Dolar makasında hangi banka en iyi?
Printable View
Dolar makasında hangi banka en iyi?
enpara benim bildiğim..
Enpara 0075
e.turuncuda 1.35
al.sata uygun olması lazım.
Piyasa açılınca cepttebe bibakayim
Eğer küçük al-sat yapacaksınız ; en seri ve hızlı enpara. 50 bin dolar üzeri al-satlarda odea veya burgan gibi bankalarda m.t. ile iyi diyaloğunuz olması şartıyla - Bankalararası piyasa fiyatından- yapabilirsiniz. Bu durumda imza için aynı gün şubeye gitmeniz veya bir şekilde imzalı al yada sat talimatınızı iletmeniz gerekiyor.
Küçük bir incelikte - en az 5 kez denedim- özellikle odea , burgan ve fiba da internet sayfasındaki al- sat fiyatları piyasanın bir tık gerisinden güncelleniyor. Satarken baktınız ki düşüşe geçiyor, anında tuşa basacak şekilde sayfayı güncel tutmalısınız. Alırken de aynı şekilde baktınız ki aniden yukarı gidiş başladı banka sayfasından 1 dk. içinde eski fiyattan yakalanıyor. Ama yorucu iş elbet. Aynı anda 3 ekranı takip ediyorum ve hızlı olmam gerek.
Küçük al satlar yapicam enpara hesabım var zaten.
https://invst.ly/4e9qp
3,515 altında hareket oluşmadıkça geçen saatler, günler ve haftalar TOBO oluşumu destekler..
3.53 de direniyor.
Ston usta sabah forumda şu şarkıyı mırıldanacak...
Gidişim sessiz olmuştu ama dönüşüm muhteşem olacak.......
https://www.youtube.com/watch?v=ZkjgLRR250k#t=110
127 binlerden açtığı shortlar 133.000 oldu. dönüşü muhteşem olur tabi.
ama bu forumlarda hep böyle olur: Hiç bir şey olmamış gibi, dediği çıkmış, çok başarılı tahminde bulunmuş gibi, zafer kazanmış komutan edasıyla dönerler. Nerde kalmıştık diye başlar, devam ederler.
İnsanı insandan ayıran özelliklerden biride fedakarlıktır Uğrunda fedakarlık yapmayacağın kimseyi, de boşuna kendine yük etmemeli.
Stonhand bugün dönüyor değil mi?:yes:
Özledik...
Ston dön artık. şu EURUSD patlamasına bir yorum yap.
Gece mi bitecek cezasi ?
https://resmim.net/f/14EkpX.png
eskisi kadar aktif şekilde yazacağını sizler zannediyormusunuz ?
yüzü kizaracagi için mi?
eurusd fiyasko. 1.141 civarı short dedi. oldu 1.1156 parite. yüzde 1.3 terso. aylık grafikte parite nin buralara geleceği, hatta daha da gidebileceği açıkça görülüyor.
vop endeks bi başka fiyasko. 127 binlerden short dedi. oldu 133.000. yüzde 5 terso.
neyi doğru tahmin etti. dolar 3.47 den donusunu. onu da bir çok kişi zaten yazmıştı. ama yine de bunun için tebrik.
ilk önce durumu net ortaya koyun. başarısız tahminlerini kabul edin ve bunları belirtin. ondan sonra istediğiniz kadar putlastirip, kahramanlastirin. zaten ne diyoruz. herkes yanılır. ana sizde bu kısmı yok. yani başarısızlık kısmı yok.
şahsen dolar tl yorumunu bekliyorum ben.durum ne olursa olsun algı da beklentim var.o yüzden cezası bitince yazmasını beklerim.sonuçta her türlü bigiyi alıp kararı kendimiz veriyoruz.ytd.
Bu tipler temizlenmeden insan Mücadele etmekten yorulur ve zevk almamaya başlar ...
Ceza aldığı husus bu topikle ilgili değilmiş. Ayrica, forum kurallarına aykırı bir eylemde bulunmuşsa ve bunu karşılığı da belli ise, nasıl olacakmış o "yönetime tepki gösterip, daha az ceza için ortam oluşturma". Biz de bilelim. Yani forum üyeleri arasında eşit olmayan bir durumu destekleme. Aynı fiili biri işlerse vurun abalıya. Tanıdık biri işlerse idare edin, ortam yaratın. Anlayışınızı sevsinler.
Yani artık 1.1466 üzerinde olduğuna göre 1.161, 1.173 ve 1.22 hedefiniz. Takipteyim...
Önemsiz değil aslında önemli.
Geçenlerde yurt dışından bir arkadaş dalga geçti. Dünyanın binbir bilgi birikimi ve farklı analiz yöntemleri kullanarak yaptığı işi siz 2 çizgi ve indi ile hallediyorusunuz demişti.
Tabi bizde bir de sistem basit olmalı diye bir mit de var o ayrı. :)
Ben herkesi takip ediyorum. Kimini ters indikatör, kiminin sistemini anlama adına, kimini de geliştirmek istediğim analiz yöntemi nedeniyle...
Teknik analiz konusunda hiç mi hiç iddialı değilim. Formasyon, elliot, 1-2-3 vs bilmem. Kendime göre bir sistemim ve değerlendirme yöntemim var. 5-6 indikator ve ortalamalar ile değişik. periyotlarda bakarım. Amatörce yani. Fakat bu kadar çok yazismaya, laf kalabalığına sebebiyet vermemiz kimin neyi ne kadar çok bildiği ile ilgili değil.
Teknik Analiz konusunda bir kişi bilirim. Üstad unvanını hakedecek, o da Bikmisbroker, namı diğer Babo.
Zaman doldu:rules: