Onaltıdır onaltı