Sayfa 45/151 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. eurusd direncini yukarı geçti. 1.1466 üzerinde olduğu müddetçe, 1.161, 1.173 ve 1.22 yi hedefleyecegini düşünüyorum.
    YTD

Gunaydin cumleten, Ston reis bekliyoruz seni.

3. Günaydınlar,
    Stonhand emek vererek kendine göre TA yapıp, bunu burada paylaşıyordu.
    Beğenmeyen takip etmez...
    Ben kendi adıma ilgi ile takip ediyordum.
    Bir an önce foruma dönmesi ve analizlerine devam etmesi dileğiyle...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku

Mavi daire içindeki MACD düzeltme yapacam aşşa diyor..
    İyi haber sıfırın üztüne kendimizi attık..
    3.6380 3.6420 savaşını 3 kere de kaybettik..İğne barlar var..
    Bu da artık sağlam aşşa verecem demek..
    Bu durumda okla işaretlenen bar uzunluğunda kırmızı bir bar beklerim..

Yani 3.55..

Çooookk olağan dışı birşeyler olmazsa dolarda iş bitti gibi duruyor..
    Cephe savaşını kaybettik başımız sağolsun..

eurusd de bu kocaman yeşil barlar boşuna atılmadı..

Yellen güvercin konuşursa ço-şar
    Şahin konuşursa ıh mıh ederler ama yükseliş devam eder..
    Pozisyondalar çünkü..
    Yellenin güvercin konuşacağına dair tüm radyolarda haberler çıktı. Yazılı basına daha göz atamadım sevgili Gun.
    Ve anlaşılıyor ki bizim piyasa sizlerin de söylediği gibi öyle çok tekniğe temele bakmıyor.
    Peki Euro da Stonun da söylediği gibi 4.85 gibi rakamlar ne kadar olası? Sonraki yazılarında paylaştıysan henüz onlara bakma fırsatım olmadı sabah yoğunluğundan,
    İlk işim sabahları genel olarak buraya bakmak oluyor, sonradan detaya iniyorum.
    Teşekkürler, selamlar.
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Bir kişi 100 kişiye fayda sağlar gelir bir dangalak, başarıyı çekemeyen asalak, artık ne derseniz şikayet eder. Tüm düzenin içine eder. Ne olacak acaba, stonhond yazamayınca dolar mı bozacağız. Avucunuzu yalarsınız.
    Sn Güneysu'nun alıntıladığı yazımı başlık açıldığı gün yazmıştım.

Amacım şikayet falan değil bu forumda epeydir bulunmaktan kaynaklanan bir deneyimi başlığı açan ve başlık ismini seçen yeni olduğu belli forumdaşa iletmekti. Ayrıca kendisinin açılış yazısında ifade ettiği "bu başlık benim, burası benim mekanım" yaklaşımının da forum kurallarına uymadığını belirtmekti niyetim.

Örnek vermek gerekirse, ben tutup da "Bora'nın Yeri" diye başlık açamıyorum. İzin vermiyorlar.

Yönetim aslında bu konuda müdahalede nedense gecikti.

Eğer bu yazı ile beni hedef almaktaysanız, şahsen ben ne başarıyı çekemeyen ne de asalak birisiyim.

Emek vereni alkışlayan ve de kendi çağında üreterek bu foruma yıllardır katkıda bulunan birisiyim.

Birilerine (ben üzerime aldım) yakıştırdığınız bu sıfatları kendi açınızdan bir değerlendirin derim.

Mesela bu foruma ne katkıda bulunuyorsunuz.

Neyse...

stonhand'in cezalandırılmasınınnedenini ben de bilmiyorum.

Umarım en kısa zamanda gelir ve grafik ve analizlerine devam eder.

Alıntı Originally Posted by L.Septimus Yazıyı Oku
    Bundan yaklaşık 3 ay kadar önce Trump ile kuzey Kore kapışmasında herkes savaş çıktı çıkacak derken deli gibi altın alıyordu. Ston reis 1279 dan 2 gün öncesinde short açmıştı. Altın savaş muhabbetine 1295-1282 sonra tekrar 1295 yaptı 2-3 gün. Herkes 1305 ı geçsin 1350 ler hedef derken, ston reis önce 1245, sonra 1220 dedi. Ve 10 gün sonra ston reis haklı çıktı 1224 ile.
    Bunu niye anlattım, viop kabul ediyorum oyuncak oldu birilerinin elinde, altın gibi global ve güçlü değil. Teknik birebir işlemeyebilir ve sapmalar olabilir. Ama gecikmeli de olsa teknik eninde sonunda çalışır. Kaldıraç ve stop noktası ayarlanabilirse. Ston reis 133000 de stop olurum demiş ve bugünden söylemiş.
    Not: viop yada dolarda pozisyon taşımıyorum. Uzun zamandır sadece opsiyon işlemi yapıyorum. Sadece ston dostum engelli olduğu için cevap yazamamis, bir yere gittiği yok. Belirtmek istedim. Sonuçta üzerimizde bir dost olarak hakkı var. Biraz uzun yazıp kafanızı sisirdiysem , kusura bakmayın arkadaşlar.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler Septimus,
    Kendisi kıymetli biri, bu forumda pek çok kişi gibi o da benim nazarımda önemli bir yer ediyor. Burada insanlara yol göstermeye çalışan iyi niyetli kişilerin çoğalması hepimizin arsuzu diye düşünüyorum.
    Bu nedenle sen de kendilerine selamlarımı iletirsen sevinirim.
    Gun ile beraber bizi gerçekten aydınlatıyor.
    Kısa zamanda yazılarını bekliyoruz.
    Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sn Güneysu'nun alıntıladığı yazımı başlık açıldığı gün yazmıştım.

Amacım şikayet falan değil bu forumda epeydir bulunmaktan kaynaklanan bir deneyimi başlığı açan ve başlık ismini seçen yeni olduğu belli forumdaşa iletmekti. Ayrıca kendisinin açılış yazısında ifade ettiği "bu başlık benim, burası benim mekanım" yaklaşımının da forum kurallarına uymadığını belirtmekti niyetim.

Örnek vermek gerekirse, ben tutup da "Bora'nın Yeri" diye başlık açamıyorum. İzin vermiyorlar.

Eğer bu yazı ile beni hedef almaktaysanız, şahsen ben ne başarıyı çekemeyen ne de asalak birisiyim.

Emek vereni alkışlayan ve de kendi çağında üreterek bu foruma yıllardır katkıda bulunan birisiyim.

Birilerine (ben üzerime aldım) yakıştırdığınız bu sıfatları kendi açınızdan bir değerlendirin derim.

Mesela bu foruma ne katkıda bulunuyorsunuz.

Neyse...

stonhand'in cezalandırılmasınınnedenini ben de bilmiyorum.

Umarım en kısa zamanda gelir ve grafik ve analizlerine devam eder.
    Bora Bey sizle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum.
    Hatırlarsanız siz de buna benzer bir yazı yazmış ve ben de açık bir şekilde kimden bahsediyorsunuz, neden rahatsız oldunuz gibilerinden soru sormuştum tamamen dostane şekilde diye de eklemiştim yanlış anlamalara sebebiyet vermemek adına.
    Zaten burada kimse ses tonu, üslup ya da mimikleri ile konuşamadığı için daha da dikkat etmek lazım.
    Sonuç olarak bana göre siz bu foruma çok şey katıyorsunuz aktüel bilginiz ve mizah anlayışınız ile.

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    "bu başlık benim, burası benim mekanım" yaklaşımının da forum kurallarına uymadığını belirtmekti

Mesela bu foruma ne katkıda bulunuyorsunuz. .
    stonhand'ın cezalandırılmasında başarıyı çekememezlik duygusu yattığı nı düşünenlerdenim.
    kendince bir sisteme sahip olan Emek veren stonhand dostumuzu alkışlamak yerine fesatlık etmenin anlamı nedir ?
    Belki de hemen cezasını kaldırıp en kısa zamanda gelir ve grafik ve analizlerine devam eder etmesinede eski heyacanını bulurmu derseniz BEN olsam Hadi ordan len derdim

Sayfa 45/151 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •