Satınca hemen kötülemeler başlamış mübarek satmadan önce niye kötülemedin.
Printable View
Satınca hemen kötülemeler başlamış mübarek satmadan önce niye kötülemedin.
Kesinlikle katılıyorum. Satışlarımı yaparken aşagı gitmesin diye 4 5 basamak yukarı çekti. Kaçtı kacacak spek alsat tavsiyesi olmayıp sadece erken uyarı amacıyla yazılmış olup Yatırım tavsiyesi degildir. Para akraba tanıdık tanımaz.( İster alın ister satın isterseniz tuşusunu kurun yapacaklarınız beni zerre kadar ilgilendirmez çıktım arkama bakmam.) YTD DEGİDİR.
kupa maçına kadar ne yaprsa yapar
Shörloth, sturridge'nin yedeği olur anca deniyordu..
https://www.mynet.com/son-dakika-dan...-273604-myspor
Para girişi var
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya hacılar sizin kafada belli ki arıza var. Kim diyor size? Bizim icin üzülün , dertlenin, sallayın vs...
Boş boş konuşmayı birak sattıysan yaslan arkana keyfine bak.
Ayrıca kendinizi zekii sanıyor da olabilirsiniz ama üzüldüğün Ben mesela, sana 1,21 maliyetle 7 ve üzeri fiyattan 200 bin lot sattım dersem benim icin üzülmeye, akıl satmaya devam edermisin?
derinlik verebilecek var mı
Eskiden maç olduğu günyukarı hareket olurdu. Tspor neden bugün hareketli değil?
kendi adıma söyleyeyim, hor görmek değil, estağfurullah.
ancak öyle bir konuşuyorsunuz ki sanırsınız servetiniz var burada. kaçın, kendinizi kurtarın, sonra ağlarsınız falan.
yakışmıyor.
sattıysanız sessizce gidin işte. konu bu kadar basit.
bir gün kısmet olur da satabilirsem, buradaki eski arkadaşlara selamımı verir, bir daha buraya uğramam, tspor sayfasını da sık kullanılanlarımdan silerim. konu bu.
işlem yapan arkadaşlar çok dikkatli olunuz bunlarda dolandırıcılık bir meslek haline gelmiş.
Kral sahneye cikti ts1 fb 0
2 . 0 oldu novak sana gelsin....
Ersun adam gibi bir kadroyla çıksa Trabzona bir çelme takabilirdi. Gitmeyi hakkettiğini kanıtlayıp öyle gitmek istedi demekki...
Hocam takilma gereksiz soylemlere..gaziantep...birde malatya macimiz var iki maci alirsak.önumuz acilir...latifelere bakmaaa.
günaydın arkadaşlar , bir sorum var bürüt takas nasıl işliyor?Geçen hafta aldığımız tspor hissesini sattığımızda o gün başka bir hisse alamıyormuyuz nedir?
Bı gitmedin ya gergin biseyler çıkıyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keşke Fener’e yenilseydin diyeceğim De Trabzonsporluyum.spekler resmen dalga geçiyor. Cuma beklentisi de var üstelik. Belki de gs sen yeterli hisse toplayamadıkları için ts yi ondan vbaskılıyor olabilir. Başka birşey aklıma gelmiyor. Ts yi yükseltseler gs de arkasına takılacağını biliyorlar çünkü. Ytd
Hocam,sadece düz mantıkla düşünsen bile bir lot değil bin lot bile alınabilir bürüt uygulanmayan hisseden.Bürüt uygulanmayan hissede alım satım yapılamayacağı gerekçeniz nedir ? sadece bürüt uygulanan hisselerde gün içi işlem yapılamaz,bürüt uygulanan hisse satılıp bürüt uygulanmayan başka bir hisse alınabilir.İlla ki hesapta nakit olması gerekmiyor sonuçta...
Brüt 'ün bitişi nedeni ile mi sallama yapıyor bu spek , amaç ney anlamadım ama inşallah gaziantep i yener ve çıkışa geçeriz.