Sayfa 54/175 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 425 - 432 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Benden çekinir. Buralarda yuvalanmasi iyi oldu biraz nefessel açıdan. Yuvayı dişi kuş yapar hacim tırt olsa da.. ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugün bofa mali bitirdi sanirim cumadan az bir şey kalmıştı. Bugünde çiti sahne aldı bir bitmediler.
    Bugün ayrıca makas gelmiş etilendeki fiyat artışıni naftadaki azalış ile makas 90 dan 167 ye yükselmiş, bir rayına oturmadı. Ytd
    Takas değişimde bofa bittiği için yine başrollerini Clti oynuyor satıcı tarafında yine kapanışa göre gece belli olur artık. Bugünde yıllardır olduğu gibi fifty cent ile tuttular.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Takas değişimde bofa bittiği için yine başrollerini Clti oynuyor satıcı tarafında yine kapanışa göre gece belli olur artık. Bugünde yıllardır olduğu gibi fifty cent ile tuttular.. ytd
    Çok uzun zaman oldu yfas ilk beşten çıkalı takaslarda ve bugün çiti ile yer değiştirdiler. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Takaslar tabi bize gösterilen kısım derim her zaman ama bu kadar el değiştirmede gözden kaçmasın vesselam. Yabancı varmiydi bilemem ama sonuçta var gibi görünen kısımda yer değiştiriyorlar, uzun zaman önce Sokullu pasa giderken ilk beşten çıkmışti yfas yanlışım yoksa. Ama tabi adamların hangi hesaptan alıp yada satacagini bilemediğimiz gibi. Öyle aklıma geldi diye yazdım bir anlam çıkmasın elbette. Ne olduğunu bilmek mümkün değil. Ytd

Zor piyasa şuan adamlar sabah bir an mutlu edip sonra yamultabiliyorlar. Yamultup sevindiriyorlar az birazda.
    Sakin olmakta lazım. Ha o nasıl olacaksa denilebilir. Yine de yorucu elbette. Birşey demekte zor. Yorum yapmak daha da zor. Biraz toparlanma olur umarım. Ytd

Uzun zamandır yazıyorum burada yazmak çok zor. Artık 2025 ilk ceyregindeyiz ve etilen gibi diğer faaliyetlerin toparlanma durumlarını görmemiz lazım tabi bu toparlanmanın kalıcı olması da bir o kadar önemli. Okuduğum yazılara göre stoklarını tüketen Pp tedarikcileri sebepli fiyatlarda Aralık ayı sonuna doğru yükseliş trenti olusmutu.
    Tabi fiyatların yükseliş eğiliminde kalmayı başarması ve bundan sonra yeni maliyetlenmeleri de oluşan talebe göre devam ettirmeleri de benim kendi fikrim olsun. Bu tabi Petkim'in faaliyetlerini gösterdiği tüm alanlarda olursa diye de umayim. Ytd

Tabiki işimiz beklentilere kalmamalı bunu öncelikle görmemiz gerekiyor ve önümüzde gelecek bilanço var ve beklentiler henüz ilk çeyrektle alakalı ayrıca hisse fiyatının ne olacağına dair bir anlamda çıkmamalı. Öyle hemen herşey bir anda olmuyor maalesef. Önce kalıcı bir duzelmenin olmasını gözlemlemek olmalı kanımca.. ytd

8. Kap a borsada işlem gören tipe dönüşüm duyurusu haberi gelmiş kolpacı ne demek bu işlem şirketin halka açıklık oranını artırırmı
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 54/175 İlkİlk ... 444525354555664104154 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •